Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
właczyłam komputer żeby zobaczyć co u Marinki ale jak widzę nadal cisza....

ja siedze w domu, ciągam nosem cały czas ale juz mi sie nudzi samej i chcialam wyjsc do sklepu obok bloku pod pretekstem kupienia kilku rzeczy. zadzwonilam do meza - a ten jak na mnie naskoczył i kazał siedziec w domu 😞 a ja po prostu chcialam do ludzi wyjsc. ale juz zostałam bo faktycznie jak rozłoży mnie bardziej to dopiero by mi gadał ... a tak to sobie chociaz ponarzekam i mezus bedzie musial się nade mną litowac - hehhehe - jaka to biedna i samotna i chora jestem. normalnie to bym papugi sobie wypuscila i siedziala z nimi ale maja gody i samiczka jest dosc agresywna wiec lepiej niech siedzi w klatce

• Mamusia
Jamargaretka napisał(a):
właczyłam komputer żeby zobaczyć co u Marinki ale jak widzę nadal cisza....

ja siedze w domu, ciągam nosem cały czas ale juz mi sie nudzi samej i chcialam wyjsc do sklepu obok bloku pod pretekstem kupienia kilku rzeczy. zadzwonilam do meza - a ten jak na mnie naskoczył i kazał siedziec w domu 😞 a ja po prostu chcialam do ludzi wyjsc. ale juz zostałam bo faktycznie jak rozłoży mnie bardziej to dopiero by mi gadał ... a tak to sobie chociaz ponarzekam i mezus bedzie musial się nade mną litowac - hehhehe - jaka to biedna i samotna i chora jestem. normalnie to bym papugi sobie wypuscila i siedziala z nimi ale maja gody i samiczka jest dosc agresywna wiec lepiej niech siedzi w klatce

A Ty kochana nigdzie nie wychodź tylko wygrzewaj sie w łóżeczku!

• Mamusia
WITAM WAS JA WŁAŚNIE WSTAŁAM TROCHĘ Z ŁÓŻKA..PRZEZIĘBIENIE MNIE DOPADŁO.STRASZNY BÓL GŁOWY I GARDŁO.NORMALNIE UDRĘKA. JAK SŁYSZĘ TO SPORO LUDZI JEST CHORYCH.I WIDZĘ ŻE TUTAJ BRZUSZKI TEŻ CO NIE KTÓRE PODCIĄGAJĄ NOSKIEM.

• Mamusia
Hej weszłam na chwile zobaczyc czy sa jakies wiesci od Marinki i cisza.....qrde martwie sie mam nadzieje ze to nie bylo nic powaznego i ze nie ma jej na forum bo np odpoczywa...eh chyba dzis bedzie nam sie wszystkim ciezko spalo...wejde potem jeszcze do was buzki trzymajcie sie i maluszki tez 😘

• Mamusia
justiks23 napisał(a):
manki napisał(a):
No a ja wysylam Wam zaproszenia na nk i tez w glowie mi Marinka.

a ja cie mam??? ☺️

Niewiem kochana,chyba nie.
Beatko sciagnelam od Ciebie podpis pod fotkie ☺️ ☺️ ☺️tak mi sie spodobal ☺️
Ale Mały mi się wierci,łobuziak mały...
A od Marinki nadal bak wieści 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
adka101 napisał(a):
Dziewczyny moze ją zostawili na obserwacji.Trzeba być dobrej nadziei.
Marinka wracaj do nas szybko
.

Hej nie wchodziłam dzis na forum za czesto bo cos zle sie dzis czułam od poludnia ta pogoda za oknem nie nastraja optymistycznie 😞
Trzymam kciuki za zdrowko marinki i jej malenstwo napewno bedzie wszystko dobrze

• Mamusia
Wiecie co dzisiaj jakis okrutny dzien, aura nie taka, co druga osoba chora, z marinka nie tak (choc wierze ze to tylko chwilowy wybryk ciazowy i zostawili ja tylko na obserwacje) to jeszcze sie dowiedzialam ze mojej przyjaciolki tata zmarl...ehh klade sie juz spac, jutro tez sie opiekuje chrzesnica,a poki co badzmy dobrej mysli i spijmy z nadzieja ze jutro moze byc tylko lepiej. buziaki w brzuszki :*

• Mamusia
manki napisał(a):
justiks23 napisał(a):
manki napisał(a):
No a ja wysylam Wam zaproszenia na nk i tez w glowie mi Marinka.

a ja cie mam??? ☺️

Niewiem kochana,chyba nie.
Beatko sciagnelam od Ciebie podpis pod fotkie ☺️ ☺️ ☺️tak mi sie spodobal ☺️
Ale Mały mi się wierci,łobuziak mały...
A od Marinki nadal bak wieści 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

no to justyna siorek stobierna