Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Madalena trzymam kciuki 🤪

Ja to myślę, że cały czas mi się będzie wydawało, że to jeszcze nie to.
Albo, że spanikuję i pojadę do szpitala a tam mnie wyśmieją, że to jeszcze długo nie to 😮

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No dziewczyny z Waszym wsparciem na bank nie może być inaczej jak szybko i sprawnie 🙂
Buziaki dla Was kochane 🙂 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

madalena20 napisał(a):
Hej brzuszki!!! A ja śpieszę z wiadomością, że mi czop śluzowy zaczął odchodzić 🙂 😁 🤪
I mam dziwne kłucia w "mariolce". heh może to już lada moment ehhh te czekanie jest najgorsze.

madalena, nawet nie wiesz jaka jestem podekscytowana Twoja wiadomością 🤪

madalena20 napisał(a):
No dziewczyny z Waszym wsparciem na bank nie może być inaczej jak szybko i sprawnie 🙂

co racja to racja Madziu wsparcie tu mamy jak nigdzie 🤪 🤪 🤪 no i trzymam kciuki w takim razie 😉
a ja usypiając Bartosia usnęłam razem z nim i spałam 2 godziny 😮 a odkąd się obudziłam to mam kołowrotek w głowie 🙃 i od 16 skurcze ale na razie nieregularne hihi

moniczek napisał(a):
madalena20 napisał(a):

co racja to racja Madziu wsparcie tu mamy jak nigdzie 🤪 🤪 🤪 no i trzymam kciuki w takim razie 😉
a ja usypiając Bartosia usnęłam razem z nim i spałam 2 godziny 😮 a odkąd się obudziłam to mam kołowrotek w głowie 🙃 i od 16 skurcze ale na razie nieregularne hihi

Kurcze moniczek jak Tobie też czop odchodzi a to twoje już kolejne dziecko to Ty się nie stresujesz?? Przecież dopiero 36 tydzień skończyłaś. 😮 😮 🥴

Inez napisał(a):
siehankowa każde Twoje zdjęcie coraz bardziej mnie dołuje, bo wyglądasz tak fantastycznie ☺️

Inez, wierz mi że to nie moja zasługa, a dobrego fotografa 🙂 więc dla tych z moich okolic - jeżeli chcecie mieć fajne fotki - to z całego serca polecam utalentowane 150 cm wzrostu 🤪 tutaj macie kilka jej twórczości 😉 Natalia Rani Junik
Natalia Rani Junik.
Natalia Rani Junik..

O Jeżu, Siehankowa, ty to naprawdę masz cudne te foty. Co jedna to piękniejsza.
Eh, wszystkie chyba doła załapiemy, bo która z nas TAAAAAK wygląda????
I to w 9 miesiącu ciąży 😉
Przyznaj się, co tam jeszcze w zanadrzu dla nas masz na osłabienie naszej samooceny 🤔
Od dziś to będzie nasze hasło przewodnie: jak nie kijem ją, to Siehankową 😁 😁 😁

madalena20 napisał(a):
moniczek napisał(a):
madalena20 napisał(a):

Kurcze moniczek jak Tobie też czop odchodzi a to twoje już kolejne dziecko to Ty się nie stresujesz?? Przecież dopiero 36 tydzień skończyłaś. 😮 😮 🥴

nic nie mów mam stresa jak cholera - ale wiem że to nic nie da hehe a więc nospa i leżę....mam plan wytrzymać do wizyty USG w piątek a potem już co będzie to będzie...
o aniołek znów szpital? ale nie dzieje się nic złego? buziaczki kochana i trzymaj się cieplutko

aniolek82 napisał(a):
Laseczki te które rodzą w Wałbrzychu, powiedzcie mi co potrzeba tam dla dzidzi????? Bo nam sie troszke plany pozmieniały i jutro moze wylądujemy tam na oddziale. 😞

aniołek a co się dzieje ??

Hehe jo-aneczka moja samoocena mimo wszystko nie słabnie 🙂 🙂 🙂
Ale podziwiam to prawda.
Już pisałam ze z taka Pania komisarz hmmm...

Aniołek ja rodziłam w Wałbrzychu prawie 9 lat temu. Wtedy trzeba było miec tylko pampersy, chusteczki i rzeczy na wyjscie dla maluszka.

madalena20 napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
Laseczki te które rodzą w Wałbrzychu, powiedzcie mi co potrzeba tam dla dzidzi????? Bo nam sie troszke plany pozmieniały i jutro moze wylądujemy tam na oddziale. 😞

aniołek a co się dzieje ??

no właśnie??? co się dzieje????
ooo, jest i madalena w całości - slicznie wygladasz 🙂

marta-lion napisał(a):
Hehe jo-aneczka moja samoocena mimo wszystko nie słabnie 🙂 🙂

no jeszcze tego by brakowało 😮 zresztą marta na pewno zgodzi się ze mną, że zdjęcia robione przez kogoś kto ma o tym pojęcie, zdecydowanie różnią się od takich normalnych codziennych fotek 😉

siehankowa cuuudna fotka 🤪
Booooooosko wyglądasz 🙂
I normalnie za każdym razem inaczej!
Te sukienki to Twoje czy rekwizyty?

Madziu Ty też nie wyglądasz jak tuż przed godziną 0 🙂
I gratuluję czopa!

aniolek 😘

• Mamusia
Prawdopodobnie Niunia ma pęcherz zatkany, bo wogóle nie siusia. Jutro jeszcze o 10.15 mam wizyte i mam jeszcze raz patrzec na ten pęcherz jak nadal będzie pełny to jedziemy prosto na wałbrzych. Lekarz kazał na wizyte przyjechac od razu z torba do szpitala 😞 W Świdnicy potrzebowałam tylko pampersy chusteczki i ciuszki na wyjście a w wałbrzychu nie mam pojecia co miec ze soba dla oliwki. 😞

aniolek82 napisał(a):
Prawdopodobnie Niunia ma pęcherz zatkany, bo wogóle nie siusia. Jutro jeszcze o 10.15 mam wizyte i mam jeszcze raz patrzec na ten pęcherz jak nadal będzie pełny to jedziemy prosto na wałbrzych. Lekarz kazał na wizyte przyjechac od razu z torba do szpitala 😞 W Świdnicy potrzebowałam tylko pampersy chusteczki i ciuszki na wyjście a w wałbrzychu nie mam pojecia co miec ze soba dla oliwki. 😞

no jak nie urok to sr...czka - dobrze że lekarze wykryli i będą obserwować - na pewno będziecie pod dobrą opieka - trzymaj sie kochana - buziaczki 😘

mapa napisał(a):
Czy na druku RMUA jak już płaci ZUS wszystkie te kwoty mają wynosić 0 zł?
Bo tak to dziko wygląda 🙃

na moim jest zaznaczone że jestem na wychowawczym i jakie kwoty płaci za mnie pracodawca

mapa napisał(a):
siehankowa cuuudna fotka 🤪
Booooooosko wyglądasz 🙂
I normalnie za każdym razem inaczej!
Te sukienki to Twoje czy rekwizyty?

dzięuję 😘 co do sukienek, to różowa moja, a ta niebieska to Natalki (fotografki) 🙂