Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
brechti napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
brechti napisał(a):
No mi nie podpasowała ta wydzielina i tak jakoś miałam później... Ale jak mój przyjedzie to mu zrobię taaaaakiegoooooo ze śmieeetaną duużo śmietany!!

to bedzie w szoku jak mu nigdy nie robilas 😁 😁 😁

Ja się boję, że mu się nie spodoba, bo coś czuję, że mistrzynią w tym nie jestem! Ale postaram się, na razie "uczę się" podglądając panie z filmów +18

każda ma to we krwi 😁 to się po prostu wie i już 😁

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ha!!! Matylda , wyprzedziłam Cię 😁
Dziś to przegięcie - wstałam po 5.... 😞 Nie mogę dzisiaj spać coś 😞
Zjadłam właśnie płatki z mlekiem, bo Maja się dopominała o jedzonko i właśnie usnęła... A ja... gram na komputerze z nudów... 😞
Pociesza mnie fakt, że dziś idę na usg 3D!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Nie mogę się doczekać... A muszę czekać do wieczora, bo mam dopiero o 19;45

hej
no i chyba któraś mi wczoraj źle "pożyczyła" bo noc spędziłam na pogotowiu, wróciłam coś po 5.00 ale pies mnie teraz obudził
idę coś zjeść o ile dam rady bo moja twarz rygląda jak balon , później posprzątam i dalej idę spać
no i czekam na wrażenia po 3d ale to pewnie dopiero wieczorkiem - może dożyje

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
hej
no i chyba któraś mi wczoraj źle "pożyczyła" bo noc spędziłam na pogotowiu, wróciłam coś po 5.00 ale pies mnie teraz obudził
idę coś zjeść o ile dam rady bo moja twarz rygląda jak balon , później posprzątam i dalej idę spać
no i czekam na wrażenia po 3d ale to pewnie dopiero wieczorkiem - może dożyje

Co się stało? Już wszystko w porządku? 🥴

• Mamusia
Dzień dobry - chociaż pewnie nikogo nie ma i piszę sama z sobą. Ja póki co czuję się lepiej, nie wiem co będzie jak zjem śniadanie 🥴 ale zaraz się przekonam. Też jakoś dzisiaj źle spałam, budziłam się co chwilę a mała nie pozwala mi usnąć, teraz moja szaleje. Nie mam dzisiaj humoru, śpiąca jestem jakaś, może po południu uda mi się kimnąć. Dobra - lecę sobie zrobić coś do jedzonka - zaraz wracam

ja nie wiem co ja zrobiłam i jak i jeszcze pewnie długo się będę nad tym zastanawiać
zwyczajnie sie wywaliłam na środku pokoju, podknęłam sie jakoś o własne kończyny matko jak rąbnęłam to nie wiedziałam co się stało leżałam nieświadoma jakieś 30 s zanim się ocknęłam
niestety poleciałam na przód a czy uderzyłam brzuchem to już nie wiem pewnie tak bo to wszystko działo się tak szybko
boli mnie każda kosteczka, najbardziej, prawy nadgarstek. i palce u obydwu stóp( nie wiem dlaczego) brzuch tez trochę
a ponieważ było około 00.30 nie za bardzo wiedziałam co robić najpierw w płacz potem na łóżko i czekałam i Lenkę szturchałam aż się odezwała no i poczułam krew tzn w smaku ja poszłam do lusterka a tam górna i dolna warga rozścięta, w ogóle dolna jak po botoksie , broda gigant już z wychodzącym siniakiem masakra i zęby i ten cholerny ból zębów przejechałąm tylko palcem żeby zobaczyć czy wszystkie mam i były ale już nie wiedziałam czy się ruszają czy nie
wróciłam do laptopa od razu szukać informacji o upadkach i trochę się uspokoiłam no ale łeb mnie zaczął tak boleć że myślałam że nie wytrzymam no i znowu jakieś skurcze ale to już bardziej moja wyobraźnia zadziałała w tym stresie
a
zadzwoniłam w nocy do Pawła on spał więc trochę to trwało zanim załapał o co chodzi
oddzwonił za 15 minut i powiedziała że jego kolega po mnie przyjedzie więc sie szybko zebrałam, mamie musiałam delikatnie to powiedzieć zeby się nie martwiła i pojechałam
ja już później bardziej się martwiłam o moją twarz i zęby bo nie wiedziałam czy one są całe , mała cały czas szalała
i nic pooglądali mi twarz i zęby , mówili że na pierwszy rzut oka OK warga będzie jeszcze wieksza i siniak na brodzie też , szyc wargi nie trzeba bo tylko zębem przeciełam
najpierw posłuchali tętna małej i było 175/min czyli najwyższe jakie miała do tej pory ale to raczczej przez mamusi nerwy
a potem szybko tylko zrobił usg ale na takim sprzęcie że nawet nie prosiłam aby mi odwrócił monitor bo pewnie by sie nie dało, chciał sprawdzić czy po urazie mechanicznym z łożyskiem wszystko ok no i było
mówił że może się tą ręką asekurowałam co mnie boli ja nie wiem nie pamiętam , teraz tylko wiem że faktycznie na pewno uderzyłam brodą z całej siły o tą podłogę
zalecił odpoczynek i patrzenie pod nogi i powiedział że taki stres związany z upadkiem jest dużo bardziej niebezpieczny niż sam upadek
pierwszy raz w życiu sie tak wystraszyłam pierwszy