Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mapa- sorki, że dopiero teraz odpowiem, ale jak wybyliśmy ok. 18stej na ogród, to dopiero niedawno zawitaliśmy do domu... A więc nazbieraliśmy dużo podgrzybków a prawdziwków było jak na lekarstwo, w sumie może z pięć ich mamy 🙂 ale obgotowałam je i będzie na sosik i zupkę 🙂

Oj widzę że dziewczęta się już pożegnały a ja dopiero mam z powrotem net
U nas nawet fajny dzionek 🙂 o dziwo nic nas nie boli 🤪 Fryzjer zaliczony, zakupki zrobione, była koleżanka na ploteczkach i jakoś dzionek zleciał.
Jutro wybywamy na małą wycieczkę no i stuknie nam już 7lat 🤪 jeśli się nie mylę to Ty Marta również masz jutro rocznicę? więc Życzę Wam dużo dużo miłości 🙂

A gdzie Paloma się podziała??bo już chyba kilka dni nie zaglądała?

DOBRANOC ŚPIJCIE DOBRZE

Kurcze, chyba muszę w końcu tę torbę do szpitala spakować... coś mnie teraz olśniło,że przecież może być mi potrzebna w każdej chwili 🤪 Muszę się jutro zmobilizować i w końcu ją spakować....

Już się wkąpalam więc teraz czas na odpoczynek...... jeszcze trochę popatrzę na autka na all i idę lulu..
Dobranoc 😘

• Mamusia
Foga ja też jeszcze nie mam spakowanej torby. Chyba jesteśmy ostatnie 😜 Codziennie powtarzam, że ''dziś to zrobię'' i tak mija dzień za dniem 😁
To co, umawiamy się na jutro na wspólne pakowanie? 😁 😁 😁

Idę jeść kolacyjkę 🙂

Dzień Dobry.

Mam nadzieje, że będzie dobry 😞 Bo ten wczorajszy a szczególnie wieczór i nocka była mega ciężka. Szymek dał nam popalić i to ostro. Ciągle się budził i tylko przy piersi uspakajał się. Ja jestem mega wymęczona, od samego rana narywa mnie głowa. Oczy same się zamykają. Dzisiaj będę leżeć cały dzień w wyrku żeby zregenerować siły. ehhhh Teraz też nie śpi i tylko łudzę się, że na razie jakoś spokojnie leży i nie płacze to może będzie dobrze. Kurcze zastanawiam się czy może coś zjadłam co mu nie pod pasowało ale ja naprawdę teraz jem jak wróbelek Elemelek heh 🙂

No nic mimo tego i tak mocno go kocham i jak przykładam go do piersi to wszystkie smutki i nerwy same przechodzą.

Trzymajcie się brzuszki i mamusie. Życzę miłej niedzieli. 😘 😘

Dzień dobry Brzusie i Mamusie z Maluszkami 🙂

Siehankowa dziękuje za stópki 😘 piękne 🤪 🤪 🤪

madalena
spokojnego dnia dziś 😉

A ja Wam życzę miłego dnia i zmykam-mamy intensywne plany plenerowe 🙂

Dzien Dobry brzusie 😘 😘
My nadal w dwupaku.W piatek bylam na GBS,nie przyjemne badanie 🤢 czekalam na nie 2,5 godz bo moj lekarz akurat na porodowce byl,porod zakonczyl sie cc.Moj gin taki wymeczony byl jakby sam rodzil 😜 kurde mowil mi ze to badanie jest bezplatne dopiero "urocza" pani w okienku laboratorium dosc bolesnie mnie uswiadomila mowiac "a czego sie pani spodziewala" 😮 😮 wynik dopiero na piatek,oby wszystko bylo ok.
Nie mam czasu was dokladnie wczytywac ale zagladam do was czesto i ogolnie chyba jestem na bierzaco 😉 moniq Marysia prześliczna 🙂
jakbym zaczela rodzic to dam ktorejs z was znac smskiem 🙂
buziole dla wszystkich czekajacych na swoje kruszynki i oczywiscie mam juz rozpakownych 😘

Dzień dobry 🙂
madalena, współczuje nieprzespanej nocki... odpoczywaj kochana i regeneruj siły 😘

u nas noc spokojna... Ksawier budził się co 3 godz na cycka i zasypiał... teraz też słodko śpi 🙂

Dla wszystkich mamuś i ich maluszków dedykuję piosenkę z repertuaru Raimond Lap, który polecała siehankowa. Piosenka umieszczona jest na naszej stronce sierpnióweczki 🙂 Życzę miłego słuchania i relaksowania się właśnie po tak trudnych chwilach jak nie przespana nocka 🙂 🙂

Dzień Dobry!!!!

