Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałam z wami troszkę popisać, ale hmmm... temat wieku mi nie odpowiada. Przyjdę jak zejdziecie na... bezpieczniejsze tematy.
W takim razie jeszcze trochę popracuję 😉

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ANECZKA gratulacje, dużo zdrówka dla Filipka no i mamusi również 😘 🙂 🙂
ANIOŁEK Nadal trzymamy kciuki, oby wszystko się ułożyło, jak należy 😘 😘

jo-aneczka napisał(a):
Chciałam z wami troszkę popisać, ale hmmm... temat wieku mi nie odpowiada. Przyjdę jak zejdziecie na... bezpieczniejsze tematy.
W takim razie jeszcze trochę popracuję 😉
Hehe ale my tez o wieku rozrodczym 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Co tam dziewczynki o wieku piszecie, młode mamuśki a piszą o starości 😮
Aniołeczku ja również trzymam kciuki za Twoją Oliwcie 😘
Ja zjadłam obiadek, spakowałam torbe do szpitala w razie czego, a co do łóżeczka też mam już je ubrane ale przykryłam folią, na początku mój mały i tak nie bedzie spał pod kołderką tylko w takim śpiworku, ale ochraniacz juz jest przescieradełko też, czekam tylko na karuzelkę i pokrowce na przewijak, mam nadzieje ze szybko dojda bo chce jeszcze wyprac te pokrowce i wyprasowac, no musze jeszcze zamówić cienki kocyk bo mam tylko taki mega gruby, w sumie to musze go jeszcze przeprac, oj mam tyle roboty, bo jeszcze okna ale narazie ich nie ruszam, mam nadzieje ze zdaze w przyszłym tyg to zrobic.

Wiadomość od ann5353 :

Aktualnie leży w szpitalu na podtrzymaniu. I liczy, że Hania jeszcze będzie grzecznie siedzieć w brzuszku. Pozdrawia Was serdecznie. I oczywiście gratuluje aneczkare22 i życzy jej i synkowi dużo zdrówka 🙂

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
Wiadomość od ann5353 :

Aktualnie leży w szpitalu na podtrzymaniu. I liczy, że Hania jeszcze będzie grzecznie siedzieć w brzuszku. Pozdrawia Was serdecznie. I oczywiście gratuluje aneczkare i życzy jej i synkowi dużo zdrówka 🙂

no to trzymamy kciuki żeby mała się jeszcze wstrzymała 🙂

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Wiadomość od ann5353 :

Aktualnie leży w szpitalu na podtrzymaniu. I liczy, że Hania jeszcze będzie grzecznie siedzieć w brzuszku. Pozdrawia Was serdecznie. I oczywiście gratuluje aneczkare i życzy jej i synkowi dużo zdrówka 🙂

Tak własnie trzymamy kciuki.

jolajola81 napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Wiadomość od ann5353 :

Tak własnie trzymamy kciutki.

My również 🙂 🙂 😜

Mam dosyć głupie pytanie ☺️ 😁 😁 😁 Czy można się uzależnić jakoś od żelaza? Bo ja biorę ciągle ten Tradyferon i ostatnio zapomniałam to mi się ręce trzęsły, dziś też nie wzięłam o tej porze co zawsze i zaś taka sama sytuacja. A jak zjadłam to po chwili już ok 😁 Nie wiem czy to po prostu zbieg okoliczności czy co? :/

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
Mam dosyć głupie pytanie ☺️ 😁 😁 😁 Czy można się uzależnić jakoś od żelaza? Bo ja biorę ciągle ten Tradyferon i ostatnio zapomniałam to mi się ręce trzęsły, dziś też nie wzięłam o tej porze co zawsze i zaś taka sama sytuacja. A jak zjadłam to po chwili już ok 😁 Nie wiem czy to po prostu zbieg okoliczności czy co? :/

wydaje mi się że nie 🤨 a ja go łykam za każdym razem o innej porze 😮