Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

A ja właśnie znalazłam portal z niniami nareszcie 🙂 🙂 🙂 po macierzyńskim i urlopie wypoczynkowym będę musiała wracać do pracy i nic w tym necie nie mogłam znaleźć a jednak są takie strony 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Gratuluję kopniaczków !!! Mój synuś już daje regularnie kilka razy dziennie znać o sobie 🙂
Co do zdjęcia tego brzuszka ogromnego, to myślę że jest prawdziwy, ta laska z TLC też taki miała przy sześcioraczkach "2+8" chyba się nazywał ten program, ostatnio widziałam że już jest "1+8"

• Mamusia
Dziewczyny siadam przed kompem wieczorkiem ,dziś o 20.30 i do tej pory zeszło mi się z przeczytaniem 34 stron,dałam radę ,wszystko o was wiem ale jestem tak zmęczona że zaraz idę spać
.Byłam dziś u lekarza ,z moją dzidzią i szyjką macicy po badaniu wszystko oki,natępne badania połówkowe 14 kwietnia,nie mogę sie doczekać już dziś.
A teraz dobranoc i słodkich snów brzucholki

• Mamusia
a ja dopiero wróciłam z babskich wysiadów. Było bardzo fajnie, najpierw wesoło, ale potem kumpela zaczęła opowiadać o swoich problemach z mężem- nie macie wrażenia, że ten świat schodzi na psy? Pełno zdrad, romansów dookoła, ludzie się rozwodzą na potęgę. Szkoda gadać :/

Widzę, że nie tylko ja jestem pełna obaw 🙂
Co do włosów to faktycznie trochę inaczej niż w jasnych, ale na co dzień nie jestem "zakręcona" hehe.
dobranoc brzuszki

• Mamusia
Oj, ja tez nie dawno wróciłam ale przynajmniej humorek dopisuje. 🙂 🙂 🙂 Porozmawiałam sobie dzisiaj z Krzysiem o moich obawach i troszke mnie uspokoił, ale powiedział, ze jak za bardzo będe mu marudzic to nie bedzie ze mna nigdzie wychodził 😜 😜 😜 😜 😜 Myślę ze przezyjemy to lato. 😁 Będe go szczuła swoim dekoltem 😜 😜 😜 😜

Do jutra mamusie, pa pa

Pewnie reszta koleżanek smacznie śpi albo pałaszuje lodówkę hihihih 😁 😁

A ja chyba zaraz zmykam. Postanowiłam powtórzyć badanie ogólne moczu. I zobaczę czy znowu wyjdzie ten cukier.

Hihi Dzień Dobry Brzuszki 🙂 🙂 🙂

My nie śpimy od 6 😉 Ale trzeba Emilkę do szkoły wyprawić i męża do pracy hihi 😁 😁 😁
Majka jeszcze drzemie. Hmm... Może ja w piątek też wybiorę się na badania. Zrobię sobie krew i mocz, ostatnie wyniki mam sprzed dwóch miesięcy.

dzień dobry brzusie 😎

Widzę że wczoraj dzieliłyście się obawami o wygląd 😉 Powiem Wam że słyszałam opinie że kobiety w ciąży to najbardziej seksowne istoty na świecie 😁 🤪 😁 . Przecież można w ciąży wyglądać uroczo i pociągająco !!! Fajny ciuszek,makijaż i jest cudnie - więc proszę się nie przejmować - jesteście śliczne,młode i urocze i nie ma innej możliwości.
Tak sobie siedzę i przeglądam zdjęcia z poprzedniej ciąży hihi i uważam że miałam mniejszy brzuszek 😮
to mój brzuś z 5 miesiąca :

a to z 8 miesiąca :

dzień dobry brzuszki
Ja dis juz nie spie od godziny 7,bo musiałam męża zawieść na pociąg.Jedno sniadanko zjedzone ,teraz idę szykować nastepne 🙂Dziś ma mnie odwiedzic kuzynka,że swoją małą córeczką 🙂Widze,że pisałyscie o wygladzie w ciąży.Ja tez troske zazdroszcze tym kobietkom co moga załozyc szpileczki i smigac,alle z drugiej strony my kobietki ciąży tez jestesmy seksowne,no nie?Jakis dekolcik i sie nadrobi 🙂Tym bardziej teraz,ja na swój biust nie narzekam 😆

