Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej laseczki ,wczoraj szybko uciekłam bo w pracy bylam i pisałam z tel...
u nas postaremu mały dalej rozrabiaka ,coraz czesciej brakuje mi do niego cierpliwosci ☺️
a tak to ok urlopu w tym roku nie bedzie kasy brak w mieszkanku jeszcze podłogi płytki schody armatura grzejniki meble....wiec jak widac wiecej rozchodów jak przychodów 😁
Asia co do fryzurki to jak najbardziej warkocze modne i wygodne w upały czesto dziewczyny przych0dza z tym zdj
http://www.google.pl/imgres?hl=pl&client=firefox-a&hs=5C2&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1138&bih=474&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=PBAbsr0iKa-yLM:&imgrefurl=http://www.familie.pl/Forum-5-73/m418248-10,FryzurkiScieciaKolorki.html&docid=fh03X2FIr1yGVM&imgurl=http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23814/koroniewska627.jpeg&w=627&h=311&ei=etMaUOCHH5DPsga3moHQCg&zoom=1&iact=hc&vpx=70&vpy=158&dur=2185&hovh=158&hovw=319&tx=122&ty=49&sig=115846590079321045790&page=2&tbnh=131&tbnw=179&start=14&ndsp=18&ved=1t:429,r:0,s:14,i:117
http://www.google.pl/imgres?hl=pl&client=firefox-a&hs=5C2&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1138&bih=474&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=sLRriKBLi4Dx9M:&imgrefurl=http://kobieta.wp.pl/kat,26369,title,Warkocze-boby-i-grzywki-jesienno-zimowe-hity,wid,12822163,wiadomosc.html&docid=er6olQOyaPy4ZM&imgurl=http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25644/warkocz440.jpeg&w=440&h=330&ei=etMaUOCHH5DPsga3moHQCg&zoom=1&iact=hc&vpx=101&vpy=4&dur=3876&hovh=194&hovw=259&tx=85&ty=56&sig=115846590079321045790&page=1&tbnh=134&tbnw=181&start=0&ndsp=14&ved=1t:429,r:0,s:0,i:71

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Bry 🙂

Ja dziś od 6.20 na nogach bo moje dziecko postanowiło wstać i wołać "mniam mniam" więc jestem niewyspana.. S. już pojechał po zakupy.
Dzisiaj prasowania full, potem zakupy i pakowanie.
Muszę jeszcze sobie jakieś ze 2 koszulki kupić, może jakąś sukienkę na plażę.. coś dla S. bo też bidok nie ma nic 🙃
No i jutro goł nad Bałtyk 🙂

Marina - cieszysz się? Na jakieś gofry pójdziemy i rybkę co? 🙃

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Bry 🙂

Ja dziś od 6.20 na nogach bo moje dziecko postanowiło wstać i wołać "mniam mniam" więc jestem niewyspana.. S. już pojechał po zakupy.
Dzisiaj prasowania full, potem zakupy i pakowanie.
Muszę jeszcze sobie jakieś ze 2 koszulki kupić, może jakąś sukienkę na plażę.. coś dla S. bo też bidok nie ma nic 🙃
No i jutro goł nad Bałtyk 🙂

Marina - cieszysz się? Na jakieś gofry pójdziemy i rybkę co? 🙃

Kochana ja się strasznie ciesze! My będziemy bardzo wczesnie wyjeżdżać 🙂

• Mamusia
My też już na nogach i po śniadanku, po kanapce z żółtym serem i ogórkiem, do tego 90ml mleka.
Ogólnie to muszę wziąć się powoli za porządki, M wraca za 3 dni 🤪

Dziewczyny, czy miała któraś z Was kiedykolwiek żelowane paznokcie u stóp?

Zazdroszczę Was spotkania Ola i Marina 😞

• Mamusia
szyszka napisał(a):
My też już na nogach i po śniadanku, po kanapce z żółtym serem i ogórkiem, do tego 90ml mleka.

