Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzień Dobry.

Wszystkiego co najlepsze dla pięknego Krzycha 🙂Matko, pamiętam jak dzis jak leżałam po porodzie i Ola mi napisała że Tysia urodziła Krzysia i że jest w inkubatorze. Byla radość i jednocześnie obawa o to, żeby wszystko się ułozyło i Krzysiu jak najszybciej nabrał sił - i patrzcie - wymiata na całego 🙂 Jako pierwszy chyba zaczął stawiać sam kroki 🙂 Ehhh - ale ten czas zapierdziela.

buziaki dla ciebie słoneczko.

Mam nadzieje że Nikolka i Joszka szybko sił nabiorą i wrócą do zdrowia.
Buziaki dla wszytskich dzieciaczków i ich mam 😘

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

oszaleję z tym wózkiem.
Nie mogę zdjąć tapicerki ze spacerówki, a chcę ją uprać. No szlag mnie trafia 😠
Marinka oświeć mnie jak mam ją zdjąć

• Mamusia
heeeeeeeej .

Wszystkiegoooooo najlepszego dla Krzysia :**

u nas wszystko po staremu. Z nowości to to ze zdalam wkoncu prawko 🙂))) Kacper probuje juz biegac 🙂 jak z nim wyjde na spacer i wyjme go z wozka to pozniej trzeba za nim ganiac 😁 Ostatniow sklepie mi ucieklal i z pulek wszystko zdejmowal 😁
śmieszny jest bo caly czas nas teraz udaje 🙂 ulubiona jego zabawka teraz to klucze i majstrowanie przy drzwiach 😁

cos slyszalam o jakims spotkaniu... jak cos to ja sie pisze. TYlko dajecie znac kiedy i gdzie ;D

• Mamusia
heeeeeeeej .

Wszystkiegoooooo najlepszego dla Krzysia :**

u nas wszystko po staremu. Z nowości to to ze zdalam wkoncu prawko 🙂))) Kacper probuje juz biegac 🙂 jak z nim wyjde na spacer i wyjme go z wozka to pozniej trzeba za nim ganiac 😁 Ostatniow sklepie mi ucieklal i z pulek wszystko zdejmowal 😁
śmieszny jest bo caly czas nas teraz udaje 🙂 ulubiona jego zabawka teraz to klucze i majstrowanie przy drzwiach 😁

cos slyszalam o jakims spotkaniu... jak cos to ja sie pisze. TYlko dajecie znac kiedy i gdzie ;D

• Mamusia
hej 😉

wszystkiego najlepszego dla Krzysia 😘 😘 😘

i dla reszty dzieciczkow ktorym nie złozyłam zyczen rowniez wszyskiego najlepszego 🙂

u mnie wszystko ok, Maja toche chorowała ale juz jest zdrowa 🙂 o i dłuzy mi sie juz do tego czerwca ;/

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
A to moj maly diabełek:
http://www.youtube.com/watch?v=sPjqWkphh8A

ojaaaaa Angelika gdzie on ma włosy??? 😮 😮 😮 🙂 🙂 🙂 zupełnie jak nie ten chłopak 🙂 dał sobie obciąć?? bo moj to by chyba uszy stracil razem z włosami - wiercipieta 😁 😁

• Mamusia
Nikolina- juz jakis czas temu pisalam ze obcielam mu wlosy bo za brdzo nie chcial ich myc ani rozczesywac mialam jednym slowem tylko z nimi utrapienie 🥴 do tego wiecznie mial mokre te wlosy bo jak szalal to i wlosy oblaly sie potem 🥴
Az ktoregos dnia wzielam maszynke w rece i skosilam mu te jego bujna czupryne teraz to od razu inaczej wyglada jak chlop 😁 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
No to moge sie jeszcze pochwalic ze dzis zauwazylam przypadkowo ze Fabianowi przebily sie juz 4 czworeczki 🙂

No to gratuluję 🙂

dziekuje 🙂
tylko teraz bedzie jeszcze mocniej gryzl wczoraj to mnie tak zalatwil wyglupialam sie z nim na lozku dawal mi buziaki a potem nie wiadomo skad ugryzl mnie w nos i chodzilam z takim fajnie czerwonym ☺️