Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kamikusia mam takie coś samo do spania co ty tzn taką wersalkę ale pomarańczową
kupiliśmy to na stancję jak mieszkaliśmy ale żałowaliśmy od pierwszego dni ile ja razy sobie krzywde na tym zrobiłam
no chyba że to nie to samo ale wygląda podobnie

ja ma całe piętro w kurzu masakra kto to wszystko posprząta?????????????
a jaką mi baterie kupił do kuchni niego normalnie......................................
to już nawet nie chodzi o to że najtańsza ale właśnie taka jakiej od początku nie chciałam bo mówiłam że nienawidzę
o zgrozo teraz jeszcze muszę oszczędzać na nową baterię 😠

Dorka1986 napisał(a):
mi dzisiaj juz dwa oklaski polecialy wiadomosc do niej :

Jezeli sprawia to ci przyjemnosc dowartościowujesz sie tym i cie to podnieca to wez sobie je wszystkie a najlepiej zabieraj nam wszystkim i nastawiaj sobie budzik co 120 min zeby jak najwiecej zabrac w ciagu dnia 😁 😁

hehe no ja nie wiem ile straciłam ale Wiola coś mówiła ż dużo
ja gdybym mogła to sama bym sobie odebrała dla swiętego spokoju
ale głupia, nic nie robiąca CIPA

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
mi dzisiaj juz dwa oklaski polecialy wiadomosc do niej :

Jezeli sprawia to ci przyjemnosc dowartościowujesz sie tym i cie to podnieca to wez sobie je wszystkie a najlepiej zabieraj nam wszystkim i nastawiaj sobie budzik co 120 min zeby jak najwiecej zabrac w ciagu dnia 😁 😁

hehe no ja nie wiem ile straciłam ale Wiola coś mówiła ż dużo
ja gdybym mogła to sama bym sobie odebrała dla swiętego spokoju
ale głupia, nic nie robiąca CIPA

zgadzam sie z toba ale jaka pusta musi byc skoro uwaza ze nie wiem zalamie sie z tego powodu albo bede szlochala caly dzien BEZNADZIEJA szkoda nawet gadac juz o tym

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
kamikusia mam takie coś samo do spania co ty tzn taką wersalkę ale pomarańczową
kupiliśmy to na stancję jak mieszkaliśmy ale żałowaliśmy od pierwszego dni ile ja razy sobie krzywde na tym zrobiłam
no chyba że to nie to samo ale wygląda podobnie

hehehe ja jeszcze sobie nic nie zrobilam na niej 🙂 i jest bardzo wygodna 🙂

Alexia ty chyba sobie żartujesz, że pośród 88 stron mam znaleźć jakąś ważną dla mnie wiadomość ???!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 skopiuj ją proszę ( tobie łatwiej wejść na Twoje posty ) i wklej mi ją raz jeszcze. No bo przyznam szczerze, że nie mam tyle cierpliwości i czasu, żeby 88 stron czytać 😁 😁 😁

Komu mogłam temu klasnęłam 😁 a na innych przyczaję się, budzik nastawię ale będę klaskać, w nocy jak siku wstaję będę laptopa uruchamiać i klaskać !!! 😠 😠 😠 ale wiedzmie nie oddam 😁 😁

A ja dzisiaj w wyśmienitym humorze: wczoraj odwiedziła mnie siostra ze szwagrem ( a mieszkają 300 km ode mnie 🤪 ), z rańca pojechali ale co mi humor poprawili, to moje 😁 😁 😁
Szarlotka już się piecze, na obiad krem z brokuła z grzankami i kurczakiem, komputer tylko dla mnie, mieszkanie wysprzątane.... Bosz: co za radość !!! 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

Tutliputli Ola jest teraz w szkole rodzenia to Ci nie odpowie ale z tego co pamiętam to chyba chodziło o wózek że gdzieś tam mozna pójść czy coś tam i podała namiary ale nie mam pewności czy na pewno o to chodziło
u mnie też jets jakieś ciasto oczywiście mamusia zrobiła, tak jak i obiad
ja ciągle latam z małymi przerwami na łózko
Boże a kto mnie to wszystko posprząta taki sajgon kurz to nawet mi w nosi zalega 😲

Frytus150 napisał(a):
czesc Wam Mamuśki:*
Ale dzisiaj smętny dzien,zjadłam obiadek i mule 😞
O co chodzi z tymi oklaskami?? 😁

no właśnie o to że znowu mam jednego mniej 😮

• Mamusia
Helloo !! Ja tylko na chwilke sie przywitac 🙂 Bo do 15 lezelismy z mezem w wyrku i sie chyba wybyczylismy i potarmosilismy za wszystkie czasy. A teraz jak juz go wygonilam to czas troche posprzatac a na 18 umowilismy sie do mojej mamy. Wiec chyba dzisiaj znowu nie bede miala kiedy wpasc. Matyldus nie martw sie oklaskami, bedziemy NADRABIAC ! 🤪

Tyska_1 napisał(a):
Helloo !! Ja tylko na chwilke sie przywitac 🙂 Bo do 15 lezelismy z mezem w wyrku i sie chyba wybyczylismy i potarmosilismy za wszystkie czasy. A teraz jak juz go wygonilam to czas troche posprzatac a na 18 umowilismy sie do mojej mamy. Wiec chyba dzisiaj znowu nie bede miala kiedy wpasc. Matyldus nie martw sie oklaskami, bedziemy NADRABIAC ! 🤪

nie martwię się w ogóle
fajnie że sobie z mężusiem pobaraszkowałaś , a ostatnio tak narzekałaś w piątek
miłego popołudnia i wieczoru