Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
do Ciebie złodziejko po raz ostatni MAM CIĘ TAK DALEKO W DUPIE JAK SWOJĄ LUTEINĘ W POCHWIE 😜

łojjjj to żeby Ci tylko nie wypłynęła razem z kupką na rzadko 😁 😁 😁

hehe
kupki na rzadko bardzo rzadko mi się zdarzają ostatni raz w poniedziałek

niestety luteinka wypływa sobie ciągle
co Oluś wyprawy do kina nie było?????????? wybrałaś inny rodzaj sztuki- NALEŚNIKI?????

Nie miałam siły już na kino i odpuściliśmy, innym razem pójdziemy, dziś bolała mnie kość ogonowa, za długo na nogach, już mi coraz ciężej niestety 🙂

mhm mnie też raz bolała kość ogonowa, jak się na sankach z górki na korzeń wywaliłam ale nigdy tego bólu nie zapomnę
a dlaczego w ciąży boli kość ogonowa?????/Ola moze ty za duży ten ogon masz????

no jak kręgosłup nienaturalnie wygięty i obciążony to jak ma nie boleć? mnie np boli po szkole rodzenia po siedzeniu na twardym krześle

a my w szkole rodzenia siedzimy na tych czerwonych pufach 🙂 ale nie wygodnie z niej wstac 🙂

my też ale ja raz na tym siedziałam i więcej nie chcę, mi na tym niewygodnie a do tego zejść nie mogę, muszę się na ziemię skulać 😁

chciałabym Was zobaczyć jak się z tego podnosicie hehe a mężowie od czego co??????ja się pytam?????????????????

no pomagają ale mimo wszystko źle się na tym siedzi, jak poda rękę to brzuch mi się napina więc wolę się skulać 😁

alexia_79 napisał(a):
kamikusia - miałyście już zajęcia z Panią Małgosią Damentką? Nam dzisiaj na koniec wszystkim babom cycki oglądała 🤪 🤪 🤪 ale kobieta normalnie jedna na milion, takich to ze świecą szukać połoznych 🥴

jak to przy facetach???????a dotykała????????????????
i co na temat Twoich powiedziała????????????????????

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
kamikusia - miałyście już zajęcia z Panią Małgosią Damentką? Nam dzisiaj na koniec wszystkim babom cycki oglądała 🤪 🤪 🤪 ale kobieta normalnie jedna na milion, takich to ze świecą szukać połoznych 🥴

wiesz co ja nie pamietam tych babek jak sie nazywaja. ale nam nikt piersi nie ogladal 🤪
jak ona tak przy wszystkich Ci ogladala piersi, przy facetach ?? 🙂 po co??

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

Faceci wyszli, no coś Ty? Oszalałaś? 😁 Mi powiedziała, że kłopotu z karmieniem nie powinno być a dziecko będzie lubiło jeść w pozycji spod pachy z prawej piersi 😮
Pytam - skąd Pani to wie a ona, że zna nasze dzieci i nasze piersi bo już 31 lat w zawodzie 🙃

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

Faceci wyszli, no coś Ty? Oszalałaś? 😁 Mi powiedziała, że kłopotu z karmieniem nie powinno być a dziecko będzie lubiło jeść w pozycji spod pachy z prawej piersi 😮
Pytam - skąd Pani to wie a ona, że zna nasze dzieci i nasze piersi bo już 31 lat w zawodzie 🙃

ojooj moje dziecko jak zobaczy moje cycuszki to się rozpłacze 😞 😮 🤢 🤔 😲 🤨

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
a jaki mieliscie temat zajec z nia??

laktacja, to ta sławna z Inflanckiej Pani Małgosia - nie słyszałaś o niej? Dusza człowiek 🙂

Nie 🙂 To to wszystko przed nami 🙂 ciekawe co powie na moje cyce 🙂 ze pewnie nie wykarmie dziecka bo nie mam sutow 🤪

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
a jaki mieliscie temat zajec z nia??

laktacja, to ta sławna z Inflanckiej Pani Małgosia - nie słyszałaś o niej? Dusza człowiek 🙂

Nie 🙂 To to wszystko przed nami 🙂 ciekawe co powie na moje cyce 🙂 ze pewnie nie wykarmie dziecka bo nie mam sutow 🤪

ona to już wyga w temacie, powie Ci co i jak, nie martw się 🙂

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kamikusia a masz tą rozpiskę kiedy jakie zajęcia? tam masz nazwiska i opis zajęć wraz z prowadzącymi 🙂

ja mam sama rozpiske jakie zajecia w danym dniu ale tam nie ma napisane z kim sa..

a ja mam nazwiska i tematy zajęć z opisem i co zabrać 🥴

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
Dziękuję dziewczyny za zainteresowanie 😁

No u mnie mąż się zatrudnił do smażenia placków ziemniaczanych - szok 😮 😮 😮

Zazdroszczę Oli tych naleśników... 🤨

A pro po miziania - idę się wysmyrać 😁 To znaczy u mnie to jest tak, że mój mąż robi "TO" mi codziennie od 5, czy 6 lat 😁 Ha!!! Tak mam dobrze 🤪 🤪 🤪

Jak któraś nie wie, jak wychować w ten sposób lubego to zapraszam na sesję 🤪

magda co znaczy TO????????
bo ja nie w temacie

no właśnie, każdy robi "TO" inaczej a jak Wy? 😁

Chodziło oczywiście o smyranie 😁

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
o poczekaj.. teraz bedziemy mieli pielegnacje noworodka,prezentacja kapieli i karmienie piersia. to moze z nia?

tak to z nią ale to nie to 🙂 my to mamy za tydzień a ten dzisiejszy temat nazywa się:
Fizjologia laktacji. Odżywianie w czasie karmienia piersią. Ocena noworodka w skali Apgar. Testyy przesiewowe, szczepienia. Stany przejściowe noworodka.

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
o poczekaj.. teraz bedziemy mieli pielegnacje noworodka,prezentacja kapieli i karmienie piersia. to moze z nia?

tak to z nią ale to nie to 🙂 my to mamy za tydzień a ten dzisiejszy temat nazywa się:
Fizjologia laktacji. Odżywianie w czasie karmienia piersią. Ocena noworodka w skali Apgar. Testyy przesiewowe, szczepienia. Stany przejściowe noworodka.

to my takiego tematu nie mamy. a ile masz tych zajec wszystkich ?? bo ja mam 10

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):

tak, ja też mam 10 tylko my jesteśmy o 1 do przodu bo nie mamy zjęć 30.01 i odrabialiśmy w tamtą niedzielę 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):

to jakos dziwnie prowadza te zajecia ze my nie mamy tego co Wy 🙂

tak, ja też mam 10 tylko my jesteśmy o 1 do przodu bo nie mamy zjęć 30.01 i odrabialiśmy w tamtą niedzielę 🙂