Dzięki śliczne za słowa otuchy.Termin badania usg mam na 2 listopada i nie mogę się doczekać kiedy usłyszę od lekarza że wszystko jest ok.Serdecznie pozdrawiam wszystkie dziewczyny 🙂
No to czekam na sprawozdanie 😉 Ja 8 listopada powiem Wam jak u nas sprawy się mają.
Cały czas mówię sobie, że to tylko 3/3mm, że krwiaczek pewnie już się wchłania albo kto wie, może już się całkiem wchłonął (dopiero 8 listopada ma USG). Jak mnie brzuch bolał to też długo się denerwowałam a teraz znoszę to z pokorą bo wiem, że jak boli to dzidziuś rośnie i się rozpycha 🙂. Nie leżę bo nie dostałam takiego zalecenia ale dbam o siebie, nie dźwigam, staram się dużo spać i nie denerwować 🙂 Trzymaj kciuki bo to wiele dla mnie znaczy a ja tu jestem jakby co... 🙂
Wszystko będzie dobrze, będę trzymać kciuki 🙂 Pewnie krwiaczek już się wchłonął 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Barakuda
No to czekam na sprawozdanie 😉 Ja 8 listopada powiem Wam jak u nas sprawy się mają.
Barakuda
adka101
U mnie to samo ale kilogramy nie spadają tylko idą w góre 😉
Madziulek_33
joma
Ja już po wizycie 🙂
To było niesamowite przeżycie 🙂
Nasz Skarbek ma prawie 2,5cm 🙂
Wszystko w porządku 🙂
Termin z USG - 27 maja.
Dzisiaj odpukać - mniejsze mdłości 😉
justiks23