Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A nawet spoko 🙂 Byłam na spacerku z koleżanką i jej Lubym 🙂 Potem z mama do szpitala jechalam bo sobie drzazge na wylot wbila w palucha i nie dalo rady wyciagnąc 🙂 🙂...I zakupiłam sobie wór mandarynek:P i chipsy...które już pochłonełam 🙂 i kurcze przez Was mam parcie na coca-cole 🙂 A Ty co robilas? 🙂

• Mamusia
o to niedlugo sie nim nacieszysz ja chyba bym nie wytrzymala tak na odleglosc 🙂 my za soba teskinimy jak sie nie widzimy kilka dni a co dopiero tygodni czy miesiecy chyba bym nie dala rady chociaz to pewnie kwestia przyzwyczajenia ale chyba wroci jak sie dzidzia urodzi ??

• Mamusia
No rozmawialiśmy i jeżeli dłużej nie wytrzymamy to w kwietniu zjezdza 🙂 Ale jak da rade to niehc jeszcze posiedzi,bo tak dobrych pieniędzy już może niegdzie nie zarobić...Fakt pieniądzę nie są najwazniejsze...Ale mamy kilka planów a do tego pieniązki potrzebne..... 🙂

• Mamusia
A polazilam troche z mama po miescie zakupilam wkoncu porzadna czapke i potem poszlam do niej na salatke ktorej tak mi sie chcialo wczoraj 🙂 Gdzies tam pisalam o tym 😜 I ogadalysmy posiedzialysmy, potem maz po mnie przyjechal i bylo troche roboty w domu przez te remonty wiec posprzatalam, umylam korytarz i tak jakos zeszlo. Dopiero teraz sie polozylam i zajadam znowu salatke i popijam moja COLKA 🤪