Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bry 🙂

Marinka przesłodkie masz bobaski 🙂
Właśnie miałam Was pytać czu Wasze dzieci też mają fazę na gryzienie?
Mój G. to czasami taką fazę złapie, że biega za Maksem dopóki go nie dorwie i usiłuje go ugryźć i często mu się to udaje i to tak boleśnie 🥴

Maja moja teściowa też miała usuwany woreczek jakieś 2 lata temu, laparoskopowo ale ma 3 dziury w brzuchu 🥴 i też średnio do siebie dochodziła ale Ty młodziutka jesteś i masz dziecko "na głowie" więc chcąc nie chcąc będziesz musiała szybko się ogarnąć 😉 a co do jedzenia to akurat ona średnio dietę stosuje i narazie nic jej nie jest 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Marina - ja się powtórzę że Józek to cały P., Aniela taka troszkę pomieszana ale Józek to skóra zdarta.. Kocham te Twoje szkraby śliczne 🙃

dzięki Kochana 🙂 No tak wszyscy mówią, że Józek to cały P. tylko teście mówią , że nie jest podobny... 😮 😁 😁 😁

• Mamusia
Matylda, wczoraj mi sie przypomniał Twój post o cukinii 🙂 🙂 Wczoraj moja mama mi przywiozła ze 2 siaty wielkie cukinii i ogórków 🙂Pomyslałam, że musze Tobie podrzucic troszku 🙂 Juz tez nie wiem co z nia robić, sąsiadki poczęstowane 🙂

ogórki juz zrobiłam na zimę 🙂 i małosolne też 🙂

z kolei dziś będę robić z cukinii i bakłażanów kawior z czosnkiem 🙂

• Mamusia
Justyna mój Mateusz też ma fazę na gryzienie ostatnio. Wszystkich gryzie po rękach po nogach, mnie ostatnio tak w udo użarł że miałam siniola jak ta lala.
Dzisiaj urodzinowe wyjście do kina z moim małżonem. Byliśmy na Step Up 4 3D. Super film, polecam szczególnie tym co lubią taniec oczywiście.
Jutro pierwszy dzień w pracy. Trochę mam stresa ale jakoś to będzie.
Co do woreczka żółciowego to już sama nie wiem. Jedni mówią, że szybko dochodzi się do siebie inni że długo. Pewnie wszystko siedzi w głowie. Jak ktoś chce i musi szybko dojść do siebie to tak będzie.
Moja siostra ostatnio źle się czuje. Ten szpital to chyba nieunikniony bo brzuch ją bardzo boli. Lekarz kazał jej brać Nospę 4 razy dziennie ale nawet to nie pomaga. Brzuch ma bardzo twardy i bardzo ją boli 😞

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

My byliśmy tydzień w Krynicy Morskiej, wróciliśmy wypoczęci, opaleni 😁 Akurat nam się idealna pogoda trafiła 😉
Marina Twoje dzieci są tak śliczne jak malowane normalnie 🙂 Cudowne blondaski 🙂

A ja Was proszę o pomoc. W sobotę mój brat bierze ślub, a ja nie wiem jak mam się uczesac..tzn bede szła do fryzjera, ale chciałabym miec już fryzurkę mniej więcej wybraną.. może która coś poleci ? 🙂
Fryta gdzie nad morze jedziecie??

• Mamusia
joł
Angela jak się czujesz ???????
wyprawka już gotowa?????
cześć Ewelina fryzjerka - co u WAS??????
no właśnie Asia może Ewela ci coś podpowie
ale juz jej nie ma 😞
ja nie wiem , co z włosami nie wiem jaką teraz masz długość
ja na wesele spróbuje ( tzn nowa fryzjerka z "polecenia" spróbuje bo moja jest niestety wtedy na urlopie - zrobić coś w stylu "greckim" z warkoczem tzn z takim u góry bo włosy mam za krótkie
ja ogólnie nie lubię sztucznych koków i przylizanych upięć
lubię bałagan i nieład ale taki mhm jakby to nazwać "opanowany" 😉 i sama będę chciała coś takiego tylko mówię włosy mam dopiero ledwo sięgające ramion 😮
no ale może ONA (czyt. fryzjerka) coś wymyśli zobaczymy
ja bym chciała coś takiego podobnego ☺️
http://polki.pl/uroda_wlosy_artykul,10002275,2.html

• Mamusia
No własnie myślalam, że Ewela coś pomoże, ale już zniknęła 😞
Ja mam włosy cały czas długie i też nie lubię koków itp, ale znowu rozpuszczonych też nie chcę miec.. jakoś ładnie splecione, może też coś z warkoczami, bo teraz modne 😉
Matylda fryzurka fajna, podoba mi się 😉