Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A ja wystawię zestawy ubrań dla dziewczynki na allegro, bo może mi się uda coś sprzedać, zaoszczędzę choć troszkę a chce się pozbyć tego bo za dużo jest. Może ktoś kupi, fajnie by było. W ogóle włączył mi się tryb oszczędzania , aż mąż się denerwuje. Ale co ja na to poradzę jak tak mam .

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marinka napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
ALe sie dziewczynki wyspałam, spałam chyba ze 3 godzinki 🤪 zjadłam teraz pierogi z truskawkami i tak mi sie milusio zrobiło 😁

Ale zazdrochę mam , pierogi z truskawkami. A skąd masz?? ze sklepu?? Dobrze CI!

😁 tak ze sklepu 🙂 na szczescie miałam w zamrazalce 🙂 dzis nosa nie wytknełam z domku 😮

• Mamusia
marinka napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
ALe sie dziewczynki wyspałam, spałam chyba ze 3 godzinki 🤪 zjadłam teraz pierogi z truskawkami i tak mi sie milusio zrobiło 😁

Ale zazdrochę mam , pierogi z truskawkami. A skąd masz?? ze sklepu?? Dobrze CI!

😁 tak ze sklepu 🙂 na szczescie miałam w zamrazalce 🙂 dzis nosa nie wytknełam z domku 😮

• Mamusia
marinka napisał(a):
A ja wystawię zestawy ubrań dla dziewczynki na allegro, bo może mi się uda coś sprzedać, zaoszczędzę choć troszkę a chce się pozbyć tego bo za dużo jest. Może ktoś kupi, fajnie by było. W ogóle włączył mi się tryb oszczędzania , aż mąż się denerwuje. Ale co ja na to poradzę jak tak mam .

koniecznie podaj linka do swoich rzeczy. ja napewno chetnie zobacze 🙂

• Mamusia
Hej Brzuchatki! bylam rano na pomiarze glukozy, mialam do wypicia 75g i powiem wam ze z cytryna daje rade choc pozniej samopoczucie nie bylo zbyt fajne. No i 2 godziny czekac, masakra. najwazniejsze ze juz po, aha i dla tych co jej jeszcze nie mieli, trzeba byc na czczo inaczej nie wykonaja pomiaru.
Potem poszlam na obiadek i zakupki, w c&a wciaz promocje, kupilam bodziaki 3szt po 7zl kazda 🙂 no a teraz leze i odpoczywam, wieczorem zerkne do neta jak sie maja wyniki, a narazie poki co moj maluszek sie "odwiesil"a do wczoraj byla ta niepokojaca cisza w brzuszku, na szczescie dzis od rana sa kopniaki i wiercenie 🙂 kocham to. milego popoludnia. buziaki

• Mamusia
witam wszystkie majowe mamy jestesmy tu nowi 🙂 jest to moja druga ciaza mam syna 8 letniego w poprzedniej ciazy nie wiem dlaczego nie mialam robionej glukozy ciekawa jestem czy teraz bede miala 🙂 w tym tyg wizyta wiec zobaczymy jak narazie bakterie w moczu nam doskwieraja i urinal zazywam najprawdopodobniej do konca ciazy a tak ogolnie jest dobrze 🙂 juz nie moge sie doczekac maja 🙂