Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kurczaczek ja znowu debatuje i buszuje w necie bo juz nie wiem czy kupowac ten laktator czy poczekac az faktycznie bede go potrzebowała i wysłac miska wtedy do sklepu ehhh no i polukam jeszcze 60 sekund i pewnie zasne dobranocka 😘

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Kasiu mam pytanko do Ciebie.. 🙂
wiesz co bo mam sekundowe skurcze po ktorych jest ból podbrzsza.. czy Ty liczysz ile trwa ten ból ??? u mnie brzuszno-krzyzowy ☺️ ☺️

Aneczko, mnie znow zaczelo bolec! 😞
przy tym Maly sie strasznie rozpycha! w dole boli i przechodzi na plecy bol tez! ja juz sama nie wiem czy to jest juz to, czy sie zaczyna, ale boli! 😞

ide sie polozyc! nie daje rady momentami! buzia dla WAS! 3 majcie kciuki jesli to juz to!

• Mamusia
kasiagwiazdka napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
Kasiu mam pytanko do Ciebie.. 🙂
wiesz co bo mam sekundowe skurcze po ktorych jest ból podbrzsza.. czy Ty liczysz ile trwa ten ból ??? u mnie brzuszno-krzyzowy ☺️ ☺️

Aneczko, mnie znow zaczelo bolec! 😞
przy tym Maly sie strasznie rozpycha! w dole boli i przechodzi na plecy bol tez! ja juz sama nie wiem czy to jest juz to, czy sie zaczyna, ale boli! 😞

ide sie polozyc! nie daje rady momentami! buzia dla WAS! 3 majcie kciuki jesli to juz to!

Trzymamy, trzymamy ale spróbujcie ciepłej kąpieli. Moja położna w SR mówiła, że jeśli to skurcze przepowiadające to powinny ustąpić po ciepłym prysznicu 🙂

• Mamusia
Ja też mówię dzień dobry 🙂. Nocka jako taka, mąż niestety dziś musiał iść do pracy, więc ja się chyba jeszcze z godz prześpię.
A powiedzcie mi dziewczynki, kto wczoraj odpadł z x-factor?? Oglądałam zaledwie kawałek bo mąż sobie kabaret wolał obejrzeć i ostatecznie nie wiem kto tym razem odleciał?? Miłego dnia, będę zaglądać 🙂

dzień doberek.. 🙂
ja też już na nogac i po śniadanku.. 🙂
ale dziś pogoda do bani... 😮
ja już pranko sobie wstawiłam i popijam herbatkę... 🙂
i coś mi się wydaję że też się chyba położe na troszkę.. 🙂
moja noc tragiczna...zgaga mnie obudziła o 1 i myślałam, że zaraz umrę...ale jakoś dałam radę.. 🙂
miłego dnia Niunia 😘

• Mamusia
Joasia1988 napisał(a):
Ja też mówię dzień dobry 🙂. Nocka jako taka, mąż niestety dziś musiał iść do pracy, więc ja się chyba jeszcze z godz prześpię.
A powiedzcie mi dziewczynki, kto wczoraj odpadł z x-factor?? Oglądałam zaledwie kawałek bo mąż sobie kabaret wolał obejrzeć i ostatecznie nie wiem kto tym razem odleciał?? Miłego dnia, będę zaglądać 🙂

odpadł William :>

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
dzień doberek.. 🙂
moja noc tragiczna...zgaga mnie obudziła o 1 i myślałam, że zaraz umrę...ale jakoś dałam radę.. 🙂
miłego dnia Niunia 😘

mnie też w nocy strasznie zgaga męczyła... ehhh 😜 i ze sto razy siku wstawałam... nie wiem skąd tyle płynów miałam ;D 😁

martyna_czaro napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
dzień doberek.. 🙂
miłego dnia Niunia 😘

mnie też w nocy strasznie zgaga męczyła... ehhh 😜 i ze sto razy siku wstawałam... nie wiem skąd tyle płynów miałam ;D 😁

a mnie się już brzuch opuścił i myślałam że piec już nie będzie i dupa.... 😮 daje czadu aż wymiotować się chce... 😠 a siku to ja zawsze wstaje z 1o razy bo bardzo dużo wody pije... 😆 😆

