Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a ja bym chciała zwymiotować ale nie moge straszne uczucie tak mnie tam muli
czapkę jedną nam drugą miałam kupić a tu mikołaj przyniósł ale jeszcze jedną zamierzam
ja już samiutka, wypuściłam psa ale wytrzymał na mrozie jakieś 7 minut a teraz się we mnie wpatruje ty,i wielkimi ślepiami

i szczerze łóżko do spania OK ale do wygibasów się nie nadaje,w końcu sprawdziliśmy ☺️
mój to się tak wkurzył, ono wcale nie było najtańsze a wszystko się w nim rusza, jakby miało się za chwilkę rozwalić

nie no mój się na tym zna kiedyś kilka lat pracował w BRW więc wie o co chodzi i zawsze w rodzinie i po sąsiadach wszystko składa szczerze w salonie powiedział że "może" będzie OK ale już jak to wszystko porozkładaliśmy na podłodze to powiedział że "lipa" no cóż jakoś damy radę a wygibasy teraz i tak ograniczone więc o zmianie pomyślimy później

• Mamusia
Oo no tto faktycznie macie [pecha.. te dzisiejsze meble. My tak kupilismy komode. DO dzisiaj ja przeklinam jak tylko musze ja otworzyc, wszystko sie rozlazi, szuflady mi juz kiedys na noge polecialy.. wszystkie cztery, cholernie ciezkie.. Ale na szczescie lozko dobre 😁

ale za to kuchnia będzie najlepsza na świecie tzn teraz mi się tak wydaje a jak będzie w praktyce i jak oni je zrobią to sie okaże
dziewczyny macie jakąś propozycję na obejrzenie czegoś w TV bo ja skaczę po kanałach i nic nie mogę znaleźć

ej mój też pojechał ale wyjątkowo będzie jutro i tak w kółko cały tydzień -24h w pracy i 24h w domu
i o zgrozo raczej będę musiała coś ugotować jak będzie a ja ani nie lubię ani nie umiem
Tyska tak się zastanawiam gdzie ta Twoja miejscowość się znajduję bo może wstyd ale ta nazwa mi nic nie mówi tzn pytam bardziej o województwo, albo nazwę jakieś większego miasta w sąsiedztwie
i podziwiam za fakt nie posiadania TV ja chyba bym nie mogła- u mnie jak czasem prądu nie ma to ja łapię doła

• Mamusia
Ja na szczescie prad mam 🙂 A telewizje to chyba juz niedlugo bo koncza mi ten duzy pokoj wiec mysle ze do srody 🙂 A to chyba jakas telepatia bo ja niedawno dzisiaj sprawdzalam gdzie ten Twoj Bilgoraj lezy 🙂 I jesli dobrze mi wyskoczylo toi dzieli nas MASE KILOMETROW. Sulechów to takie małe miasteczko w Lubuskim jakies 20 kilometrow od Zielonej Gory. Jakas 100 mam do Poznania

no ja też sobie sprawdziłam już i szczerze raczej cię nie odwiedzę hehe matko to jakieś 600km to do Eweliny mam już bliżej hehe.
ja w poznaniu raz byłam i to chyba w Polsce było najdalej i tam w Twoim regionie to jeszcze w Kaliszu i Ostrowie Wiel-skim no chyba że regiony pomyliłam
a j ato do Biłgoraja mam jakiś 20 km a tak to prawdziwa wieś
wcześniej byłam w Przemyślu więc to jeszcze dalej 100km na wschód- prawie Ukraina hehe

Oj Dziewczyny, Dziewczyny... Co Wy dzisiaj takie narzekajki? 😁 Takie MŁODE a takie życiem zmęczone ! Jeszcze przynajmniej 4.5 miesiąca przed nami: raczej w zimie niż w cieple więc głowy i brzuchy do góry 😁 !!!! Musimy podtrzymywać się na duchu, bo nam się smutaski i płaczki porodzą !

Na dzisiejszy dzień polecam:
http://vod.onet.pl/zycie-przed-zyciem,5782,film.html, może się Wam otworzy i macie 80 minut zajęte z płaczem na końcu: gwarantuję ! 😁
a jak się nie otworzy to wejdźcie na vod.onet.pl i wyszukiwarce filmów wyszukajcie sobie :" Życie przed życiem"

• Mamusia
Hehe no widzisz, ty na wschodzie ja na zachodzie, cala Polska nas dzieli 🙂 Najdalej to ja w Warszawie bylam jesli chodzi o takie wypady na wschód. Dalej mnie jeszcze nie ponioslo 🙂 Ale nie przerazaja mnie takie odleglosci wiec moze kiedys 🙂 Czemu nie