Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Pati123 napisał(a):
Siehankowa Mam nadzieję,że przed Twoim porodem()to a propo żartów Marty) zdązysz zakupić nam tą piękną puchatkową pościel 🙂

Patusia, obiecuje, że zdąże 😁

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniołek widzisz, to nic groźnego jednak jak Paninka napisała, poprostu nasze dziedziaczki sa zbyt łapczywe w piciu 🙂 Albo rzeczywiście za dużo o nich gadamy jak Marta napisała więc im sie co chwilę czka 🤪

a mnie cos mulić zaczeło 🤢 może mały uciska mi tak wszystkie wnetrznosci... no nic, ide brać się za obiad - dziś na szybko leczo z makaronem 😜 a co się będę przemęczać 😁

• Mamusia
siehankowa napisał(a):
Pati123 napisał(a):
Siehankowa Mam nadzieję,że przed Twoim porodem()to a propo żartów Marty) zdązysz zakupić nam tą piękną puchatkową pościel 🙂

Trzymam za słowo 🙂 a w nagrodę dwa tygodnie gratis z Twoim maleństwem 😁 😁 😁 😁 😁

siehankowa napisał(a):
Pati123 napisał(a):

HEHEHEHE 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Jola ja dzisiaj juz zjadlam jagodzianke ale kupna i bez rewelacji...a za taka cipelutka prosto z piekarnika wiele bym oddala 😜 😜 😜albo nalesniczki z jagodami 😜 😜

a tu u mnie nawet obiadu nie ma ☺️ ☺️...lodowka pusta ja dalej mam jeszcze troszeczke mdlosci...malo paliwa w aucie na stacje bardzo daleko boje sie sama jechac...na spacer tez nie mam ochoty bo zaraz zacznie lac...

• Mamusia
milium napisał(a):
Aniołek widzisz, to nic groźnego jednak jak Paninka napisała, poprostu nasze dziedziaczki sa zbyt łapczywe w piciu 🙂 Albo rzeczywiście za dużo o nich gadamy jak Marta napisała więc im sie co chwilę czka 🤪

no to dobrze 🙂 🙂 🙂 🙂 Martusia jak zwykle tryska humorem od rana 😁 😁 😁 😁 😁 Czyżby mąż wrócił????? 🙃 😜

• Mamusia
Paninka napisał(a):
Pati super szafeczka!!! ja dzisiaj wygladam od rana na kuriera...mam ogromna nadzieje ze juz dzisiaj przywioza szafe i wezme sie za pranie 🙃 🙃 moze cos ze mna nie tak ale juz sie ni emoge doczekac tych stert rzeczy do prasowania 🤪 🤪

To ja Ci może podrzuce moją sterte? 😁 Ja wczoraj wyprasowałam 20 pieluch tetrowych i podziękowałam niebiosom że urodziłam się w czasach kiedy sa dostepne peluchy jednorazowe, bo jakbym miała co 3 dni prać te peluchy we frani i potem je prasować, o gotowaniu nie wspomnę to można sie załamać, dziecka bym w ogóle nie widziała.

• Mamusia
milium ja teraz nie moge doczekac sie bo tego nie robie...a jak zaczne to moze okazac sie ze tez po chwili bede miala dosyc 🙃 🙃 ale ja zawsze lubilam prasowac...gorzej ze zmywaniem...nienawidze 🤢 ale jak cos nie ma sprawy moge i Twoje poprasowac...tylko jak mi dowieziesz...a potem odbierzesz?

dziewczynki zrobiłyscie mi smaka na te jagodzianki 🙂Ja od rana czeresnie zajadałam,ale bez rewelacji.A co do prasowania,to jeszcze to lubie,nie nawidze za to okien myć

Cześć dziewczyny

Dopiero Was doczytałam. Ja już po wizycie. Z małą wszystko OK i ze mną też 🙂 Nic się nie skraca, łożysko z tyłu ale jest przykaz żeby się oszczędzać już. Miałam tez dzisiaj pobieraną cytologię ale badanie strasznie mnie bolało 😞 o mało się nie poryczałam na tym fotelu 🤢
Mała w 32tyg waży 1910gram

Budowa ruszyła pełna parą 😁 😁 Nie wiem jak mąz to zrobił ale mamy 7par rąk do pracy 🤪 🤪 Jadę niedługo podejrzeć efekty 🙂

No i zrobiłam kolejne pranko dla dzidzi więc czeka mnie prasowanko za którym nie przepadam 🤢
A na obiad ziemniaczki i jajeczko dzisiaj u mnie. Nie mam weny na gotowanie dzisiaj

• Mamusia
Daniela napisał(a):
No i zrobiłam kolejne pranko dla dzidzi więc czeka mnie prasowanko za którym nie przepadam 🤢
A na obiad ziemniaczki i jajeczko dzisiaj u mnie. Nie mam weny na gotowanie dzisiaj

Ale nic sie nie przejmuj prasowaniem Paninka się zaoferowała, tylko trzeba jej dowieźć 🙂