Inez - to może dziś po południu zacznijmy te torby pakować, bo teraz jakoś ........ chęci nie mam 😜 😮 😮

Madalena - życzę byś dziś odpoczęła i zregenerowała siły po nieprzespanej nocy 🙂

Wszystkim życzę milej niedzieli 🙂

• Mamusia
Dzień Dobry Kobietki!
Życzę Wam miłej niedzieli!
Magdalena siehankowa i inne mamuśki życzę Wam dużo siły do dzidziusiów, karmienia, nocek! Już wkrótce wszystkie będziemy miały te "słodkie" zmartwienia 😉 Dacie radę a później jako doświadczone i już obyte z sytuacją będziecie wpierać inne młode Mamuśki!
Foga i Inez trzymam kciuki za pakowanie! Pochwalcie się jak poszło! Ja w tej ciąży spakowałam się wcześniej niż podczas bóli 😁 i teraz patrzę jak moja czarna torba się kurzy bo Młoda siedzi sobie spokojniutko 😉 Ma kobieta swój plan!
Czy WY wiecie, że jesteśmy już tylko o 12,5 godziny od dłuższego macierzńskiego 😉 😁 😁 😁 😁???

• Mamusia
karolciakam napisał(a):
Dzień Dobry Kobietki!
Życzę Wam miłej niedzieli!
Magdalena siehankowa i inne mamuśki życzę Wam dużo siły do dzidziusiów, karmienia, nocek! Już wkrótce wszystkie będziemy miały te "słodkie" zmartwienia 😉 Dacie radę a później jako doświadczone i już obyte z sytuacją będziecie wpierać inne młode Mamuśki!
Foga i Inez trzymam kciuki za pakowanie! Pochwalcie się jak poszło! Ja w tej ciąży spakowałam się wcześniej niż podczas bóli 😁 i teraz patrzę jak moja czarna torba się kurzy bo Młoda siedzi sobie spokojniutko 😉 Ma kobieta swój plan!
Czy WY wiecie, że jesteśmy już tylko o 12,5 godziny od dłuższego macierzńskiego 😉 😁 😁 😁 😁???

No też właśnie 🙂 Siedzę sobie teraz i mam taką cichutką nadzieję, że te 12,5 godziny wytrzymam 🤪 A od jutra zacznę się modlić o szybki poród 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
hej hej Brzuszeczki i Mamusie z Maluszkami
u nas totalne zachmurzenie - chyba zanosi sie na burzę... 😠 planów na weekend na razie nie mam - no moze poza najblizszym - dziś zupka krem brokułowa z grzaneczkami 🤪
noc minela spokojnie, wciąż czekamy 😁 🙃 😁
Madziulka relaksuj relaksuj po takiej nocce - należy Ci się 😉
Foga Inez pakujcie torby bo juz po 15 to na relaksie mozna sie rozwiazywac 😉
Patrycja na wyniki trzeba troszkę poczekac - tez czekalam ok 4dni, ale na kartce zobaczylam NIE WYHODOWANO to od razu mi ulżyło 😉 badź spokojna!
Mapaczekamy na wyniki sesji na sierpnioweczkach 😉
Pati Paninka jak sie czujecie?

Miłego weekendu Dziewczęta!

• Mamusia
k8_online dziekuje u nas w miare dobrze...tzn. zadnych symptomow porodu 😮 ale byl moj tata i dzisiaj pozwolil mi juz rodzic ( chyba psychicznie dojrzal do roli dziadka bo do tej pory twierdzil ze to zdecydowanie za wczesnie 😮 😁 😁) moze mala czekala na aprobate dziadka i teraz juz nic nie stoi na przeszkodzie 😉 😉 😉 😉 a u Ciebie jak? 😘

w nocy czkawke dostala i rozmawialam z nia i mowie ze w nocy sie spi a nie skacze i wierci...na co m. sie delikatnie obruszyl i mowi- zostaw ja ona jest jeszcze mala i nie rozumie 😉 😉 jakos wzruszam sie ostatnio tym jego gadaniem 🙂 🙂 🙂 nigdy nie pomyslalabym ze taki z niego tatus wyrozumialy i kochany bedzie 😜 😜 😜