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
dzień doberek.. 🙂
miłego dnia Niunia 😘

a mnie się już brzuch opuścił i myślałam że piec już nie będzie i dupa.... 😮 daje czadu aż wymiotować się chce... 😠 a siku to ja zawsze wstaje z 1o razy bo bardzo dużo wody pije... 😆 😆

A ja właśnie wieczorem to już staram się nie pić, żeby nie wstawać tyle razy siku... ale też dupa 😜 🙂

Antenka222 napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
dzień doberek.. 🙂
miłego dnia Niunia 😘

A ja właśnie wieczorem to już staram się nie pić, żeby nie wstawać tyle razy siku... ale też dupa 😜 🙂

zostaje nam tylko latać z łóżka do kibelka i z powrotem.. 😁 😁

• Mamusia
witajcie dziewczynki ja tez juz pranie wstawiłam i dzisiaj jakies zakupki ostatnie i bedzie wszystko co do siusiu to faktycznie masakra i jak mi lekarz powiedział ze mam duzo pic to mu powiedzialam ze juz całkiem spac nie bede a on na to ze on nie kaze pic na noc 😮 no ale trudno wstac z rana i wybombolic od razu duzo bo trzebaby z domu nie wychodzic 😁 a w nocy juz nie tak łatwo zwlec się z łózka 🙃

• Mamusia
dzien doberek!

ja tez juz na nozkach od 8ej, w nocy troszke sie meczylam bolem, ale zlapalo mnie ze 3 razy i zasnelam szybko! z tego wszystkiego maz zapomnial nastawic budzika i zaspal do pracy 😮
jak narazie nic! Maly sie rusza, ale bol ustapil.... na 11 jade znow na KTG- zobaczymy co pokaze!

Antenko, ta zgaga, to niekoniecznie wina wysoko umieszczonego brzucha, moze Malenstwu rosna wloski i moze Cie meczyc! niektorzy w to nie wierza, ale podobno to prawda! 🙂 🙂

Martyna, ja tez czasem mam wrazenie, ze musze co chwila siku, a zrobie pare kropelek i tyle!
a teraz to mam takie uczucie jak na zapalenie pecherza ( kiedys mialam), wysiusiam sie, wyjde z ubikacji i znow musze! 🤢 ale to Nasze pocieszki cisna na pecherz!! 🙂

ja tez prasuje troszke- mam jeden kosz, wiec wyprasuje bo znow sie nazbiera!
tesciowka jak u nas byla wszystko mi wyprasowala na bierzaco 🙃 wiec teraz nie chce, zeby sie znow nazbieralo! 😉

wczoraj maz podlaczyl juz do lozeczka Baby Nianie 🙂 zobaczymy jak sie sprawdzi 😉

zycze Wam milego dzionka! bede zagladac! 😘

• Mamusia
monalissa napisał(a):
witajcie dziewczynki ja tez juz pranie wstawiłam i dzisiaj jakies zakupki ostatnie i bedzie wszystko co do siusiu to faktycznie masakra i jak mi lekarz powiedział ze mam duzo pic to mu powiedzialam ze juz całkiem spac nie bede a on na to ze on nie kaze pic na noc 😮 no ale trudno wstac z rana i wybombolic od razu duzo bo trzebaby z domu nie wychodzic 😁 a w nocy juz nie tak łatwo zwlec się z łózka 🙃

heheh, Monalisa, jak ja wstaje z lozka to jak Slonica 😁 ja to sie dziwie, ze moj maz nie budzi sie jak ja w nocy buszuje i przewracam sie z boku na bok- a to jest najciezsze!

kasiagwiazdka napisał(a):
No dokładnie.... Ufff.... jeszcze tylko 23 dni 😉

a u mnie 4 🤪

jeszczę chwilka i następna majóweczka będzie rozpakowana... 😆 😆
co do zgagi to ja mam nadzieje, że mu rosną włoski...gorzej jak się łysy urodzi.... 🤪 🤪