Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aj Dziewczynki przez te moje problemy nawet nie zauważyłam, że tu czopy co nie którym odchodzą ☺️ ☺️ ☺️ Gratuluję kochaniutkie i trzymam kciuki za dalszy rozwój sytuacji 😉
Uciekam do łóżka, choc i tak nie wiem o której zasnę, oby do jutra 😞
DOBRANOC MAMUŚKI I MALEŃSTWA 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wpadłam poczytać co od południa naskrobałyście. Dziś cały dzień spędziłam z Kubusiem, bo zaś ucieka mi do pracy 😞 😞

Madalena zazdroszczę czopa 😁 😁 Też już bym chciała 😞 😁 Trzymam kciuki żeby wszytko poszło po Twojej myśli 🙂 🙂
Siehankowa jaka laseczka w awatarku 😎 😎 😜
Aniołek wszystko na pewno będzie dobrze, lekarze wiedzą co robią 🙂 😘 😘
Inez hehe ja też na Harrym byłam ostatnio u mnie to Kuba ma takie upodobania 😁 Ale nie powiem film zrobił na mnie takie wrażenie, że aż gęsiej skórki dostawałam momentami 😁 😁

Teraz uciekam spać, bo rano muszę iść siuśki do laboratorium zanieść 🙂
DOBRANOC BRZUSZKI 😘 🙂

• Mamusia
Mamusie wróciłam właśnie z kina. Łeb mnie boli od okularów 3D, ale ja zawsze tak mam. Wysiedzieć wysiedziałam i nawet mnie tak plecy nie bolą 🙂

DOBREJ NOCY MAMUSIE, aby była spokojna dla tych co ma być, no i pełna niespodzianek dla tych co czekają na bum 🙂

• Mamusia
Dzien Dobry Brzuszki!!!!

m. pojechal do pracy a mnie ciekawosc zzerala czy jaskis sliczny rozowy bobas zawital na swiat i musialam sparwdzic ☺️ 😁 😁 😁 ale widze ze zadnych wiesci nie ma wiec nadal mocno kciuki trzymam 🙃

dzisiaj pierwszy raz snila mi sie Lilka poza brzuszkiem 🙂 🙂 🙂 nie pamietam dokladnie twarzyczki ale wiem ze byla sliczna 😉 😉znajoma ja przewijala i po jednym siku zuzyla cala paczke chusteczek nawilzanych 😁 😁 😁

teraz poloze sie jeszcze moze uda mi sie zasnac na pare minut 😘 😘

Dzień Dobry!!!
Ja wczoraj cały dzień zalatany miałam, dopiero teraz Was doczytałam...

Madalena, Moniczek - gratuluję czopów.. czyli zaczyna się 🙂

Siehankowa....... brak słów...ale ja już swoje zdanie wygłosiłam dawno... marnujesz się na tej komendzie 🙂

Aniołek - nie martw się, na pewno będzie dobrze.. a w sprawie rzeczy dla Małe, to zadzwoń tam na oddział i zapytaj, u źródła najlepiej się dowiedzieć 🙂 Trzymam za Was kciuki 🙂

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam...

My dziś o 14.50 mamy wizytę, zobaczymy co nasz doktorek powie...

a wczoraj na SR stwierdziłam, że rewelacyjny szpital mamy... prawie nic swojego nie muszę taszczyć... tylko koszulki do porodu i chodzenia, kosmetyki itp.... żadnych podkładów, majtek i innych, wszystko dają a jak mam ochotę, to mogę mieć swoje majtasy bawełniane, i ściągać je tylko do obchodu 🙂 Super......... Dla dziecka kompletnie nic z domu mam nie brać, tylko później m ma przywieźć ciuszki na wyjście....

Wczoraj miałam taki moment, że myślałam, że zemdleję...tak mi się słabo zrobiło, ale wyszłam na powietrze i było ok... masakra jakaś... a w dodatku Mała gdzieś się nisko ulokowała i naciska mi w okolice jajników i boli mnie strasznie podbrzusze...

Nic to, idę się szykować, bo zaraz muszę do pracy zajechać a później do doktorka...

