Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jola a jaką masz golarkę, bo szczerze mówiąc nigdy z tego urządzenia nie korzystałam... próbowałam depilator, ale to masakra....... golenie to straszne podrażnienia a kremu nie wolna, więc może zainwestuję w te golarkę??? I mówisz, ze bez bólu i pieczenia?? Trzeba o tym pomyśleć.. jeszcze przed porodem, bo nie chcę by mnie goliły na sucho piguły 😠

Asia, to dobrze, że tylko bakterie anie nie nic gorszego ( jak to mówią lepsze zło).. Ja też mam teraz stan zapalny i upławy, więc gin dał mi globulki Gynalgin i Clotrimazolum... i mam ładowac jednorazowo dwie gynalginu i jedną clotrimazolum.. wczoraj była masakra. piekło i na dodatek gynalgin jest kanciasty i ciężki do zaaplikowania...... Cały czas boję sie o dzidzię, bo wczoraj po aplikacji tych specyfików zaczęła mocno skakać........ mam nadzieję, że jej to nie zaszkodzi 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
Foga ja zawsze uzywałam jednorazowek ale jak sobie teraz pomysle, ze mam kupic i do tego jeszcze krem lub zel do golenia i czasem po to wiecej bym wydala niz ta golarka kosztuje ja mam ta..
http://www.braun.com/pl/female-grooming/silk-epil-lady-shaver.html
mam ja juz ponad rok i jestem z niej zadowolona bardzo, na poczatku nie moglam sie do niej przyzwyczaic, mialam wrazenie ze nie goli dokladnie, ale to trzeba wprawy i naprawde nie ma po niej nawet jednej krostki. na dodatek ma dwie nasadki, ktore bardzo sie przydaja.

Jolajola czytam o tej golarce i chyba się skuszę jak mówisz że to taka wygoda. A jaki Ty masz model bo z tego co widzę sa dwa. Jeden jest bezprzewodowy za to drugi ma funkcję wet&dry
I na bank nie pojawiają się krostki??

Ok.......... Martusie popodziwiałam, zachwyciłam sie i teraz uciekam zjeść szybka kolacje do mamy i dalej pobawię sie z ankietą... Do później dziewczynki 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny!
Ja dziś cały dzień byłam zalatana i teraz padam.
Marta ślicznie wyglądasz. Nie mówię tylko o fryzurce ale o całokształcie 😁 Chciałabym wyglądać równie pięknie ☺️

Teraz się położę, ale będę podczytywać 🙂

• Mamusia
Daniela napisał(a):
Jolajola czytam o tej golarce i chyba się skuszę jak mówisz że to taka wygoda. A jaki Ty masz model bo z tego co widzę sa dwa. Jeden jest bezprzewodowy za to drugi ma funkcję wet&dry
I na bank nie pojawiają się krostki??

Ja mam ta fioletową ona ma akumulatorek wiec ja naladujesz i sie golisz. Mialam ja w zeszlym roku nad morzem rewelacja, mi nic nie podraznia nawet ciezko sie nia zaciac, jak sie gdzies spieszysz np. chcesz ogolic sobie pachy to wyciagasz w pokoju i golisz na sucho i juz a nie musisz moczyc klasc zel i zmywac potem.
Nie wiem jak ty ale ja na nogach nie mam zbyt duzo wlosow i u mnie sie sprawdza.

Hej dziewczyny na stronce założyłam podstronę z numerami komórek do nas, więc zapraszam na stronkę sierpnioweczek i wysyłajcie mi swoje numery 🙂
A ja założę PARTY-LINE hihihih 🤪 🤪 🤪 🤪 żartuję oczywiście 🙂