Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
Admin napisał, że sprawie się przyjrzy i się NIĄ zajmie 🙂

uuu to grubo widzę 😁 poszłaś nakapować? hahahaha

zamiast strzepić język tutaj, poszłam do Pana i nakablowałam 😁

ona tu już więcej nie przyjdzie, poza tym nie wiem czy to się da podciągnąć pod trolling? 🥴

poprosiłam o uszanowanie świętego spokoju przyszłych matek, nam nie wolno się stresować 😁

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Ej właśnie się sfochowałam.
Mój do mnie pisze na mailu kiedy ślub bierzemy a ja mu mówię że jak to są oświadczyny to ja strzelam focha 🙂 Gdzie pierścionek kwiaty itp. Rację mam nie? 😜

To co ja mam powiedzieć? Ja po ślubie i bez oświadczyn i do tej pory czekam 🙃 aaa o ślubie dowiedziałam się na tydzień przed 😁

Też tak miałam. Wszystko na szybko - to nie jest dobre.

Jak to Ola??

( ja jestem w jeszcze lepszej sytuacji: mój nawet rozwodu nie ma 😁 😁 ale mi się oświadczył 😁 )

hehe dobry jest nie? ano tak wyszło, do kredytu trzeba było brać 😁 zapowiedziałam mu jednak, że jak chce kościelny ( a chce) to kwiaty pierścionek i oświadczyny muszą być i nie ma bata 😁 - więc u mnie będzie wszystko od dupy strony 😁

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Ej właśnie się sfochowałam.
Mój do mnie pisze na mailu kiedy ślub bierzemy a ja mu mówię że jak to są oświadczyny to ja strzelam focha 🙂 Gdzie pierścionek kwiaty itp. Rację mam nie? 😜

To co ja mam powiedzieć? Ja po ślubie i bez oświadczyn i do tej pory czekam 🙃 aaa o ślubie dowiedziałam się na tydzień przed 😁

Też tak miałam. Wszystko na szybko - to nie jest dobre.

Jak to Ola??

( ja jestem w jeszcze lepszej sytuacji: mój nawet rozwodu nie ma 😁 😁 ale mi się oświadczył 😁 )

hehe dobry jest nie? ano tak wyszło, do kredytu trzeba było brać 😁 zapowiedziałam mu jednak, że jak chce kościelny ( a chce) to kwiaty pierścionek i oświadczyny muszą być i nie ma bata 😁 - więc u mnie będzie wszystko od dupy strony 😁

ee tam, ja nie miałam cienia wątpliwości jeśli o to Ci chodzi i wiem że mam męża jak marzenie 🙂

alexia_79 napisał(a):
kamikusia zamilkła - chyba się biedna zestresowała odwiedzinami i pobiegła jednak sama sprzątać 😁

chyba tak 😁 😁
ale i ja uciekam, przez ostatnie dwie godziny tylko tutaj siedziałam i nic nie zrobiłam 😁 będę po 16. Tak sobie postanowiłam 😁 😁

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kamikusia zamilkła - chyba się biedna zestresowała odwiedzinami i pobiegła jednak sama sprzątać 😁

chyba tak 😁 😁
ale i ja uciekam, przez ostatnie dwie godziny tylko tutaj siedziałam i nic nie zrobiłam 😁 będę po 16. Tak sobie postanowiłam 😁 😁

to ja też idę bo posprzątać by wypadało, koty od tygodnia latają po chałupie 🙃 zupkę też muszę mojemu mężu ugotować bo biedak bez śniadania przed ósmą wybiegł to wróci głodny, będę tu zaglądać 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

chyba tak 😁 😁

to ja też idę bo posprzątać by wypadało, koty od tygodnia latają po chałupie 🙃 zupkę też muszę mojemu mężu ugotować bo biedak bez śniadania przed ósmą wybiegł to wróci głodny, będę tu zaglądać 🙂

no tak .. wy sobie posprzatacie a ja brudem w tym domu zarosne 🙂

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

chyba tak 😁 😁

Kasia ale spotkać to na prawdę by się wypadało 🙂

hej
i tu was zaskoczę, nie miałam dziś żadnego wyjazdu od samego rana tu siedzę i sie nudzę i zytam i odświeżam
dziecko moje dało i ciągle daje mi w kość, czyli dziś mam jeden z tych gorszych dni
wypowiem sie tylko na jeden z ostatnich tematów
u mnie do oświadczyn były dwa podejścia- jedno niewypał i poszedł z podwiniętym ogonem a drugi już lepiej tylko kwiaty przetrzymał cały dzień w samochodzie a mróz był jak cholera a dostałam je po północy ( bo to był sylwester) więc możecie sobie wyobrazić jak wygladały
od decyzji do ślubu minęło 3 tygodnie wiec trochę dłużej niż u Oli i nawet wesele mieliśmy tak na 20 osób
dobra tyle tylko co by tu robić i od czego zacząć??

