Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
fijolek napisał(a):
marinka napisał(a):
Fijolek zaraz w pupę dostaniesz!!!!!!!!!!!!! Dawaj te pierogi do mnie!!!!!!!!!!!!!!! Natychmiast! ☺️ 😜 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

☺️ zapraszam WAS na pierogi 🙂 wystarczy dla kazdej.

A sama robilaspierozki?kurcze, ja raz robilam i chyba juz wiecej sie nie podjeme.... a le takie z jagodami i smietanka chetnie bym wciagnela....

• Mamusia
Ja nagle zniknęłam, bo rodzice mnie odwiedzili i posiedziałam z nimi chwilkę na słoneczku 🙂

Jeszcze wrócę na chwilkę do tych ubranek 😉
Ja pewnie też tak do tego podchodzę, bo chcę rodzić w nowym prywatnym szpitalu (z umową NFZ oczywiście) i tam wszystko jest na wysokim poziomie więc nie martwię się czy dostanę brudne czy zniszczone ubranka dla Małego, bo na pewno nie mogą sobie na to pozwolić...
Same zobaczcie http://pro-familia.pl/gallery.php
Porównując ten szpital z innymi szpitalami w moim mieście to jest po prostu niebo a ziemia...

• Mamusia
Moj maz nie pozwala mi teraz nic robic tylko odpoczywac.Ale on wraca przewaznie ok 18 ej 19 ej z pracy.Fakt stara sie jak moze i mi pomaga,ale to nie to samo,co kobieta zrobi 🙂 Zawsze gotowalismy razem,albo na zmiane,a teraz to on bardzo czesto gotuje 😆 To jest skarb 😘

• Mamusia
marinka napisał(a):
fijolek napisał(a):
cos Wam podesle ladnego i znikam
http://www.youtube.com/watch?v=s_Zs7XS3XUo

ja mam jej wszystkie piosenki w domu. Uwielbiamy słuchać z Piotrkiem! Super śpiewa

no mnie kolezanka ostatnio pokazala i normalnie jestem pod takim wrazeniem... az sciska serce.. ☺️

• Mamusia
joma napisał(a):
Ja nagle zniknęłam, bo rodzice mnie odwiedzili i posiedziałam z nimi chwilkę na słoneczku 🙂

Ja pewnie też tak do tego podchodzę, bo chcę rodzić w nowym prywatnym szpitalu (z umową NFZ oczywiście) i tam wszystko jest na wysokim poziomie więc nie martwię się czy dostanę brudne czy zniszczone ubranka dla Małego, bo na pewno nie mogą sobie na to pozwolić...

Porównując ten szpital z innymi szpitalami w moim mieście to jest po prostu niebo a ziemia...

nie no super 😁 😁 jaki standard , extra, u nas tez wyremontowane sa sale.. ale zeby az tak to nie 🙂

• Mamusia
jolajcik napisał(a):
Nie żebym wredna była ale o ile pamięć mnie nie myli to Ciotka Marinka jakieś czekoladowe ciasta i inne pyszności nam tu wklejała :p

Oj to wpadłam ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜
No tak ale Fijolek... ble ble. jolajcik przyłapałaś... 😜 🙃 😉

• Mamusia
fijolek napisał(a):
marinka napisał(a):
A ja idę smażyć naleśniki, wszystko przez Ciotkę Anię Fijolek!!!!!!!!!!!! UUUUUUUUCH kiedyś Cie odwiedzę i zobaczysz!!!!

nie obiecuj, nie obiecuj.. 🙂 😘

Nie chce Ci nic mówić ale mój mąż w wakacje będzie do Twojego miasta jeździć co jakiś czas więc nas kiedyś zabierze...

• Mamusia
joma napisał(a):

SZOK!! zarabiste miejsce. ale czy tam trudno o miejsce?

• Mamusia
marinka napisał(a):
jolajcik napisał(a):
Nie żebym wredna była ale o ile pamięć mnie nie myli to Ciotka Marinka jakieś czekoladowe ciasta i inne pyszności nam tu wklejała :p

Oj to wpadłam ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜
No tak ale Fijolek... ble ble. jolajcik przyłapałaś... 😜 🙃 😉

hihihihihihih sie usmialam 🙂 😉