Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Evelina- to miałyśmy dziś wspólne picie glukozy, tylko ja nie miałam takich niemiłych przygód jak Ty 😞 U mnie widocznych żył aż w nadmiarze, mogłaś powiedzieć, że masz taki problem, to bym Ci pożyczyła ze dwie moje 😉

Śmigam jutro pierwszy raz na zajęcia do szkoły rodzenia, ciekawe jak będzie 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja wlasnie przyszlam z powrotem i wcale sie nie przesciguje kto ma lepszy tylko mowie co wole 🙂 kady ma rozne gusta 🙂 Wiec nie mam zamiaru nawet zadnych klutni zaczynac bron cie .. nie nawidze klutni 🙂

• Mamusia
Wszystkie wózeczki do których dałyście linki obejrzałam i wszystkie są świetne. A gama kolorów niesamowita 😆 Aż się cieszę, że mnie problem wyboru wózka nie dotyczy, bo chyba nie mogłabym się zdecydować 😁 Moja córeczka będzie jeździła w wózeczku, który dostała w spadku po kuzynku. Niebieskim 😁
A co do porodów w wodzie to niestety nie mogę się wypowiedzieć, bo takowego nie miałam 😆
Oby dwa co prawda naturalne. A akcja podczas drugiego rzeczywiście postępowała szybciej - I poród - 4h, drugi 1,45.

• Mamusia
jo-aneczka napisał(a):
aasia,
a jak tam z twoim twardym brzuszkiem? Pytałaś lekarza?
A zdjęcie w awatarze świetne. Zeberka z ciebie 🤪 🤪 🤪
A mówią, że poziome pasy pogrubiają????? Skąd takie przekonanie 😉

Tak dzwoniłam do swojego lekarza, w ten sam dzień wieczorem mnie przyjął na szybką wizytę i powiedział że mam nie panikować, zbadał mi szyjkę i powiedział że jest ok tylko mam sie oszczędzać, nie dzwigać i jak najczęściej leżeć plackiem i odpoczywać no i jeśli dalej będzie taki twardy brzuszek to przynajmniej dwa razy dziennie nospe brać 🙂

Hejka Ja już w domu 😜 😜
Dzięki za komplementy dziewczyny, jesteście kochane 😘 😘 🙂 🙂

Co do wózka to ładne 🙂 🙂 I myślę, że każdy ma swój gust i jeden może się podobać, drugi nie 🙂 😁
Troszkę się machnęłam dziś 😜 😜 Ale ruch to zdrowie 😁 😁 😁

halo brzuchatki 🙂
nie zaglądałam do Was 4 dni i skutek taki że mam aż 267 stron do nadrobienia 😮 masakra, mam nadzieje, że jakoś dam rade 😉

p0xia napisał(a):
juz mowilam :P Kolekcja Vertigo nr 6 😁

Wiem, ale nie mam lenia i nie chciało mi się wracać 😁 😁 😁 Sorka 😜 😜 Fajny szary. Mi się jakoś ta PIK podoba, nie wiem czemu 🤔 🤔 🤔

Dziewczyny ja też się z Wami zegnam. Jakoś okropnie monie nogi bolą i kręcą nie do wytrzymania. Przytule się do małża może mi przejdzie 😉

DOBRANOC ŚPIJCIE DOBRZE Do jutra

p0xia, ja też zastanawiam się nad wózkiem z Tako, ale kolekcja Captiva 🙂 choć w sumie te wózeczki co chyba Malstep wrzuciła linka, tez bardzo mi się spodobały 🙂 więc muszę jutro połazić po sklepach i pomacać 😜

dziewczyny,. a czy Was tez tak boli wewnętrzna strona ud? tak w sumie to jakby kość łonowa nawet i ogonowa 😜 bo mnie dzisiaj bolał, że łaziłam jak pokraka jakaś 😜

• Mamusia
siehankowa napisał(a):
dziewczyny,. a czy Was tez tak boli wewnętrzna strona ud? tak w sumie to jakby kość łonowa nawet i ogonowa 😜 bo mnie dzisiaj bolał, że łaziłam jak pokraka jakaś 😜

No ja na szczęście nie mam takich dolegliwości także współczuje 🥴 🙂

• Mamusia
aasia napisał(a):
siehankowa napisał(a):

No ja na szczęście nie mam takich dolegliwości także współczuje 🥴 🙂

Ja tez nie ale za to kregosluup maaaaaaasaaaakrycznie !