Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
szyszkonella napisał(a):
wiecie już kto to? 😜

nie i niestety pewnie nigdy się nie dowiemy
w majóweczkach to samo

przypomniał mi sie teraz jak moj maz opowiadał kiedys mi ze jak chodził do szkoły to ktos ukradł rakietki szkolne do tenisa i pani go pytajac czy wie kto to zrobił on TAK WIEM ....ZŁODZIEJ 😁 😁

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ewelinka1007 napisał(a):
jeszcze leze nie chce mi sie nic...w pokoju jak po trzesieniu patrzec nie moge ale bardziej mi chyba sie nie chce tego sprzatac 😉po południu mam jechac do meza bratowej jakis ciuszków powybierac bo cos znalazla jeszcze a pozniej jak zwykle dalej bede lezec...
tesciowa robi pączki to tez mysle ze bedzie i jakas degustacja 😁

a ja w sumie to dziś marzę o leżeniu bo po tym trzydniowym leniuchowaniu od rana biegałam po schodach i cos nieciekawie się czuję
no ale zobaczymy nic nie planuję tzn żadnego wyjścia a na razie korzystam z chwili spokoju

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
jeszcze leze nie chce mi sie nic...w pokoju jak po trzesieniu patrzec nie moge ale bardziej mi chyba sie nie chce tego sprzatac 😉po południu mam jechac do meza bratowej jakis ciuszków powybierac bo cos znalazla jeszcze a pozniej jak zwykle dalej bede lezec...
tesciowa robi pączki to tez mysle ze bedzie i jakas degustacja 😁

a ja w sumie to dziś marzę o leżeniu bo po tym trzydniowym leniuchowaniu od rana biegałam po schodach i cos nieciekawie się czuję
no ale zobaczymy nic nie planuję tzn żadnego wyjścia a na razie korzystam z chwili spokoju

nikt ci nie powiedział ze ty nie mozesz w swojej sytuacji biegac?zwłaszcza po schodach... 🥴ty kobieto nie patrz na nic tylko na łozko!!!!!!!!!!!!!!!!

ewelinka1007 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
szyszkonella napisał(a):
wiecie już kto to? 😜

nie i niestety pewnie nigdy się nie dowiemy
w majóweczkach to samo

przypomniał mi sie teraz jak moj maz opowiadał kiedys mi ze jak chodził do szkoły to ktos ukradł rakietki szkolne do tenisa i pani go pytajac czy wie kto to zrobił on TAK WIEM ....ZŁODZIEJ 😁 😁

ten ktoś albo raczej coś - zwyczajnie się tym dowartościowuje no bo widocznie inaczej nie może ŻAL ŻAL ŻAL

Wiola1983 napisał(a):
Kurka Matylda ona to chyba wszystkie koleżanki zebrała i ci pokradły te oklaski bo sporo straciłaś.

A tak w ogóle to dzień dobry.

nie po prostu ma obsesję
siedziała całą noc z budzikiem i co dwie godziny klikała bo innej możliwości nie widzę

Ewelina co do leżenia to mówił i o schodach też ale musiałam zejść bo wiesz że kuchni a jeszcze na dole, wyjście na zewnątrz też heh więc nic nie robiłam tylko może z większą szybkością
to śniadanie, to wypuszczenie psa, to jakieś narzędzia, tektury do przykrycia podłowgo i nazbierało się ale już leże z ukochaną LUTEINĄ

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Kurka Matylda ona to chyba wszystkie koleżanki zebrała i ci pokradły te oklaski bo sporo straciłaś.

A tak w ogóle to dzień dobry.

nie po prostu ma obsesję
siedziała całą noc z budzikiem i co dwie godziny klikała bo innej możliwości nie widzę

Ewelina co do leżenia to mówił i o schodach też ale musiałam zejść bo wiesz że kuchni a jeszcze na dole, wyjście na zewnątrz też heh więc nic nie robiłam tylko może z większą szybkością
to śniadanie, to wypuszczenie psa, to jakieś narzędzia, tektury do przykrycia podłowgo i nazbierało się ale już leże z ukochaną LUTEINĄ

lez lez to nie zarty

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
kamikusia napisał(a):
a ja stracilam jednego 😞 zmiana planow. jednak siedze w domu. Nic mi sie nie chce ;(

POPIERAM SIEDZENIE W DOMU JEST NAJLEPSZE

Ale Wam zazdroszczę... Ja zaraz muszę iść upiec karpatkę, bo idziemy do znajomych i głupio tak z pustymi rękami.... I jeszcze obiad muszę zrobić, bo teściowa mnie prosiła... Jak mi się nic nie chce.... 🤨 🤨 🤨

Wiola1983 napisał(a):
Ja sobie już też Luteinkę zaaplikowałam i wcinam teraz MONTE.
Za chwilkę wybieram się do dziadzia na cmentarz aby zapalić mu znicz na dzień dziadka 🙂

Jeju moja babcia z dziadkiem żyją i mają się dobrze i mieszkają dwa km ode mnie no ale nie pojadę, po pierwsze nie chce mi się po drugie, jakas bezsilna jestem a po trzecie czekam na tą ekipę bo ktoś musi im na rece patrzeć i projekt pokazywać , może wystarczy jak do nie zadzwonię z życzeniami , pewnie zrozumieją

• Mamusia
eunia91 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
kamikusia napisał(a):
a ja stracilam jednego 😞 zmiana planow. jednak siedze w domu. Nic mi sie nie chce ;(

Ale Wam zazdroszczę... Ja zaraz muszę iść upiec karpatkę, bo idziemy do znajomych i głupio tak z pustymi rękami.... I jeszcze obiad muszę zrobić, bo teściowa mnie prosiła... Jak mi się nic nie chce.... 🤨 🤨 🤨

Boże karpatki to ja nie jadłam chyba ze sto lat 🙂 a obiadu nie robie bo nie mam dla kogo. Mąż w pracy do wieczora < nawet nie wiem o ktorej bedzie-pewnie o 23>

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
eunia91 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
kamikusia napisał(a):

Boże karpatki to ja nie jadłam chyba ze sto lat 🙂 a obiadu nie robie bo nie mam dla kogo. Mąż w pracy do wieczora < nawet nie wiem o ktorej bedzie-pewnie o 23>

Współczuję tak długo sama siedzisz w domu... Dobra ja idę robić tą nieszczęsną karpatkę... Jak chcesz to wpadaj poczęstuję Cię... 😉

kamikusia napisał(a):
eunia91 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
kamikusia napisał(a):

ja obiadu też nie robię ale na kolację muszę jakieś zapiekanki zrobić bo niebawem mi ser i pieczarki zakwitną w lodówce

• Mamusia
eunia91 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
eunia91 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
kamikusia napisał(a):

jutro niestety tez bede siedziala sama w domu.Ten weekend wypadl jemu pracujacy a za tydzien ma szkole. Świetnieeeee !!

Współczuję tak długo sama siedzisz w domu... Dobra ja idę robić tą nieszczęsną karpatkę... Jak chcesz to wpadaj poczęstuję Cię... 😉