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

chyba tak 😁 😁

mi też lekarz nie kazał ale powolutku jakoś dam radę - na raty i tyle 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

chyba tak 😁 😁

Kasia ale spotkać to na prawdę by się wypadało 🙂

tez tak wysle ze wypadalo by sie spotkac 🙂 wkoncu mieszkamy niedaleko siebie 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

chyba tak 😁 😁

mi też lekarz nie kazał ale powolutku jakoś dam radę - na raty i tyle 🙂

ja nawet powolutku nie dam rady. Za bardzo mnie boli ta gira i musze lezec majac ja w gorze 😞 wrrr.........

a moje wyglądały tak że rodzice przygotowali obiad Daniel przyjechał z 2 bukietami róż i poprosił moich rodziców o moją 🙂 rękę itp. 🙂 w 1dzień świąt Bożego Narodzenia a w październiku bralismy ślub koscielny 🙂 i jak na październik mielismy tak piekną pogode ze na krótki rękaw chodzili wszyscy

a ja przyszłam i nikogo nie ma
ja muszę ponarzekać bo nie wytrzymam
moje dziecko zrobiło dziś coś nieprawdopodobnego i teraz tylko siedzę i myślę co z tym fantem zrobić
otóż zaczęło się 0 3.00 rano , cuda i dziwy w moim brzuchu z taką intensywnością i mocą że zaświeciłam światło odsunęłam pielesze i patrzyłam na brzuch do 6.00 rano wtedy się uspokoiło co nie znaczy że ja jestm spokojniejsza bo wydaje mi się że LENA leży w poprzek mojego brzucha , zupełnie mnie spłaszczyło a rozeszło się po bokach i teraz czuję smyranie maksymalnie na lewo i maksymalnie na prawo w moim brzuchu i nie mam pojęcia co ona tam robi bo w sumie od 6.00 rano ciągle mnie smyra

• Mamusia
Dzień Dobry 🙂 troszke tych stron mialam do nadrobienia od wczoraj ale za to humor mi sie poprawil bo sie usmialam az mnie brzuch boli hehe 😁 😁 😁 😁
dzisiaj mam w planie pojechac kupic wreszcie proszek dla malenstwa i wyprac ubranka bo czas leci 🙂 no i chcialam jeszcze sobie cos tam dokupic dla synka i dla siebie do szpitala 🙂
ale chyba tu nikogo nie ma wszystkie wywialo;/

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
a ja przyszłam i nikogo nie ma
ja muszę ponarzekać bo nie wytrzymam
moje dziecko zrobiło dziś coś nieprawdopodobnego i teraz tylko siedzę i myślę co z tym fantem zrobić
otóż zaczęło się 0 3.00 rano , cuda i dziwy w moim brzuchu z taką intensywnością i mocą że zaświeciłam światło odsunęłam pielesze i patrzyłam na brzuch do 6.00 rano wtedy się uspokoiło co nie znaczy że ja jestm spokojniejsza bo wydaje mi się że LENA leży w poprzek mojego brzucha , zupełnie mnie spłaszczyło a rozeszło się po bokach i teraz czuję smyranie maksymalnie na lewo i maksymalnie na prawo w moim brzuchu i nie mam pojęcia co ona tam robi bo w sumie od 6.00 rano ciągle mnie smyra

czyli miałaś trapez na brzuchu jak ja we wtorek bodajże 😜 Pupka po prawej, głowa po lewej, plecy na środku, nie masz czym martwić, nie tylko Twoja takie akrobacje wyczynia 😉

• Mamusia
matyldusia dorzucam Ci oklaska 🙂
Otoż moj synek tez lezy jak narazie na poprzek brzucha jak zacznie kopac i sie rozciagac to mysle ze mi zaraz sie przez skore wydostanie 😁 😁 😁
w sumie to dzis tez w nocy dal mi o sobie znac a teraz to wypina sie na calego 😁 😁