Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ostatnio czytałam o tym reportaż bodajże na onet.pl. O kobiecie co miała 4 albo 5 synów (w tym bliźniaki) i zapłaci jakieś 5 tys funtów aby na Ukrainie jakoś genetycznie pomogli jej wybrać z zarodków ten, który na pewno będzie dziewczynką. Najlepsze jest to, że dwa razy miała ciążę pozamaciczną, gdzie przy pierwszej wycieli jej jajnik a przy drugiej błagała lekarzy, aby nie zabierali jej nadziei na posiadanie córki, no i lekarze się zgodzili i zostawili ten jeden jajnik. To wszystko działo się w Anglii.

Ale wniosek z tego reportazu plyna taki ze natura i tak plata figla i np jednej z tych kobiet mimo to ze zdecydowala sie na sztuczne zaplodnienie i wybrali jajeczko zaplodnione z ktorego miala urodzic sie corcia, ktore potem wszczepili ze ciaza obumarla i nic z tego nie bylo

• Mamusia
ja kiedyś słyszałam, że są kobiety które mają tak kwaśne lub tak zasadowe środowisko w pochwie, że niszczą albo plemniki żeńskie albo w tym drugim przypadku męskie (lub na odwrót, nie jestem pewna), więc zawsze rodzą dzieci jednej płci.

No dobra babeczki ja tez uciekam lulu 🙂 Ciezko mi tak siedziec w jednej pozycji. Trzeba sie polozyc. Kolorowych snow wam zycze oczywiscie o waszych skarbach. 😜

• Mamusia
witajcie laseczki. 🙂 Choc o tej porze to juz pewnie chrapiecie. 😉 Widzę, ze kolejna mamusia do nas dołączyła. 🙂 A my cos ostatnio spać nie mozemy. 🤔
Jola jesli chodzi o ,,poduchę pod pupę,, to My tez tak zmajstrowalismy nasza dzidzię. 🙂 Dwa cykle staralismy sie normalnie i nic, a za trzecim spróbowalismy tych porad i jest dzidzia. 🤪 🤪 😁 😁
Śpijcie słodzitko Brzuszki, do jutra. 🙂

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
znalazłam stronę, na której jest ten kalendarz
http://jolmys.webpark.pl/

No to ja mam bardzo niepewną prognozę na córkę 😉 i tak na razie będę upierać się przy Bartolinku 😉

Zamiast się uczyć do jutrzejszej (hm! Dzisiejszej) poprawki to jak płeć dziecka studiuję!!! Może lepiej będzie jak pójdę spać!

Słodkich snów, choć Wy pewnie na drugi bok się przekręcacie 😉

Dzień dobry brzucholki 🙂
trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo o 11. mam dwa ostatnie egzaminy 😮 i na reszcie koniec sesji 🙂 oby z pozytywnymi wynikami 😜

Eleeza napisał(a):
czuję się jak wróżka 😁 😁 😁

To ja też poproszę listopad 2010 28l

Jestem w trakcie czytania postów prawie 20stron do nadrobienia 🤪 Ale się dziewczynki rozpisałyście 🤪

Miłego dzionka

dzień dobry brzusie 😜

karolciakam, siehankowa powodzenia i zaliczenia !!!!

Miłego dnia dla wszystkich - ja wybywam do mamy i na zakupy 😎

buziaki 😘 😘 😘

• Mamusia
Cześć Mamusie 🙂
Wczoraj mnie troche wymiotło po południu znów mi było niedobrze i tak a z do wieczora 😞
Teraz właśnie nadrobiłam zaległości i wywróżyłam sobie córcie 🙂 Co prawda mamajakiś czas temu też i dziewuszkę wywróżyła...z obrączki 🙂
Teraz właśnie mąż zrobił mi jajeczniczkę i spadam coś zjeść 🙂

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
A dziewczyny jak u was z ruchliwoscia dzidziusia? Czy to prawda ze dziewczynki mniej sie ruszaja w brzuchy?

moja znajoma ma 2 chłopców i dziewczynkę i ostatnio powiedziała mi że z chłopakami ruchy czuła już w 14 tc ( mimo że jeden z nich był pierwszym dzieckiem ) a z dziewczynką dopiero w 17-18 tc. Nie bardzo rozumiem od czego to zależy ale,lekarz też mi mówił że coś w tym jest;-)

malstep napisał(a):
madalena20 napisał(a):
A dziewczyny jak u was z ruchliwoscia dzidziusia? Czy to prawda ze dziewczynki mniej sie ruszaja w brzuchy?

moja znajoma ma 2 chłopców i dziewczynkę i ostatnio powiedziała mi że z chłopakami ruchy czuła już w 14 tc ( mimo że jeden z nich był pierwszym dzieckiem ) a z dziewczynką dopiero w 17-18 tc. Nie bardzo rozumiem od czego to zależy ale,lekarz też mi mówił że coś w tym jest;-)
Malstep hihi ja teraz poczułam pierwsze ruchy w 14 🙂 🙂 🙂
Czyżby ?....