Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Jamargaretka napisał(a):
Fijołku - a moja urodziła mnie miesiac wczesniej. tesciowa już powoływała się na jakieś badania łódzkich naukowców i "krakała" że ja też urodzę wczesniej.... a póki co nic się nie zanosi - a chodzę już z brzuszkiem dłużej niż moja mama 🙂 Dzidziuś daje Ci po prostu wolny wekendzik majowy 🙂

no a co w przypadku jesli nie urodze do 5 maja? wywoluja porod? czy czekaja? 😮

chyba chwile jesczze czekaja - bo do 2 tygodni po to nadal jest termin. ze mną na sali była dziewczyna której dopiero w 13 dniu po terminie wywoływali. to na pewno nie reguła ale żadna z dziewczyn z przenoszonymi ciążami które spotkałam w szpitalu lub na ktg - nie spodziewala sie chłopca. same dziewczynki. aż się w to wierzyć nie chce ale tak było. więc może do tego 5-ego dacie radę 🙂

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jamargaretka napisał(a):
fijolek napisał(a):
Jamargaretka napisał(a):
Fijołku - a moja urodziła mnie miesiac wczesniej. tesciowa już powoływała się na jakieś badania łódzkich naukowców i "krakała" że ja też urodzę wczesniej.... a póki co nic się nie zanosi - a chodzę już z brzuszkiem dłużej niż moja mama 🙂 Dzidziuś daje Ci po prostu wolny wekendzik majowy 🙂

chyba chwile jesczze czekaja - bo do 2 tygodni po to nadal jest termin. ze mną na sali była dziewczyna której dopiero w 13 dniu po terminie wywoływali. to na pewno nie reguła ale żadna z dziewczyn z przenoszonymi ciążami które spotkałam w szpitalu lub na ktg - nie spodziewala sie chłopca. same dziewczynki. aż się w to wierzyć nie chce ale tak było. więc może do tego 5-ego dacie radę 🙂

no nie pocieszylas mnie.. robie co moge ale Fasola sie zadomowila baaardzo 🤔

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Jamargaretka napisał(a):
fijolek napisał(a):
Jamargaretka napisał(a):

no nie pocieszylas mnie.. robie co moge ale Fasola sie zadomowila baaardzo 🤔

Fijołku - to miało być pocieszenie - bo mnie się ubzdurało, że u Ciebie ma być chłopiec 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
a ja mam dzis chandre jak.. ch... 😞 😞 😞 siedze i rycze normalnie tak mi zle , takie samopoczucie do d.. 😠

ja płakałam w poniedziałek na poprawinach wesela , pozniej we wtorek jak oglądałam zdjęcia z wesela. i na szczescie trochę sie uspokoiło. a dziś zamierzam się pilnować, bo maż ma urodziny więc głupio byłoby mieć humory

• Mamusia
Jamargaretka napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
a ja mam dzis chandre jak.. ch... 😞 😞 😞 siedze i rycze normalnie tak mi zle , takie samopoczucie do d.. 😠

ja płakałam w poniedziałek na poprawinach wesela , pozniej we wtorek jak oglądałam zdjęcia z wesela. i na szczescie trochę sie uspokoiło. a dziś zamierzam się pilnować, bo maż ma urodziny więc głupio byłoby mieć humory

boziu to jest straszne 😠 i takie mysli napływaja mi do głowy ☺️ 😠 😞

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):

ja od wczoraj tak mam... siedze i rycze.. dzis dzien zaczelam od "rozmowy rozwojowej" z Piotrkiem. wszystko mnie wkur***. ciagle placze i marudze.. juz mam samej siebie dosyc..

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):

ja od wczoraj tak mam... siedze i rycze.. dzis dzien zaczelam od "rozmowy rozwojowej" z Piotrkiem. wszystko mnie wkur***. ciagle placze i marudze.. juz mam samej siebie dosyc..

ja tez juz mam siebie dosyc... nie potrafie nad tym zapanowac.. i wydaje mi sie jakbym była sama ze wszytskim.... ogólna beznadzieja..... JA JUZ CHCE URODZIC>>>>>>>

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
martyna_czaro napisał(a):
Aneczka 😘 😘 😘 😘 😘 widzę, że dzisiaj dla Ciebie trzeba babski wieczór na poprawę hummoru zrobić :* Pizza z colą czy kanapeczki z nowalijkami? :*

🤪 kochana jestes wiesszz???

No to pakuję się i do Ciebie jadę 😜 😘 Jeszcze za to, że mi się dzisiaj przyśniłaś tak ładnie to Ci arbuza kupię po drodze 😁 😁

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Aneczka 😘 😘 😘 😘 😘 widzę, że dzisiaj dla Ciebie trzeba babski wieczór na poprawę hummoru zrobić :* Pizza z colą czy kanapeczki z nowalijkami? :*

🤪 kochana jestes wiesszz???

No to pakuję się i do Ciebie jadę 😜 😘 Jeszcze za to, że mi się dzisiaj przyśniłaś tak ładnie to Ci arbuza kupię po drodze 😁 😁

na mojej buzi pojawił sie usmiech 😆

• Mamusia
dziewczyny dzieki za mile slowa choc do supermamy to mi jeszcze daleko ale bede sie starac taka byc mimo swoich lekow i tego ze jestem debiutantka ale wierzcie mi kobieta ma instynkt macierzynski w sobie od poczatku i czy jestescie z tych slabszych czy nie dacie rade. faktycznie moj synek jutro konczy juz 2 tygodnie ale to leci...
a co do brzuchatek to co to za humorki? korzystajcie z ostatnich dni,tygodni ciazy bo potem nie bedzie czasu na humorki,oddacie cala siebie tej malej cudownej istotce- pisze to oczywiscie w pozytywnym znaczeniu!!! zatem glowa do gory i czekamy na fotki Martynki!!

• Mamusia
a my bylismy chwile u rodziców no i ojciec powiedział ze teraz to powinnam codziennie nad zalew i z powrotem biegiem to szybko urodze 😁 a my mieszkamy na osiedlu gdzie nad zalew od rodziców jest jakies 2 km no ale od nas ze 3 km wiec mu powiedziałam ze mi sie nie spieszy 😜
dowcipniś

• Mamusia
monalissa napisał(a):
a my bylismy chwile u rodziców no i ojciec powiedział ze teraz to powinnam codziennie nad zalew i z powrotem biegiem to szybko urodze 😁 a my mieszkamy na osiedlu gdzie nad zalew od rodziców jest jakies 2 km no ale od nas ze 3 km wiec mu powiedziałam ze mi sie nie spieszy 😜
dowcipniś

hihi... łatwo sie mówi 🙂