My się co jakiś czas spotykamy, a teraz to po prostu nad morzem razem będziemy 🙃 Ale fajowo, żeby jeszcze tylko ładna pogoda była to się dzieciaki pobawią w piasku

• Mamusia

alexia_79 napisał(a):
szyszka napisał(a):

My się co jakiś czas spotykamy, a teraz to po prostu nad morzem razem będziemy 🙃 Ale fajowo, żeby jeszcze tylko ładna pogoda była to się dzieciaki pobawią w piasku

Ja zamówiłam dobra pogode 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
szyszka napisał(a):
Byście mogły pokazać choć kilka fotek Waszych dzieciaczków jak się razem bawią, ale nie.. po co ! 😜

😠 😠 😠 😠

Nie mamy 🤔
Teraz porobimy mam nadzieję 🙂

No ja mam nadzieje 🙂 Faaaajnie macie, to życzę Wam udanego wypadu.
W jakim mieście będziecie razem? Krynica?

• Mamusia
szyszka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
szyszka napisał(a):
Byście mogły pokazać choć kilka fotek Waszych dzieciaczków jak się razem bawią, ale nie.. po co ! 😜

😠 😠 😠 😠

Nie mamy 🤔
Teraz porobimy mam nadzieję 🙂

No ja mam nadzieje 🙂 Faaaajnie macie, to życzę Wam udanego wypadu.
W jakim mieście będziecie razem? Krynica?

tak 🙂
i dziękujemy..
ja na tydzień, Marina tylko na jeden dzień..

• Mamusia
zazdroszczę Wam takich wakacji 🙂
my niestety nigdzie nie pojedziemy w te wakacje.. kasa.. 😞
ale chcę namówić swojego na drugą rocznice ślubu, chociaż na jedną nocke.

btw.. chcemy wybrać się z Majką do Chorwacji przyczepą kempingową, M. był
tam kilka razy i sobie bardzo chwalił, przyznam że ja po obejrzeniu fotek też się
zakochałam, a widzę, że i Wy dziewczyny też zakochane w Chorwacji 🙂

• Mamusia
Hej! Ja rzadko bo Mały nie daje mi przy kompie w ogóle nawet na chwilę posiedzieć a jak już zaśnie to mam mnóstwo pracy. Ciągle na powietrzu by przebywał. Zrobił się z niego taki łobuziak, że naprawdę czasami tracę cierpliwość. Krzesełka stoją na środku pokoju, na dywanie, bo jak stoją na panelach to zaraz sobie podsunie i siedzi na stole lub parapecie. Także oczy w d... trzeba mieć. Alpinista pełną gębą, nie rozumie słowa ''nie wolno'' 😉 Mam nadzieję, że przejdzie mu ten etap 🙂 Każdy weekend spędzamy na wsi, Jaś zakochał się po prostu w psach 🙂 Zaczepia je, bawi się z nimi 🙂 Szaleje na ich punkcie!!! A no właśnie na psa mówi KAKA 😆

• Mamusia
Boshhh od rana piorę gotuje, sprzątam i tak mam gorąco w chałupie że pot mi leci po dupie 🤪

Pomidorówka ugotowana, dziecko siedzi w walizie i czeka 😁 i tylko słyszę co chwilę mniam mniam 😁
Lecę gotować makaron. Jeszcze muszę pranie powiesić, zaraz się skończy prać..

Marina - polałam plamy wrzątkiem i wsadziłam koszulkę do pralki - ciekawa jestem czy puści 🙂

Dobra - lecę dalej do roboty

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
dzien dobry

bry kuleczka 🙃

☺️ 😁 😁

Jak Ty dajesz radę w te upały kobieto? 🤔

ledwo zyje 🥴
co chwile chlodny prysznic ale to ochloda na troche 🥴 no i kupilam sobie specjalnie wiatraczek zeby mi dmuchal zimniejsze powietrze 😁 ale nie polecam ciazy latem 🤢

• Mamusia
szyszka napisał(a):
Ja korzystam z tego przepisu, tzn. mam zamiar bo dopiero we wtorek się za to zabieram, składniki kupione, zastanawiam się jednak czym mogę zastąpić cukier demerara. Do czego można używać jeszcze cukru brązowego?

🤪 🤪 i mamy górną czwórkę

Demerara to cukier jak każdy inny wg mnie - spokojnie możesz posypać innym cukrem trzcinowym 🙂
I gratuluję czwórki Mai - Lena ma już na szczęście wszystkie 🙃
Ale widzę że znów zaczyna zgrzytać, przebija się dolna trójka 🤢