Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
z szyjką jest tak, że jej brak, heheh no skrócona jest na maxa!

a ślub moja szwagierka bierze tylko cywilny jutro, i potem tylko uroczysty obiad w restauracji... wesele będzie w Kwietniu dopiero. W krakowie kończy się akcja kredytu rodzina na swoim, takie dofinansowanie dla młodych małżeństw do kredytu na mieszkanie,no i wszyscy tu na gwałt biorą śluby.....

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Malgorzatta napisał(a):
jutro na ślub też idę na obcasach, a co!

Ja sobie kupiłam takie fajne żółte sandałkowe 🙂 W ciąży juz byłam i stwierdziłam że nie ma bata musza byc moje i nie wazne że jeszcze dłuuugo poczekaja ale za to z jaka przyjemnością je założę 🤪 30 kwietnia ostatni raz miałam obcasiki ok 5 cm i szłam w nich jakbym pierwszy raz miała na nogach obcas hehe jakos taka pokraka niestabilna byłam 🤪

• Mamusia
kasienkaks napisał(a):
No ja tez myslałam czy nie napisać do Nequity. Ale w sumie głupio troszkę.
Mnie bania nawala od tego choróbska. Wymiotować mi się chce bo gardło boli. Rozkłada mnie zdrowo, gówno, gówno, gówno 😠
😠
No jak się zaczniemy rozsypywać to wszystkie faktycznie.
Tez bym tak chciała w sumie, prawie rodzic w drodze do szpitala. Zgodnie z tezą mojej położnej: im dłużej w domu tym krócej w szpitalu. Śmigam dziewczyny pod prysznic, bo już ledwo zipię. 😘 😘

Trzymaj się Kasia i zdrowiej szybko!!!

• Mamusia
Malgorzatta napisał(a):

a ślub moja szwagierka bierze tylko cywilny jutro, i potem tylko uroczysty obiad w restauracji... wesele będzie w Kwietniu dopiero. W krakowie kończy się akcja kredytu rodzina na swoim, takie dofinansowanie dla młodych małżeństw do kredytu na mieszkanie,no i wszyscy tu na gwałt biorą śluby.....

to masowe śluby pewnie w Kraku 🙂 to uważaj tam na siebie 🙂 kurna pewnie już niedługo będziesz tulić swojego maluszka 🙂 a rozwarcie jakieś masz?

• Mamusia
Malgorzatta napisał(a):
Mi też się dziwnie chodzi teraz na obcasach, jakoś tak w biodrach to dziwnie się odczuwam....

ale normalne buty na co dzień to mam 11 - centymetrowe koturny, ja nienawidzę chodzić na płaskim... ale jak sie wywaliłam ostatnio to w nikach,żeby nie było, heheh

No to uważaj jutro i wracaj cała do domu po ślubie 🤪

Ja tez uciekam do łóżka...dobranoc i kolorowych 😉

• Mamusia
agata_j napisał(a):
Malgorzatta napisał(a):

to masowe śluby pewnie w Kraku 🙂 to uważaj tam na siebie 🙂 kurna pewnie już niedługo będziesz tulić swojego maluszka 🙂 a rozwarcie jakieś masz?

tak, wyobraź sobie, że nie dała rady załatwić tego ślubu w krakowie, tylko to będzie gdzieś w jakiejś dziurze pod Krakowem, w usc w Kłaju, bo normalnie taki tłok w urzędach....

lekarz mówi że jest rozwarcie, ale nie wiem ile....

• Mamusia
Malgorzatta napisał(a):
Agata, Tobie w sumie też tylko 3 dni zostało do porodu 🙂 może coś sie zacznie w weekend!

według ostatniego USG to jutro, według OM w poniedziałek... ale kurna ja tam po sobie nic nie czuję żebym rodzić miała... chyba że mnie tak nagle złapie i pójdzie 🙂 już chodzę z psem na długie i szybkie spacery... normalnie leniwy ten mój syn, nie chce mu się ruszać 🙂 🙃

• Mamusia
no nic idę się odprężyć w pianie 🙂
A Ty Gocha jakby Cię już tu nie było: Baw się jutro dobrze! tylko nie połaM obcasów 😜 i daj jakoś znać gdyby jednak Borysek chciał wyjść 🙂 🙂 🙂
A Ty Ola kuruj się, odpoczywaj 🙂 i zabij tego grzyba paskudnego 😉
będę jeszcze po kąpieli 🙂
SEE yOU 🙂

• Mamusia
grzyby na 100% ale mozliwe ze jeszcze infekcja...narazie mam leki co powinny w 3 dni grzyby zaleczyc a w pon powinny byc wyniki z wymazu i bedzie wiadomo czy to cos wiecej.
Staram sie byc dobrej mysli choc dzis to mialam ochote pozabnijac pol przychodni a pozniej to dola zlapalam... ale dzidzia wkoncu zaczela byc bardziej aktywna wiec to mi humor poprawilo 😉