Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Diviana - to dobrze, że jest ok... a zresztą musiało być dobrze 🙂

Jola - ja w sumie też jeszcze nie mam takiego normalnego wypełnienia do pościeli.. niby jakieś kołderki i podusie mam, ale to nie jest komplet...... Mam nadzieję, że jutro to zwrócisz i kupisz mniejsze 🙂

Dobranoc mamusia i maluszki

a Paninka a Tobie życzę szybkiej akcji 🙂

Hej dziewczyny trzymajcie kciuki za moniq1984:

o 2.42 dostałam od niej takiego sms. Jestem w szpitalu wody już odeszły i czekam aż akcja się rozwinie c.d.n.

o 7.11 Ryczeć mi się chce wszystko szczelnie zamknięte wiec kroplówka będzie! A co potem to kto wie.

• Mamusia
Dzień dobry
moniq1984 trzymam kciuki
Jola ja pamiętam że jak kupowałam łóżeczko to były dwa rozmiary te 120 i to większe, więc pewnie dla każdego co innego oznacza standardowy.
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków bardzo pomogły 🙂
Ja dziś znów się turlam na pociąg bo pojadę na ktg, tylko jak wczoraj skurcze były tak dziś brak, przespałam całą noc i teraz też nic, więc pewnie nic z tego nie wyniknie 🤨 Wczoraj tak idąc do ciuchcia myślałam sobie że już za wielka jestem na takie turlania, szczególnie że w pociągu złapały mnie supermocne skurcze i już w pewnym momencie były co 5 min potem co 2 min i zaczęłam się zastanawiać czy aby na porodówkę nie jechać, ale ustały.
Muszę dziś więc zrobić całkowity porządek z torbą szpitalną, a w weekend starać się by maleńka sama wyszła i bym nie musiała w tym szpitalu leżeć: no to jakie domowe sposoby dziewczyny znacie?

• Mamusia
Dzien Dobry!!!
jak widac u nas akcji zadnej 🥴 a taka mialam nadzieje 😜 teraz to musimy czekac conajmniej do wieczora bo m. do Warszawy pojechal i w pol godziny do nas nie dojedzie w razie czego!!!!

moniq ja tez mocno kciuki trzymam 😘 😘 😘 😘

Diviana mnie wczoraj bole zlapaly i zaczelam sprzatac, myc okno drzwi meble podlogi na kolanach wieszac firanki i po tych zabiegach bole....przeszly 😮

Ponoć zrobienie sobie lewatywy pomaga w rozpoczęciu akcji porodowej. Moja szwagierka wypróbowała za namową lekarza ginekologa i jeszcze tego samego dnia pojechała na porodówkę rodzić.

• Mamusia
Dzień doberek 🙂
Moniq no to wreszcie się dziewczyna doczekała 🙂 🙂 Trzymamy kciuki 🙂
Divianko ktoś tu kiedyś pisał o sposobie 3 x s (sex, schody, samochód). Więc może działaj tym sposobem, co prawda ciuchcią już jeździsz i widzisz,że jakaś realkcja Twojego organizmu jest więc.....dawaj kolejne dwa sposoby 🙂

madalena20 napisał(a):
Hej dziewczyny trzymajcie kciuki za moniq1984:

o 2.42 dostałam od niej takiego sms. Jestem w szpitalu wody już odeszły i czekam aż akcja się rozwinie c.d.n.

o 7.11 Ryczeć mi się chce wszystko szczelnie zamknięte wiec kroplówka będzie! A co potem to kto wie.

OOO a mi się dzisiaj Ona właśnie śniła że urodziła 😁 😁 się zrymowało 😁

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY 🙂 się nawet nie przywitałam
Ja z rana pojechałam już na ostatnie wyniki, pobranie krwi i mocz, we wtorek wyniki do odbioru.
Co do snów to mi Paloma się jeszcze śniła i pierwszy raz mi się zdarzyło że śniły mi się forumowe koleżanki 😁
Idę zjem śniadanko i dołączam się do kawki Paninka 🙂

• Mamusia
Miałam dziś sprzątać, ale jakoś nie mam za bardzo weny na wygibasy ze szmatką i odkurzaczem ☺️ Więc aby dzionka nie zmarnować idę upiekę ciasto jogurtowe i zrobię na obiadek kurczaka z ryżem zapiekanego. Ciasto na weekend się przyda. A posprzątam jutro razem z mężem i w niedzielę poleniuchujemy sobie razem we dwoje mam nadzieję ostatni już raz...

• Mamusia
Witam przed długim weekendem
widzę, że coś ruszyły nasze maluchy z miejsca 😉 Może po weekendzie przybędzie sierpniowych bobasów.
Moniq trzymam kciuki.
Ja zabieram się za porządki - wczoraj przeleżałam cały dzień bo mnie brzuch tak dziwnie ciągnął, więc dzisiaj mam sporo pracy. A jak sie moja mała na zewnątrz nie śpieszy, to może zmieni zdanie...

Pozdrawiam i życzę udanego dzionka