Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
fijolek jak Ty ladnie wygladasz! brzuszek super! ciaza Ci sluzy 🙂

dziekuje 🙂 moj mezus mowi ze promienieje i czasem ma wrazenie jakbym na jakichs super prochach byla bo podobno wczesniej tak sie duzo nie smialam. Twierdzi ze czasem ma wrazenie jakbym wogole na innej planecie byla 🙂 I wgole widze ze mu sie podobam, choc mowi otwarcie, ze widzi powoli zmeczenie. ☺️

• Mamusia
fijolek napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
fijolek jak Ty ladnie wygladasz! brzuszek super! ciaza Ci sluzy 🙂

dziekuje 🙂 moj mezus mowi ze promienieje i czasem ma wrazenie jakbym na jakichs super prochach byla bo podobno wczesniej tak sie duzo nie smialam. Twierdzi ze czasem ma wrazenie jakbym wogole na innej planecie byla 🙂 I wgole widze ze mu sie podobam, choc mowi otwarcie, ze widzi powoli zmeczenie. ☺️

oby tak dalej kochana 😉

• Mamusia
kasiagwiazdka napisał(a):
fijolek napisał(a):
no to zaczynam wielkie odliczanie 101 dni..
[URL=http://img405.imageshack.us/i/dsc06344c.jpg/][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/9495/dsc06344c.jpg[/IMG][/URL]

Fijolku cudnie wygladasz! 🙂

super wyglądasz Fijołku. Tak radośnie i promiennie. widać , że ciąża Ci słuzy. I brzusio jaki ładny 🙂

• Mamusia
Kochane musze wam powiedziec DOBRANOC!
juz moj organizm odmawia siedzenia przed kompem 🤢
poza tym, jutro musze wstac okolo 9ej bo caly dzionek mam troszke napiety.
nie bedzie mnie pewnie jakos do 17ej, wiec mam nadzieje, ze nie bede miala 40 stron do nadrobienia 😜
buziak w brzuszki dla WAS! 😘

• Mamusia
kasiagwiazdka napisał(a):
Kochane musze wam powiedziec DOBRANOC!
juz moj organizm odmawia siedzenia przed kompem 🤢
poza tym, jutro musze wstac okolo 9ej bo caly dzionek mam troszke napiety.
nie bedzie mnie pewnie jakos do 17ej, wiec mam nadzieje, ze nie bede miala 40 stron do nadrobienia 😜
buziak w brzuszki dla WAS! 😘

do juterka :* 😘

• Mamusia
Hej

Od około tygodnia mam zawroty głowy i to w ciągu całego dnia z przerwami, czy wam tez się to zdarza? Szczerze mówiąc już mnie to trochę meczy bo wszystko robię dwa razy wolniej niż zazwyczaj, żeby czasami nie stracić równowagi 😞 a że jestem osoba energiczną to dla mnie podwójna katorga bo nie mogę siebie zaakceptować jako takiej niezdary życiowej. Co zrobić, żeby tych zawrotów się pozbyć i wrócić do formy?

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
Witajcie dziewczynki 🙂Mąż pojechał do pracy więc weszłam żeby nadrobić wieczorną nieobecność My mamy łóżeczko 120/90.

Ewelka to macie jakies bardzo szerokie. nie bedziecie miec problemu z dokupieniem materacyka i innych gazdetow? To chyba jakies niestandardowe wymiary?

• Mamusia
jolajcik napisał(a):
Hej

Od około tygodnia mam zawroty głowy i to w ciągu całego dnia z przerwami, czy wam tez się to zdarza? Szczerze mówiąc już mnie to trochę meczy bo wszystko robię dwa razy wolniej niż zazwyczaj, żeby czasami nie stracić równowagi 😞 a że jestem osoba energiczną to dla mnie podwójna katorga bo nie mogę siebie zaakceptować jako takiej niezdary życiowej. Co zrobić, żeby tych zawrotów się pozbyć i wrócić do formy?

no kochana, ale zes sobie wymyslila pytanie 🙂 no najlepiej przeczekac zmiany pogody albo urodzic dzecko 🙃
ja zawroty tez mam ale zdecydowanie nie tak czesto jak Ty. natomiast w zasadzie kilka razy dziennie leci mi krew z nosa. 🤨

• Mamusia
fijolek napisał(a):
jolajcik napisał(a):
Hej

no kochana, ale zes sobie wymyslila pytanie 🙂 no najlepiej przeczekac zmiany pogody albo urodzic dzecko 🙃
ja zawroty tez mam ale zdecydowanie nie tak czesto jak Ty. natomiast w zasadzie kilka razy dziennie leci mi krew z nosa. 🤨

Krew z nosa ja np mialam na poczatku masakra mialam juz dosc chodzenia w ciazy zawroy wymioty bole eh szkoda slow, ale teraz jest ok moze tobie tez samo przejdzie albo tak jak mowi fijolek trzeba urodzic zeby przeszo, wiec zaciskaj zeby i wytrzymaj jeszcze troche 🙂

Jamargaretka napisał(a):
a mnie rozłożyło. przez pól roku miałam spokoj z zatokami - a tu dolegliwosci wrócily. musze isc do lekarza 😞
JAmargaretka-witaj..wspolczuje ..znam ten bol...masakra 😞

• Mamusia
fijolek mi na szczęście raz na parę dni leci krew z nosa. Pytanie wymyśliłam, bo do tej pory moja ciąża nie dawała żadnych dolegliwości aż tu nagle w ciągu kilku dni musiałam aż tak wyhamować. Ciśnienie mam dobre, hemoglobinę niską ale w normie i biorę żelazo, wszystko niby w porządku tylko funkcjonować się normalnie nie da. Co do pory roku to ja ją akurat uwielbiam i nigdy zima nie wprawiała mnie ani w dołki ani nie powodowała złego samopoczucia. A tu proszę, wirujący świat. No cóż chyba trzeba pokochać te zawirowania

jolajcik napisał(a):
fijolek mi na szczęście raz na parę dni leci krew z nosa. Pytanie wymyśliłam, bo do tej pory moja ciąża nie dawała żadnych dolegliwości aż tu nagle w ciągu kilku dni musiałam aż tak wyhamować. Ciśnienie mam dobre, hemoglobinę niską ale w normie i biorę żelazo, wszystko niby w porządku tylko funkcjonować się normalnie nie da. Co do pory roku to ja ją akurat uwielbiam i nigdy zima nie wprawiała mnie ani w dołki ani nie powodowała złego samopoczucia. A tu proszę, wirujący świat. No cóż chyba trzeba pokochać te zawirowania
mi krew nie leci ale jak wydmucham nos..to takie skrzepy..to tez chyba nie za dobrze???

beata2186 napisał(a):
Macie znów od Cioci po oklasku 😜
A co do zlego samopoczucia to dziewczyny pomyślmy że tyle wytrzymałyśmy to wytrzymamy do końca a tu już bliżej niż dalej a jaka wtedy będzie radość 🙂 Warto się przemęczyć dla naszych kruszynek 🙂 i oklask dla Ciebie 😘