Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja juz się dziewczynki dzisiaj pożegnam. Idę się teraz wykąpać i pewnie jeszcze przed pójściem spać poplotkujemy z dziewczynami z sali. I jeszcze idziemy na oddział odwiedzić jedną dziewczynę która z nami leżała i wczoraj urodziła córeczkę. Te maluszki są takie śliczne 🙂
Dobrej nocki Wam życzę, buziaczki 😘 😘

hej dziewczynki
A ja dzis cały dzień leże, z tymże że na dworze.Teraz przyszłam do domku,bo zamówiłam pizze.Mąz poszedł do tesco po piwko.I bedziemy swietować jego urodzinki.No ja raczej na leżaco i przy soczku 🙂Bo cały czas odczuwam ból w tym kregosłupie 😞
A tak w ogóle to jestem dziś jakas taka umęczona.
Pewnie juz dzis tu nie zajrzę,więc mówie wam dobranoc 😘

Widzę że znowu poród na tapecie 😉 Ja też mam stracha. Rodziłam 6lat temu... już mąż wczoraj mówił że przy Gabi tak się nie stresowaliśmy i nie przeżywaliśmy jak teraz.....

Na budowie postępy, cieszę się bardzo. Kolorki ładne na ścianie wyszły, teraz jakieś firanki muszę wybrać a sama nie wiem co tyle tego jest na Allegro.....ciężko mi się na coś zdecydować.

Pogoda działa na mnie okropnie dziś bez sił całkiem byłam

Marta Siehankowa to Wy już kurde na finiszu 😲 😮

Idę pooglądać firany 😉

• Mamusia
hej kobietki! Ja tylko na szybki meldunek wpadam 😉 Goście są mają się nie źle 😉 Oczywiście bratowa zakupiła mi kwiatka na moje duże parapety ;/ No nic... mama go będzie reanimowała jak wróci 😉
Ja pakuję Zosieńkę bo o 6 rano wyjazd na kolonie a mój mąż z gośćmi pojechał na pokaz fontann na Starówkę 😉 - chwila spokoju 😉 Buziaki zajrzę pewnie jutro wieczorkiem bo muszę Wam napisać jakiego dziś miałam stracha 😉 Trzymajcie się mocniutko i w całości!
Miłego weekendziku!

Ja też wpadłam podczytać aktualności. Oj, malutko dziś tego 😉
No i spadam do łóżka, choć dziś to najchętniej bym je na taras wyniosła.
Bardzo przyjemnie jest teraz na dworze, zaczynam marzyć o hamaku.
A moja córa mówi, że zaprosi do nas swoje koleżanki i będą spać w namiocie 🙂
Dobranoc brzuszki

Witam ponownie. Dzis sobie wstalam i jezdzilam wozkiem po mieszkaniu i tak za brzuszek lapalam i wkladalam dzidzie do wozka.jak mlotek i kurcze tak mysle jak to zrobic zeby ta skorka na brzuchu na 5sekund zniknela i bym sobie sama dzidzie wydostala. Hihihi moze duzo peelingu robic :-):-)
Na sutki dostalam ten krem co aasia pisala bephanel czy jakos.tak bo kumpela tylko troche zuzyla.
A co do energicznych ruchow to moj tez czasami to robi, ale wiecie co ja mysle ze jak kopnie to mu sie nozka zablokuje na moim zeberku i szarpie zeby sie uwolnic. Pepowina nie jest tez owiniety bo co wizyte to sprawdAmy

Mapa............. planowo wizytę mam dopiero 19stego, ale jak będzie mnie tak bolał brzuś i twardniał, to w poniedziałek zadzwonię do gina i umówię się jak najszybciej...... co by się uspokoić... Choć moja mam twierdzi, że od 7 miesiąca z nami w ciąży miała tak samo... bolał ją w dole brzuch i twardniał, a wszystko było w porządku 😮 😮 😮

Zeżarłam wielkie jabłko z tych pysznych zielonych i jest mi jeszcze bardziej niedobrze.........ot sobie przyjemność zrobiłam 😮

O matko a czemu nie wolno? Albo nie mow bo sie przestarze. Juz nie bede.
Dziewczyny a czujecie jakby wam glowka napierala ak bardzo bardzo tam na dole. Mam nadzieje ze sie moj maly jeszcze w kanal nie wstawia. Ja mu dam :-):-) jeszcze chociaz tydzien albo najlepiej w terminie :-) 2 sierpnia to taka przyjemna data mi sie wydaje :-):-)

Ja się z wami też juz dziś pozegnam 🙂 W imieniu swoim i Magdy. Nie dała rady już napisać, skurcze ją dopadły i szybciutko poszła się położyć.

DOBRANOC BRZUSZKI 😎

Karolcia, nie wolno i tyle...... tak mi zawsze mama i babcia mówiły....... nie straszę... 🙂

Mnie też tak ostatnio ciśnie w dole.......normalnie jakby Mała całym swoim ciężarem napierała na jajniki i inne narządy w dole........ 😮 Nie jest to miłe uczucie 😮

Kurcze, jak nie chce mi się spać i z chęcią pooglądałabym jakieś filmy, to jak na złość nic w tej zakichanej tv nie ma........ a niby tyle programów.....

No nic........ gadam już sama ze sobą............ chyba najwyższy czas iść spać..........może sen w końcu przyjdzie 😮

Dobranoc Brzuszki 🙂

Dzień Dobry 🙂

Ja się dzisiaj przywitam i od razu pożegnam. Czeka nas wypoczynkowy dzień nad wodą 🙂 Jedziemy z rodzinką na dwa samochody nad jezioro. Dlatego nie będzie mnie na brzuszku. Zapewne wpadnę wieczorkiem poczytać co naskrobałyście. Dlatego życzę Wam udanego i miłego dnia niedzielnego 🙂
Buziaki. 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
DZIEŃ DOBRY 🙂
Wczoraj byłam tak zmęczona, że Wam nawet Dobranoc nie powiedziałam,ale po prostu kładąc synów do snu sama się uśpiłam 🙂
A teraz zabieram się do szykowania niedzielnego obiadu 🙂
Życzę Wam miłej niedzieli 🙂

• Mamusia
Dzieńdobry Brzuszki!

Nocka nie przespana no ale cóż..uroki tych ostatnich tygodni. 2 dzień z rzędu boli mnie lewa strona brzuszka..tak jakby skóra była tam naciągnięta przez małego (a nie jeste - wyczułabym), ni to ból, ni to takie kłucie - macie takie cuś?

ZAjrze później do was bo widzę,że wszystkie się szykują na jakieś wypady...

Witam!!!!!!!!!
Ja też ciężko spałam..........duszno, niewygodnie.....z każdego boku boli...ech..
agapurka - ja nie wybywam nigdzie nad wodę........mój stary niestety woli zalegać na kanapie......
Będę do Was zaglądać....

Miłego Dnia życzę wszystkim mamusiom 🙂

No to Marta, koniecznie posmaruj się kremem z wysokim filtrem..... wilgotne ciało jest bardziej narażone na działanie promieni słonecznych 🤪 🤪 🤪