Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
A ja jaki miałam dzis sen- podchodze do samochodu a maska otwarta i wypruznione.. wszytsko wyjete.. szok normalnie, i we snie człowiek stresy przechodzi 😠
I jakos tak jak wstałam połaziłam po mieszkaniu, usiadłam i sie rozryczałam , nie z powodu snu, jakos tak z niczego.. o losie... 🤔

:* :* ale nam te hormony ostatnio dają czadu... 😘

Heh, mi się ostatnio śniło, że mąż kupił mi auto 😁 i jeździłam sobie jakimś małym srebrnym autkiem po mojej okolicy i super fajnie się z tym czułam 😁 Bo ogólnie, to pomimo tego, że od 8 lat mam prawo jazdy, nie siadam za kierownicą. Najpierw nie było auta, a potem w sportowym nie byłam w stanie wcisnąć pedałów do końca 😜, a teraz od niedawna mamy kombi, ale tu się już boję z brzuchem wsiąść po takim okresie niejeżdżenia, więc czekam do rozwiązania, potem jakiś jazdy sobie wezmę z instruktorem i mam nadzieję, że będę już śmigać kombiakiem 😁
No, ale taka byłam ucieszona z faktu, że dostałam auto, że aż podziękowałam rano mężowi i dostał buziaka za to, co się działo tylko we śnie.... 😁

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie Brzuszki 🙂 😘

Ja już (dopiero) wstałam i jestem po śniadanku - kanapeczkach z nowalijkami 🤪

Martyna no to mój Mąż "pobił" Twojego, bo wrócił o 3.00!
I właśnie pojechał dalej...
Ehhh...sezon weselny się zaczął...
Więc ja słomiana wdowa dzisiaj, jutro...ale to znaczy, że będę zaglądać na Brzuszka 😉

😘

• Mamusia
joma napisał(a):
Witajcie Brzuszki 🙂 😘

Ja już (dopiero) wstałam i jestem po śniadanku - kanapeczkach z nowalijkami 🤪

Martyna no to mój Mąż "pobił" Twojego, bo wrócił o 3.00!
I właśnie pojechał dalej...
Ehhh...sezon weselny się zaczął...
Więc ja słomiana wdowa dzisiaj, jutro...ale to znaczy, że będę zaglądać na Brzuszka 😉

😘

Ja też dzisiaj kanapki z nowalijkam zjadłam 😉 😉 😜
słomiana wdowa... hehe 🙂 🙂 mój się dzisiaj stara tak że hej. Kaca ma ale chce mi wynagrodzić to, że tak późno wrócił i skacze wokół mnie jak amancik :P Muszę go trochę wykorzystać i do roboty zagonić 😜

Aneczka
ale i tak szarpnęłyśmy robotą 😉 😘

Anonimosia
fajnie tak chociaż we śnie się nacieszyć super autkiem 🙂

• Mamusia
Dzien dobry

A ja siedze dalej w pizamie i nawet nie chce mi sie ubrac...za robote sie nie biore bo majster konczy garderobe i troszku sie jeszcze kurzy itp.Na dole,u mamy dzis urzeduje...ona z bratem dzis na dzialeczce beda dzialac,czas posiac warzywka i ziemiaki czas posadzic...
DZIEWCZYNY a jak wygladaja skurcze ☺️?Jak to odczuwacie???

• Mamusia
manki napisał(a):
Dzien dobry

A ja siedze dalej w pizamie i nawet nie chce mi sie ubrac...za robote sie nie biore bo majster konczy garderobe i troszku sie jeszcze kurzy itp.Na dole,u mamy dzis urzeduje...ona z bratem dzis na dzialeczce beda dzialac,czas posiac warzywka i ziemiaki czas posadzic...

hejka.. skurcz jak złapie to taki ból chwile potrzyma i pusci... tak na poczatku.. a pozniej coraz dłuzsze sa.

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
hehe jeszcze korcą mnie podłogi.. no co musi być wypucowane na przyjscie malutkiej - jutro 1 maj 😁 😁 😁

Aneczka, jak tak się rozruszasz, to może urodzisz.... 🙂 🙂

no podswiadomie na to licze.. bo za tydzien termin mamy.. to niech sie troszke rozbuja.. 😁

• Mamusia
manki napisał(a):
Aneczka widze ze szalejesz...ja dzis powinnam na weselu sie bawic a bede siedziec sama w domu...eh...maz w pracy ana wesele nie jedziemy ze wzgledu na to ze juz koncowka ciazy no i 200 km trzeba dojechac...

nie dziwie Ci sie , tez juz bym sie na tym etapie ciazy nie wybrała... 😉

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
hehe jeszcze korcą mnie podłogi.. no co musi być wypucowane na przyjscie malutkiej - jutro 1 maj 😁 😁 😁

Aneczka, jak tak się rozruszasz, to może urodzisz.... 🙂 🙂

no podswiadomie na to licze.. bo za tydzien termin mamy.. to niech sie troszke rozbuja.. 😁

Mi już teraz ginekolog powiedziała, że odstawiamy nospę, luteinę i koniec z leżeniem.... 🙂 Mogę odkurzać, sprzątać, myć podłogi (tylko okien nie pozwoliła...) , żeby już się powoli wszystko rozluźniało 😉
Ale, że jadę za tydzień na uczelnię jeszcze, to biorę nospę, bo nie daj Boże, żeby mnie w szkole wzięło na rodzenie 😜

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
manki napisał(a):
Dzien dobry

hejka.. skurcz jak złapie to taki ból chwile potrzyma i pusci... tak na poczatku.. a pozniej coraz dłuzsze sa.

a gdzie odczuwasz ten bol?w brzuchu?w kroczu?
Bo mi od rana co jakis czas towarzyszy cos takiego jakby skurcze i jest tak jak piszesz tylko mnie boli cala pipka jak mnie to zlapie i nawet ruszyc sie nie moge

• Mamusia
Aneczka działaj działaj - tylko ostrożnie 😉
Mi też lekarz zasugerował już jakąś aktywność 😉
Położna na SR zresztą też 😉
Także nie ma siedzenia - do roboty 😉
Na początek idę coś poprasować 😉

Ale będę zaglądać, więc mam nadzieję, że ktoś tu będzie 😜

😘