Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jeśli chodzi o ten kalendarz to znalazłam go chyba ze 2 lata temu gdzieś w necie , i wg niego z mężem staraliśmy się o córcię, ale nie wiedziałam, że jest jeszcze chiński kalendarz, z którym ten mój nie jest do końca zgodny, np. w moim przypadku, wg chińskiego w listopadzie jednak chłopiec 😉 Ale o chińskim kalendarzu dowiedziałam się po fakcie 😉 Co do skuteczności to przez ten czas od kiedy mam ten kalenarz prawie u wszystkich moich koleżanek się sprawdził

• Mamusia
A ja sie dzisiaj dowiedzialam ze moja kolezanka jest w ciazy a starali sie juz 1,5 roku chodzila juz zalamana bo tak bardzo chciala miec dzidziusia. Powiedzialam jej przez moja kolezanke, ze niech sobie podklada poduszke pod pupe i wiecie co ze od tamtej pory co tak robila nie dostala juz okresu 😜 teraz sie smieja w pracy, ze dzieki mojej metodzie zaszla w ciaze... ale smieszne hehe moze to przypadek a moze nie...

• Mamusia
Zachcianek praktycznie nie mam, przed ciążą kochałam czekoladę a teraz w ogóle mnie nie ciągnie, zamiast słodkiego wolę zjeść coś konkretnego 🙂 A było odwrotnie 😉 Ze zmian to jeszcze to, że piekłam super chleby a w ciąży wychodzą mi same zakalce 😉

Wiesz co to dokladnie tak jak u mnie jak chodzilam w ciazy z synkiem to kochalam slodkosci a teraz to wole same konkrety jesc 🙂 Wiec to jest jakas nadzieja ze to jednak dziewuszka skacze mi w brzuszku 🙂

śniło mi się dzisiaj w nocy że na USG siuraka zobaczyliśmy 🤪 🙃 a dzisiaj moja przyjaciółka mi wróżyła z obrączki i też chłopiec wyszedł hihi - zobaczymy mam nadzieję już niebawem 😁

A ze suchą skórą i ja mam problem - dopiero od jakiegoś tygodnia 😞 właśnie zastanawiam się jaki balsam sobie kupić 🤔