Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej nie mam skad pisac..urodzilam coreczke 36 tydzien..jest wszytsko okiwazyla 2750 i ma 50 cm...piekna!!!jest w inkubatorku ye wzgledu na miesiac wczesniej i moj cukier musi miec kontrole zya tydzien do domu..rodzilam 15 godz..uffff a wody odchodzily mi 2dni..urodzilam naturalnie bez naciecia wiec cipka nie boli,pokarmu ful ..kocham was..wasza kolezanka ola

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
hej nie mam skad pisac..urodzilam coreczke 36 tydzien..jest wszytsko okiwazyla 2750 i ma 50 cm...piekna!!!jest w inkubatorku ye wzgledu na miesiac wczesniej i moj cukier musi miec kontrole zya tydzien do domu..rodzilam 15 godz..uffff a wody odchodzily mi 2dni..urodzilam naturalnie bez naciecia wiec cipka nie boli,pokarmu ful ..kocham was..wasza kolezanka ola

Olu!!!! Gratulacje, Kochana!!! :* :*
Trzymajcie się z maleństwem, dużo zdrówka dla niej :* :*

BUZIAKI :* :*

• Mamusia
o matko świeta co tu sie wyprawia...

Ola kochana gratuluje.....super ze malutka juz na swiecie zdrowka duzo dla niej 😘 😘 i dla ciebie tez... 😘 😘

Justiks....Fabianek jest boski nie moge sie na niego napatrzec...oj udal wam sie synek udal.....normlanie mam chcec go schrupac 😜 😘 😘 😘

a ja dziewczynki powiem wam ze juz 2 dzien walcze ze skurczami kuzwa jak boli.....boje sie etraz porodu skoro te skurcze tak bola....dzis juz 2 nospy wzielam i ta druga narazie nic nie daje skurcze od 12 do 10 lub co 5 minut roznie ale nie do wytrzymania sa....jak nie przejdzie do wieczora jade na pogotowie....boje sie mowie wam...ze moze cos nie halo czy co....ah...
ide dalej lezec potem zajrze...buziaki trzymajcie sie... 😘 😘

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
o matko świeta co tu sie wyprawia...

Ola kochana gratuluje.....super ze malutka juz na swiecie zdrowka duzo dla niej 😘 😘 i dla ciebie tez... 😘 😘

Justiks....Fabianek jest boski nie moge sie na niego napatrzec...oj udal wam sie synek udal.....normlanie mam chcec go schrupac 😜 😘 😘 😘

a ja dziewczynki powiem wam ze juz 2 dzien walcze ze skurczami kuzwa jak boli.....boje sie etraz porodu skoro te skurcze tak bola....dzis juz 2 nospy wzielam i ta druga narazie nic nie daje skurcze od 12 do 10 lub co 5 minut roznie ale nie do wytrzymania sa....jak nie przejdzie do wieczora jade na pogotowie....boje sie mowie wam...ze moze cos nie halo czy co....ah...
ide dalej lezec potem zajrze...buziaki trzymajcie sie... 😘 😘

Becia, trzymaj się :* jak będą Ci się te skurcze trzymały to jedź na pogotowie, nie zwlekaj.... :* :*

• Mamusia
Olu i Justynko - Gratulacje. Ładnie nas wyprzedziłyście 🙂

Gosia - my łóżeczko turystyczne wybraliśmy w prawie takich samych kolorkach mimo, że u ans też dziewczynka

Beatka - nie strasz tymi skurczami, bo ja mam termin dzień przed Tobą - a jesczze chce ze świat wrócić z dzidziusiem w brzuszku.