Cześć !!!! HURA LIPIEC 🙂 🙂 🙂
Dziewczyny jesteście niedobre , tak o tym jedzeniu gadać. Ja mam pół zamrażalnika w pierogach z twarogiem i owocami, zdążyłam zrobić i jeszcze ciocia z babcią dorobiły i dostałam cukrzycę - cholera jasna 😠 😠 😠 ja chcę normalnie jeść 😞 😞 a te pierogi i budyń czekoladowy to chodzą za mną od dawna. Cudnie że już lipiec. Dziś nie wytrzymałam i do mleczka dosypałam pół łyżeczki kakao ☺️- oczywiście bez cukru takie zwykłe gorzkie i małemu tak zasmakowało że czkawki dostał 🙂
Co do czkawki mój ma nawet 6 razy dziennie 🙂 🙂 Szczególnie jak cukrzycowa mama zje jakiegoś slodziutkiego owocka, maluszek też spragniony słodkiego to pije wtedy jak szalony 🙂 A swoją drogą to kumpelki w szpitalu mówiły że jak ma czkawkę to ćwiczy oddychanie 🙂 ja się śmieję bo to gila 🙂
Oj rozruszał się na całego chyba wie że o nim pisze 🙂 🙂 żeby tylko supełków nie wiązał 😁 😁. A ja już wydziergałam mu czapkę na zimę z daszkiem 🙂 i teraz się biorę za szaliczek 🙂

• Mamusia
milium napisał(a):
Daniela napisał(a):

Ale nic sie nie przejmuj prasowaniem Paninka się zaoferowała, tylko trzeba jej dowieźć 🙂

hehe obie ze szczecina to dacie rade! 😁 😁 😁 w takim razie zapraszam ja juz zelazko odpalam 😁 😁

Paninka Ja mam jak Ty - nienawidzę myć naczyń a co do prasowania to uwielbiam, zawsze byłam nadworną prasowaczką rodziny. Tylko teraz z tymi problemami z szyjką prasuję siedząco i robię przerwy 🙂

• Mamusia
Daniela napisał(a):

Chyba zrobię taki sam obiad jak Ty 🙂 Duża już ta Twoja maleńka i najwazniejsze że wszystko z nią dobrze 🙂 A ile masz na plusie bo ja już 11 kg ☺️
I widzisz tak się domkiem martwiłaś a trzeba było mężowi zaufać, wprowadzicie się przed pojawieniem się malenstwa 🙂

• Mamusia
karolcia12345i napisał(a):
Paninka Ja mam jak Ty - nienawidzę myć naczyń a co do prasowania to uwielbiam, zawsze byłam nadworną prasowaczką rodziny. Tylko teraz z tymi problemami z szyjką prasuję siedząco i robię przerwy 🙂

O do Bydgoszczy mam bliżej 🙂
A co do mycia naczyń to ja sie zaopatrzyłam w zmywarkę i teraz nawet szklankę po wodze tam wrzucam bo mi sie nie chce myć ręcznie, i człowiek ma zawsze porządek w kuchni 🙂

HEHE boskie jesteście z tą czkawką 🤪 🤪 🤪 Dobrze ze nie jesteście w stanie zmierzyc ile razy wasz maluch robi siusiu w macicy, bo w tym coś byście znalazły 🤪 🤪 🤪

Kurcze, sąsiad Wi-Fi mi rozłącza chyba się kapnął że od niego jadę internet pół dnia telefonem i pewnie mu komp muli hehehe 😜 😜 😜 😜 teściu chory a chciałam żeby mi zainstalował router bezprzewodowy, nasz własny i sąsiad by odżył hehe 😁 😁 swoją drogą zamiast mnie wywalać by hasło ustawił i już bym nie ciągnęła. Sami byśmy spróbowali ale wolimy żeby teściu bo tam jest taka część do wsadzenia w środek kompa i nie wiemy w jakim miejscu to wsadzić i z czym połączyć 🤨 🤨
No nic rozłączę się, dokończę szaliczek i spróbuje zajrzeć wieczorkiem do Was 🙂

Moja kuzynka kiedyś studiowała w Szczecinie ale się przeniosła do innego miasta tak to by Ci przywiozła nawet pod dom po weekendzie poprasowane 😎 😎 😎 😎 😎
marta-lion a w jakiejś gazecie czytałam że w późniejszym okresie ciąży to się czuje jak dzidzia robi kupkę i siusia 😁 😁 😁 😁 ja tam nie czuję 🙂 🙂 może czasami wydaje mi się że czuję bączka hehehehehe

• Mamusia
Normalnie się wkurzyłam 😠teściowa do mnie dzwoni, żebym ja jagodzianek nie robiła, bo ona się obawia, że mi nie wyjdą, że bedą twarde. 😠 😠 😠 a ona zrobi w sobote no do soboty te jagody się zepsują 🥴
ona jest nienormalna ja nie mam 16 lat, umiem robić dużo rzeczy.
A sama ją wczoraj poprosiłam żeby mi jagody kupiła a teraz się upiera żebym je zostawiła. 😠 😠 😠

I tak zrobie, nie będe czekać do soboty i to do 16 bo ona tak wraca z pracy.

• Mamusia
A ja właśnie dostałam smsa od koleżanki z którą w styczniu na patologii leżałam 🙂 Urodziła dziś o 09.00 syneczka Mateuszka 🙂 Zdrowy i w terminie 🙂
Cieszę się tym bardziej, że przyszedł na świat w moje urodzinki 🙂 Chociaż z tych urodzinek to już tak mniej, bo takie głupie są - z 2 mi się na trójkę obróciło 😞 Chyba z tego smutku to na wieczór Karmi sobie strzelę 🤪 🤪 🤪