Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no ja się tez na chwilę jeszcze pojawiam 😉

Kasia
!!! opowiadasz i opowiadasz a zdjęc dalej nie ma :P

Ja tez używam codziennie wkładek, ale to bardziej dlatego, że dwa razy dziennie biorę dopochwowo Luteinę... i ona później troszkę wypływa... :/

Gosiu ładna wiosenna fotka 😉

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no ja się tez na chwilę jeszcze pojawiam 😉

Kasia
!!! opowiadasz i opowiadasz a zdjęc dalej nie ma :P

Ja tez używam codziennie wkładek, ale to bardziej dlatego, że dwa razy dziennie biorę dopochwowo Luteinę... i ona później troszkę wypływa... :/

Gosiu ładna wiosenna fotka 😉

• Mamusia
Obejrzałam X Factor i do łóżeczka,ale musiałam do Was jeszcze Zajrzeć....
Kasiagwiazdka no kiedy Nam się pochwalisz pokojem Synka???
Gosiu śliczna fotka.Dobrej nocy kochana...
Justiks zgadzam sie Z dziewczynami....sliczny ten Wasz Synus.
Martynko spij dobrze...Dobranoc...
Hussi to chyba nic niepokojącego i mi sie wydaje ze jest tak jak Gosia pisala ze przed porodem tak sie dzieje,a u Was przeciez to juz za chwile....

Ja rowniez sie zegnam i zycze Milej i spokojnej Nocy....Buziaki

• Mamusia
justiks23 napisał(a):
a ty Gosiu jak sie czujesz bo ja dzis mialam falszyy alarm 3 skurcze w 30minut ale na szczescie przeszlo zreszta bez roznicy moze lepiej by bylo miec juz to za soba 🤪

ja mam wlasnie od pol godziny klucia w dole az mnie lamie na pol, mam nadzieje ze zaraz przejdzie. Ja tez bym juz wolalabym miec to za soba 😉

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
justiks23 napisał(a):
a ty Gosiu jak sie czujesz bo ja dzis mialam falszyy alarm 3 skurcze w 30minut ale na szczescie przeszlo zreszta bez roznicy moze lepiej by bylo miec juz to za soba 🤪

ja mam wlasnie od pol godziny klucia w dole az mnie lamie na pol, mam nadzieje ze zaraz przejdzie. Ja tez bym juz wolalabym miec to za soba 😉

ja mam jutro ostatnie badania a we wtorek lekarz i dostane skierowanie juz do szpitala wiec moge zaczac ostre treningi hihi 🤪

• Mamusia
dzien doberek!
witaj Beatko i Justiks23!! 😘 😘

a ja myslalam, ze to ja bede pierwsza, a tu jednak inne ranne ptaszki tez sa 🙃

Martyno i Manki, obiecuje, ze wrzuce zdjatka juz niebawem! dzis kupie karnisz i powiesimy zasloneczki i musze lozeczko "ubrac" w baldachim i posciel i bedzie prawie gotowe 🙂 takze na dniach bedziecie zdjatka ogladac 🙂 😉 😘

ja tez wyprawilam meza do pracy, zrobilam sobie tosciki i herbatke i jednym okiem ogladam Kawa czy Herbata, a drugim- jestem z Wami na Brzuszku 😉

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘l 😘 😘 😘 dla Wszystkich Brzuszkow!!

• Mamusia
kasiagwiazdka napisał(a):
dzien doberek!
witaj Beatko i Justiks23!! 😘 😘

a ja myslalam, ze to ja bede pierwsza, a tu jednak inne ranne ptaszki tez sa 🙃

Martyno i Manki, obiecuje, ze wrzuce zdjatka juz niebawem! dzis kupie karnisz i powiesimy zasloneczki i musze lozeczko "ubrac" w baldachim i posciel i bedzie prawie gotowe 🙂 takze na dniach bedziecie zdjatka ogladac 🙂 😉 😘

ja tez wyprawilam meza do pracy, zrobilam sobie tosciki i herbatke i jednym okiem ogladam Kawa czy Herbata, a drugim- jestem z Wami na Brzuszku 😉

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘l 😘 😘 😘 dla Wszystkich Brzuszkow!!

😘 😘 😘

• Mamusia
Oj ja weekend bardzo miło spędziłam 🙂 🙂 Byliśmy na mazurach na działce i było ognisko i spacer po lesie i nad jeziorem 🙂 🙂 , fajnie!

Moja wizyta w sobotę w końcu wypaliła ale nie miałam jak dać wam znać bo już szybko jechaliśmy na działkę 🙂 Waga naszej dzidzi to 2900 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 fajnie widziałam ją 🙂 🙂 🙂 to juz ostatnia wizyta przed operacją 🙂 krew nawet , nawet. Ale już czuję , że zbliża się wielka chwila 🙂

Co do prześcieradła to mi się wydaję, że frotka jest za ciepła. Ja kupiłam bawełniane wszystkie, mam tylko jedna frotke na zimę 🙂 🙂 A poza tym nie wyobrażam w taki gorąc samaa spać w frotce.

Mysłalam , że mamusia 20 urodziła już.. No i jestem juz nastałe w wawie do porodu 🙂

• Mamusia
Hej, hej 🙂

Wróciłam po weekendzie u mamy. W sobotę byłam z psiapsiółką na zakupach we Wrocławiu, chyba 10 godzin łaziłyśmy i nawet nogi mi nie spuchły dopiero jak przyjechałam do domu wieczorem to poczułam zmęczenie ale nie jakieś szczególne.Kupiłam e Ikei śpiworek o taki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20150550 i komplet kocyków http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00194847 choć moim zdaniem to bardziej takie flanelowe prześcieradełka niż kocyki ale są super. W niedzielę pomagałam bratu pisać pracę maturalną i leniuchowałam a dziś jak co dzień do pracy rodacy 😉 Ależ nie chciało mi się wstawać 🤢