Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kryzys czyli dol psychiczny. Walcze z zusem z pracodawca ze skarbowka ze szkola z magisterka z bankiem. Do tego mam mega placzace i wiecznie chcace na rece dziecko i nic nie rozumiejacego meza. Nie wiem czy moze byc gorzej.

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
kryzys czyli dol psychiczny. Walcze z zusem z pracodawca ze skarbowka ze szkola z magisterka z bankiem. Do tego mam mega placzace i wiecznie chcace na rece dziecko i nic nie rozumiejacego meza. Nie wiem czy moze byc gorzej.

To przejściowe hmm i ja bym tego nie nazwała kryzysem a przestojem w rozwoju spraw 😉
Nie grzesz kobito bo ludzie naprawdę mają problemy 🙂 Wiem, że nastąpiło tzw zmęczenie materiału i jest Ci ciężko i źle bez wsparcia ale nie jest to nic z czym nie można sobie poradzić 😉 Spokojnie, wszystko się poukłada. Masz męża, zdrowe dziecko, jesteś młoda piękna zdrowa, masz możliwości o których inni nawet nie marzą - doceń to i dziękuj bogu za to co Ci dał 😘

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
w sumie Ola juz dawno mialam sie Ciebie zapytac Ty masz tu kogos w wawie na kogo mozesz liczyc? Kto by Ci z Lenka zostal jak bys musiala gdzies wyjsc?

Teściową ale nie było takiej sytuacji w której musiałabym ją o to prosić na szczęście 🙂

alexia_79 napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):
w sumie Ola juz dawno mialam sie Ciebie zapytac Ty masz tu kogos w wawie na kogo mozesz liczyc? Kto by Ci z Lenka zostal jak bys musiala gdzies wyjsc?

Teściową ale nie było takiej sytuacji w której musiałabym ją o to prosić na szczęście 🙂

podziwiam Cie

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):

podziwiam Cie

Już się przyzwyczaiłam, jak coś potrzebuję to tak się organizuję żeby S. był w domu i został z dzieckiem. Czasem mam dość tak jak dziś np bo już 48 h jestem z dzieckiem które nie śpi w dzień. Jestem po prostu zmęczona. No ale tak musi być i tyle 🙂

alexia_79 napisał(a):
Magda - co w końcu zrobiłaś do jedzonka na obiad w roczek Nikoli?

szarlotkę - była pycha prawie, bo wiem co zrobiłam źle i wiem jak to naprawić następnym razem 😉
i udka kurczaka z ryżem i warzywami i surówką. Czyli obiad potem wędlinka i przystawki i na końcu ciasto.
tfu nie szarlotke a sernik Twój 😉

• Mamusia
Magda głowa do góry - nieraz tak jest że za dużo spraw sie na siebie nakłada i człowiek ma ochotę usiąść i płakać, też mam ostatnio gorszy okres. Ale uwierz mi to minie, zawsze mija 🙂

moja pęcinka znowu przyszła z przedszkola z bolącym gardłem. Ja pierrrr...ole, szkarlatyna, angina i co, po 2 tygodniach znowu?? 😮 😮 zaczynam rozumieć termin "nawracające anginy" 🤢 🤢 na razie napasłam ja kitem pszczelim - specyfik dostałam od sąsiadki, podobno dobry, ide czytac co i jak i z czym to sie je bo nie miala mi czasu tlumaczyc 😉

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam swój album ze zdjęciami z roczku 🙃

to jednak nie zaginal 🙂 moje dziecko dopadlo dzisiaj moj telefon i cos nabroil i tylko mam napis na monitorze download mode kiedys go udusze

• Mamusia
a co do roczku to ja robie imprezke 28 kwietnia beda dziadkowie tata chrzestny no i nasze rodzenstwo , ale w efekcie i tak to juz jest troszke 🙂 zamowilam juz torcik u takiej mojej znajomej cukiernik heheh bedziemy na wsi wiec moze bedzie juz szansa na jakis grill? prawie majowka wiec moze by sie udalo 🙂 co do menu pomysle

• Mamusia
Madzia nie łam sie,a co ja mam powiedzieć ja sama non stop jestem z mała Karol caly czas za granica a jak jest i tak go nie ma,pozatym on dzieckiem sie nawet zajac nie umie...Jeszcz enie mialam przez 11 miesiecy takiego nia zebym byla wiecej niz 5 godzin bez Poli,ciezko ale daje rade takze głowka do gory Kochana,bedzie dobrze 🙂