Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
darurka napisał(a):
DZIEWCZYNY JAK MAM WSTAWIC ZDJECIE BRZUSZKA..!!BO NIE MOGE ALBO ZLE COS ROBIE!!

moj profil, potem masz o mnie, pod spodem zmien zdjecie, naciskasz przegladaj, wybierasz to najlepsze 😜 i po prawej stronie wyzej w rogu :Zapisz moj profil 🙂 i tyle 🙂 tylko przez Mozille musisz..

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
MATYLDA cos dlugo robi ten budyn.. A Tyska.. gdzie??

to ja tez uciekam .. ide poczytan gazete.. M jak mama 🙂

ja dzisiaj sobie kupilam jakas gazetke 3 w 1 ;D Będę mamą, Mamo to ja i Twoje dziecko 🙂 ale mam zamiar sie doksztalcac jutro, dopiero jak moj pojedzie 🙂

• Mamusia
moj jak cos probuje zaczac to ja np przerywam bo czuje jak mi sie dzidzius w brzuszku rusza i wole czuc jego niz meza w srodku 🙂 a tak to by mi zaraz dziecko uspil 😁
albo cos mnie boli, albo ochoty nie mam i taki pozytek ma ten moj ze mnie 😁 musi sobie radzic sam 🤪 😁

kamikusia napisał(a):
moj jak cos probuje zaczac to ja np przerywam bo czuje jak mi sie dzidzius w brzuszku rusza i wole czuc jego niz meza w srodku 🙂 a tak to by mi zaraz dziecko uspil 😁
albo cos mnie boli, albo ochoty nie mam i taki pozytek ma ten moj ze mnie 😁 musi sobie radzic sam 🤪 😁

mi jak zaczęłam czuć pierwsze ruchy dziwnie było sie kochać :P w środku tam coś się rusza we mnie a mąż jeszcze je tam kuje :P

w ogóle nie zdziwcie sie jak nasze pociechy w wieku 20 lat podejdą do tatusiów i palcem wskazującym zaczną pukać ojców w czoło z pytaniem "Myślisz, że to nie bolało?!" hahaah

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
Wiola i co cos ciekawego jest, co jest godne przeczytania 😁 moze strescisz mi gazetke i nie bede musiala czytac ? 😁

Generalnie lubię tą gazetę więc polecam. Fajny artykuł jest dla tatusiów. Wczoraj to mojemu czytałam i od razu widziałam efekty. Jakiś taki bardziej troskliwy się zrobił 🙂

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
mojemu tez przeczytam jutro 😁 zobaczymy czy beda efekty 🙂

a jaki artykul ? 😁 to ide jutro po ta gazete i mojemu tez przeczytam haha 😁
no wlasnie ja mam tez takie wrazenie, ze dzidzius ma wtedy mniej miejsca, cos tam go uciska czy cos.. 🙂 ale radosc z sexu jest 😁