Miłego Dnia mamusie 🙂

Paninka wieszz w sumie to nie pamiętam żeby coś pisała ale ja teraz jestem tak skoncentrowana na sobie i zbliżającym się porodzie, że mogłam jej post przegapić. 😞 😞

Diviana napisał(a):
Madalena za mało brykania było w nocy 🤪

Wieszz co trochę się boję, bo przy rozwarciu jest ryzyko infekcji więc jak coś to zastosuje ten sposób jako ostatni 🙂

Dzień dobry,
u mnie noc też w miarę spokojnie przebiegła, choć budziłam się przy prawie każdym skurczu (a dużo ich było). Teraz się uspokoiły, więc to chyba jeszcze nie TO.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
Paninka wieszz w sumie to nie pamiętam żeby coś pisała ale ja teraz jestem tak skoncentrowana na sobie i zbliżającym się porodzie, że mogłam jej post przegapić. 😞 😞

hihi wcale Ci sie nie dziwie 🤪 🤪 ja to chyba koczowalabym pod porodowka ☺️ ☺️

• Mamusia
Dzień Dobry Kobitki
Noc jakoś zleciała, teraz w wielkim napięciu czekamy na wizytę 🥴 Mam nadzieję, że nie dostane do tej pory zawału 😞 🥴 😞 Trzymajcie kciuki Kobitki, żebyśmy szczęśliwe wróciły dod domku, żeby to się okazał fałszywy alarm 😞
Madziu cierpliwości, moze jak przestaniesz czekac to szybciej Szymus zdecyduje sie na powitanie tego świata 😉

aniolek82 napisał(a):
Dzień Dobry Kobitki
Noc jakoś zleciała, teraz w wielkim napięciu czekamy na wizytę 🥴 Mam nadzieję, że nie dostane do tej pory zawału 😞 🥴 😞 Trzymajcie kciuki Kobitki, żebyśmy szczęśliwe wróciły dod domku, żeby to się okazał fałszywy alarm 😞
Madziu cierpliwości, moze jak przestaniesz czekac to szybciej Szymus zdecyduje sie na powitanie tego świata 😉

aniołku z całego serducha życzę Ci, żeby to był fałszywy alarm. Trzymaj się jesteśmy z Tobą.

Dzień dobry 🙂
my juz po sniadanku 🙂 zrobiłam nawet galaretke i teraz z niecierpliwością czekam aż zastygnie 😜
miałam nadzieje, że może madalena zaskoczy nas "rozpakowaniem" 😁 no a tu dalej musimy czekac 😉
aniołek, jesteśmy z Tobą 🙂
jo-aneczka, skoro dokuczają Ci już skurcze, to też po mału czas na Ciebie 😆

kurcze, a u mnie do tej pory żadnych oznak zbliżającego się porodu 😜 czop nie odpadł, brzuch się nie obnizył.... a skurcze??? co to w ogóle jest? ja od początku ciąży nie miałam nic takiego... żadnego bólu brzucha... żadnych skurczy przepowiadających... no dosłownie nic 😜

Paninka napisał(a):
a ja mam pytanie do doswiadczonych mamusiek...moze glupie ☺️ ☺️ ale zastanawia mnie czy mozna przegapic wypadniecie tego czopa ☺️ 😮

Myślę, że wszystko jest możliwe. Wiesz równie dobrze może wypaść bezpośrednio do kibelka heh 🙂

• Mamusia
Uciekam sie szykować Kochaniutkie. Mam nadzieję, że odezwę sie na brzuszku a nie przez smsa 😞
Buziaki dla was za wsparcie 😘 😘 😘 😘 😘
A tak w ogóle to ciekawe co u agapurki, Justyny i aasi, bo chyba zadna wczoraj nic nie pisała 🥴
Pa pa Mamuski 😉

dzień dobry
Aniołek trzymam kciuki 🙂
Paninka mi przy pierwszej ciąży czop wypadł w całości i żeby nie starego typu sedes z półką to pewno bym nie zauważyła a więc wszystko możliwe jak napisała Madzia
a ja dzisiaj spałam jak zabita 😮 żadnej zgagi,bólów no nic hihi.....no ale obudziłam się już o 5 rano
byłam na pobraniu krwi a teraz gotuję już obiadek bo przyjeżdża do mnie koleżanka na 2 dni też ciężaróweczka sierpniowa 🤪

wszystkim mamuniom życzę miłego dnia !!!

Hej hej

U nas noc beznadziejna 😞 Zasnęłam po 24 przyszedł mąż i się wybudziłam, później zasnąć nie mogłam bo wszystko mnie swędzieć zaczęło nie wiem co to było no i na siku co chwilę łaziłam 😞
Zbieram się do sklepu bo w lodówie pustki no i chyba zaczynamy akcję pakowanie 🙂
Aniołek trzymamy kciuki 🙂
Ja się modlę o to aby poród mnie zaskoczył tak jak 1razem 🙂

MIŁEGO DNIA BRZUSZKI