Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Helloo !! Ja tylko na chwilke sie przywitac 🙂 Bo do 15 lezelismy z mezem w wyrku i sie chyba wybyczylismy i potarmosilismy za wszystkie czasy. A teraz jak juz go wygonilam to czas troche posprzatac a na 18 umowilismy sie do mojej mamy. Wiec chyba dzisiaj znowu nie bede miala kiedy wpasc. Matyldus nie martw sie oklaskami, bedziemy NADRABIAC ! 🤪

nie martwię się w ogóle
fajnie że sobie z mężusiem pobaraszkowałaś , a ostatnio tak narzekałaś w piątek
miłego popołudnia i wieczoru
Bo mnie ZDENERWOWAAAL strasznie silnie mocno 🙂

• Mamusia
No jestem i ja 🙂 Padam na twarz a jeszcze wymyśliłam naleśniki z twarożkiem i cynamonem - takie na chrupiąco - odsmażane a do nich do polania zmiksowane truskawki ze śmietaną 😆 Najpiew jednak muszę odpocząć bo kość ogonowa daje mi się we znaki.. a i mała tańcuje po 2 krówkach 😁
Wiola - byłam w Tesco ale Pampers Premium Care były za 49,99 72 szt tyle że bez chusteczek, promocja była na te w rozmiarze 3 186 szt za180 zł. Kupiłam bez chusteczek te 72 szt, chusteczki wzięłam osobno, kupiłam też Lovelę proszek i płyn do prania
Tutliputli - nie musisz czytać wszystkich moich postów bo specjalnie ten jeden post jest napisany największą czcionką wiec jak będziesz przeglądała strony to na 100% zauważysz, a jak nie to napiszę na nowo bo sprawa dotyczy wózka Bebetto, nie wiem czy nadal jesteś zainteresowana - my już kupiliśmy
Dorka sprawdziłam te kosmetyki NIVEA rzeczywiście są od 1 miesiąca życia, ale od 1 dnia życia jest HIPP - bezzapachowy, hypoalergiczny więc pewnie go kupię

alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Dobra ide bo widze ze nikt nie chce ze mna gadac ! 😉 Milego weekendu kobittyy PA !

zjedz sobie krówkę to zaraz się maleństwo rozrusza 🙂 na moje to działa zawsze 😉

ta albo idź tam gdzie robi się dłutem dziurę w ścianie 😮 ja weszłam do kuchni jak stukali i teraz ja jestem stukana od środka i to wcale mnie nie oszczędza

alexia a krocze no cóż nie wiem jakoś tak dziwnie mnie rozdziera od środka tak wewnątrz

Ja coś piszę, a potem wychodzi na to, że kilka dni później ktoś też pisze na ten sam temat... i porusza go jak by go nigdy nie było... mam wrażenie, że w ogóle mnie nie czytacie...

magda-d87 napisał(a):
Zauważyłam, że w ogóle nie czytacie moich postów. Więc chyba w ogóle nie będę pisać... 🤨

ale zobacz jaką teraz na siebie uwagę zwróciłaś i jaki odzew 🤪