w sumie rośnie mi tylko brzusio także sie nie przejmuję,ale wzięło mnie na wspomnienia hihi,tak sobie myślałam o swoich porodach 😎 i o tym jak to teraz będzie z większą ferajną hihi...wczoraj też dziewczyny pisały o swoich obawach jak to będzie kiedy w domu pojawi się śliczny nowy lokator 😉
Ja przy pierwszym dziecku też miałam takie obawy i mogę Wam z doświadczenia napisać że starałam się bardzo żeby wszystko było na "tip top" i....strasznie szybko się wypaliłam 🤔 a z każdym kolejnym smykiem nauczyłam się wygospodarować czas dla siebie.Bo co z tego że chałupka wysprzątana,dzidzia na medal,obiad przygotowany jak mąż wraca do domu a tu czeka na niego cień pozostały z jego żony 🤪...To wszystko proste nie jest ale warto przyzwyczaić od początku partnera że jest potrzebny do pomocy 😉

Moniczek-ja własnie tez tego sie obawiam,że sobie też nie poradzę,że dzidzia najwięcej czasu zajmuje,a tu trzeba jakiś obiadek ugotowac i ogarnąc w domu,a gdzie czas dla siebie??

Witajcie babeczki

Ja już od 7 na nogach. Zawiozłam Gabi do przedszkola, byłam po świeże pieczywo. Nastawiłam pranie bo pogoda dopisuje 😁 Teraz jem śniadanko

Moniczek z tych zdjęć to mam wrażenie że w 5mcu miałaś większy brzusio niż w 8 😁 😁 😁 😉 To z poprzedniej ciąży z Bartusiem? No i brzusio śliczny 🙂

Aniołek82 mój mąż to też Krzysiu 😉 I nie martwcie się dziewczyny wyglądem, mój mąż mówi, że on to woli mnie taką z brzusiem niż taką chudzinę i może mi już tak zostać na zawsze 😁 😁 😁

Miłego dnia, będę tu do Was zaglądać

Patrze na suwak a to już 18 tydz się zaczął.....?! Ale ten czas leci...przed chwilą był 9tydz.... 😁

aniolek82 napisał(a):
Porozmawiałam sobie dzisiaj z Krzysiem o moich obawach i troszke mnie uspokoił, ale powiedział, ze jak za bardzo będe mu marudzic to nie bedzie ze mna nigdzie wychodził 😜 😜 😜 😜 😜 Myślę ze przezyjemy to lato. 😁 Będe go szczuła swoim dekoltem 😜 😜 😜 😜
Hihi ja też pogrzebałam w zdjęciach 🙂 Za przykładem moniczek 🙂
Aniołek specjalnie dla Ciebie 🙂 To zdjęcie było zrobione 22 lipca, miesiąc przed narodzinami Majeczki 🙂 Uwierzysz, byłam tam 19 kg grubsza niż normalnie 😉
[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/Photo-00044.jpg[/IMG]

Moniczek ja teraz też zdecydowanie mam większy brzuch 🙂

• Mamusia
Dzien Dobry Mamusie! mnie malenstwo obudzilo dzisiaj o 3 nad ranem i przez godzine nie dalo usnac, tak kopalo!! 😆 😆 😆
moniczek mojego m. zagonic do pracy w domu to trzeba sie troche nagadac, ale jesli chodzi o malenstwo to juz mowi ze on tez chce sie nauczyc kapac, przebierac i przewijac. mam nadzieje ze to nie tylko slomiany zapal i mu sie nieodwidzi 😁

• Mamusia
hej brzuszki:* marta-lion super to zdjecie (wiedzialas jaks ie ubrac, nawet buciki pod kolor)

paninka-tylko pozazdroscic jak sie dzidzius rusza-znaczy ze wszystko ok i akumularory ma naladowane 🙂 milego poranka!! 🙂 ja juz w pracy... ale nie jest zle najgorsze bylo sie podniesc z lozka 😎