Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja wybitnie dzisiaj dobry nastrój mam 🙂

Wróciłam od fryzjera ale pod bankomatem tak się zakopałam w śniegu że myślałam że już nie wyjadę. Bałam się że będę musiała prosić kogoś o pomoc ale dałam radę 🙂 9 lat już jeżdżę więc to mnie zobowiązuje do tego, żeby sobie radzić w "takich" sytuacjach 🙂

Tutliputli - babcia powiedziała, że rosół chętnie ugotuje dla ciebie - gorzej z transportem do Warszawy 🙂

A i jeszcze jedno - byłam dzisiaj w PEPCO i zakosiłam całą garść krówek, które były dla klientów - takie mordoklejki - mniam - ale matko co się ze mną dzieję że już nawet w sklepie się nie mogę opanować 🙂 Panie ekspedientki dziwnie na mnie patrzyły ale co mi tam - wsadziłam od razu jedną do buzi i z bananem na twarzy wyszłam ze sklepu 🙂

• Mamusia
Część Dziewczyny!!! 😉
U mnie dopiero się okaże jaki mam humor ;D Mój facet z kolei dzisiaj jedzie przygotowywać mieszkanie dla nas, czyli malowanie i takie tam. I zostaje do jutro, więc też zostaje sama bez niego 😞 Ehhh.. no trudno...
Chciałabym wrzucić zdjęcie swojego bębenka, ale jest taki mało ciążowy 😞 poza tym, muszę odnaleźć aparat 😁

a ja już się zwlekłam z podusią i kocykiem i zamierzam się "byczyć", mój już jedzie będzie za godzinkę i co najważniejsze z całą skrzynką mandarynek bo hurtownia po drodze hehe
mam nadzieję ze ktoś mi je w domu schowa i bedzie wydzielał bo jak nie to zjem wszystkie na raz tak jak ostatnio całą reklamówkę wieczorem, tylko że na drugi dzień z rana od razu zwymiotowałam 😮

• Mamusia
Ja też mam dobry humor! Musiałam wstać po 6 rano (co dla mnie jest środkiem nocy, bo lubię długo spać) zaliczyć spacer do dworca pkp i dojechać do wrocka, gdzie po 40 minutach oczekiwania (myślałam, że mi palce u stóp poodpadają) nadjechał autobus d rodznnej miejscowości! Przyjechała, pogawędziłam z babcią (milion propozycji, co powinnam sobie teraz zjeść, ale że rano glodna nie jestem odmówiłam), wzięłam moje tymczasowe dziecko, 8 letniego goldenka Axla, na faaajowy spacer z zabawami w śniegu! Piękny dzień! Słoneczny! Teraz grzeszę znów, bo piję colę ale cóż, potrzebuję troche cukru tyci kofeiny na później xD
Dziewczynki, ja pewnie na forum posiedze w ten weekend ale życze Wam udanego weekendu, zabaw weselyc, urodzinowych i innych!
Tutliputli haha ciekawe, czy Twój pasierb jest takim gigantem bo mieszka z Tobą, czy z Ciebie taka gigantka bo mieszkasz z nim!

• Mamusia
Hej Kobietki!
A ja w dobrym humorze (podobno wyjątkowo 🙂) takie piekne dzisiaj słoneczko i mała od samego rana harcuje po brzuszku, że aż chce się żyć. I kurcze zazdroszczę Wam tych imprez, też bym gdzieś wybyła z domu. A z tymi słodyczami mam to samo.. wogóle się nie potrafię hamować, zero silnej woli 😁. Wiola zazdroszczę babuni szczęściaro ..ale na szcżęście mam niedaleko mamunie i jadę dzisiaj na naleśniczki 🤪
Miłego weekendu, bawcie się dobrze

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Alexia udanej imprezy i pamiętaj bez prezentów nie wpuszczaj nikogo do domu przecież to w końcu parapetówka

Nie bój nic maleńka 😉 Lista została puszczona w obieg i wszyscy wiedzą z czym mają przyjść. Wpadłam do Was na chwilkę i już lecę do piwnicy po gruszki w zalewie, stwierdziłam że jeszcze szybko ciasto zdążę upiec. Ale to bardziej moja zachcianka niż "prezent" dla gości 😉

• Mamusia
witam dziewczyny 😁 ja niestey dzisiaj tez nie mam zbyt wiele czasu na siedzenie przy kompie ale patrzac za okno i widzac swiecace slonce napawa mnie to optymizmem i mam bardzo dobry humor zaraz bede robila pyszny obiadek bo mnie wenta tworcza w kuchni dopadla hehe a pozniej pewnie maly spacerek w taka pogode 🙂 Życze miłego dnia 🙂

w wielkim skrócie mój przyjechał obejrzał nagranie z usg i wyraźnie mu się spodobało
a pierwsze zdanie "ale sie rusza", "to na prawdę nasze dziecko"???????????????????

A my składamy łoże!!!!!!!!!!Ale coś kiepsko nam idzie.
i dostałam dziś zapas czekolad przeróżne smaki więc płaczu w tym tyg nie będzie
no i w końcu przysłali mi projekt kuchni podoba mi się więc w końcu zaczynamy realizację

• Mamusia
brechti napisał(a):
No, aż trudno uwierzyć, że w ciągu 7 godziny przybyły tylko 3 nowe strony!
Babcia moja zrobiła mi dziś makaron ze śmietaną i poziomkami z ogródka ! Ale pyyycha...

teraz poziomki ?? Mniam ale bym zjadla takie swierze truskawki albo wlasnie poziomki 😁