Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Hihi ja, nie zamawiam bo u nas zdzierstwo aż szkoda...... raz dzwoniliśmy, to sobie pizzeria zażyczyła 20zł za dojazd...... więc stwierdziłam, że tyle samo to ja wydam, jak sama sobie po tą pizze pojadę 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Głodna się zrobiłam...u mnie spaghetti z wczoraj 😆
Idę gotować makaronik 🙂

Dziewczynki trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty 🙂
Crazzzyyy mi lekarz na te wszystkie pytania z listy Marty sam odpowiedział,
zanim je zadałam 🙂

Ja już wszystkie mrożonki wyjadłam, po świętach muszę uzupełnić zapasy 🙂 Teraz zostały mi w zamrażarce w ilościach hurtowych, koper, natka pietruszki i selera oraz truskawki, ale z tego raczej obiadu ie wyczaruję..... a szkoda 🤢

oj świętami zawiało 😎
my też do mamusi na pyszne jedzonko 😁 😁 😁 także nie muszę szaleć hihi,a porządki już zrobione 😎
upiekę pewno tylko jakieś ciacho - muszę tylko zrobić "wywiad" na co rodzinka ma ochotę 😜

Objadłam się moimi kluseczkami mniam 🙃 i teraz leżę brzuchem do góry a moja córcia mnie maluje hehe....później wkleję zdjątko...

• Mamusia
ostatnio na ryneczku widzialam truskawki juz po 8zl... mialam chec kupic ale szlam do pracy i pomyslalam ze po calym dniu to marmolada z nich bedzie... u nas dzis kotlety z piersi kurczaczka mlode ziemniaczki z koperkiem i mizeria... ale ja chyba zrezygnuje z kotleta na rzecz jaja sadzonego... 😜 😜 😜

Marta - gdybym miała pewność, że te truskawy się nie rozmrożą w drodze, to wysłałabym Ci.. ale nie da rady 🥴
Mapa - ryż z truskawkami.... fajny pomysł, tylko ja jak na obiad nie zjem czegoś z mięsem, to będę dalej chodzić głodna....... ale na deser chyba to zrobię 🤪
Jupiiiiiiii znalazłam jeszcze w lodówce przedwczorajszy makaron...... mam mięsko mielone, więc na szybko zrobię sosik do spagetti i mam obiad prawie bez wysiłku...uff, kamień z serca 🙂

• Mamusia
Mapa to zapraszam na to swojskie jedzonko, mama mnie takimi ilościami obdarza że spokojnie z całym forum mogłabym się podzielić 🙂
Foga smacznego życzę
A mnie mój mąż w ramach przeprosin postanowił po pracy na karkówkę zabrać, bo w parku skaryszewskim niedaleko nas taką dobrą robią z grilla, chyba się tej sałaty na kolację przestraszył 🙂

• Mamusia
Paninka nie masz się co martwić ponoć te piękne warzywka które można dostać w dużych miastach w warzywniakach są tak nawozami pędzone że bardziej niezdrowe niż zdrowe mogą być 😮 😮 😮 a taki nasz buraczek czy kartofelek to jest ok, więc nic się nie martw

• Mamusia
Diviana napisał(a):
Paninka nie masz się co martwić ponoć te piękne warzywka które można dostać w dużych miastach w warzywniakach są tak nawozami pędzone że bardziej niezdrowe niż zdrowe mogą być 😮 😮 😮 a taki nasz buraczek czy kartofelek to jest ok, więc nic się nie martw

ja wiem ale ile mozna!!!!pocieszam sie ze jeszcze tylko kilka tyg i wszystkie warzywka beda do kupienia i to nie np. po 19zl za kg ogora malosolnego 😲 😲 a jak pomysle o tym jakie moja mama robi....mniam najlepsze na swiecie z wlasnego ogrodka ogorki i duuzooo czosnku 😜 😜 😜

OOOOOOOO Paninka, no to ty już jesteś wyższa wieś, bo ja na mojej wichurce jeszcze młodych ziemniaków nie widziałam w sklepach 🙂 ja już prawi kończę gotować szybki sos do makaronku, bez cebuli czosnku, bo nie mam w domu ale za to z koprem i natką 🙂

Diviana, to miejmy nadzieję, że ta karkóweczka Twojemu m pójdzie trochę w oponki na brzuszku, cobyś mała coś na swoja obronę, jak następnym razem przyjdzie mu zamarzyć o tobie a'la Twiggy 😉

Nie ma sprawy Diviana 🙂 Polecam się na przyszłość 🤪
W sumie mój nic nie ma do mojej figury, bo sam ma brzuszysko prawie takie jak ksiądz proboszcz 🤪 No ale,ja tam kocham go takiego jakim jest i nie wyobrażam go sobie chudego 🙂))