Diviana no to zmienia postać rzeczy...ehh
A jaka to firma tak z ciekawości?
:
Amica i miała naprawdę świetne recenzje w internecie, jak działała to tez narzekać nie mogłam, sprawdzała się tylko żeby tak po miesiącu użytkowania przestała działać 🤢 pewnie dostaliśmy taki popsuty model 😞 przecież oni to wożą samochodami dostawczymi po całej polsce coś mogło się zruszyć i teraz nie łączy, bo piekarnik działa nadal tylko płyta nie.
Ann - gratuluję......... i co teraz my z existence ostatnie do wypakowania 🤢🤢 Existence - bardzo mnie przeraża ta myśl... ale nawet nie myśl o tym by urodzić przede mną.........nie chcę byc sama na końcu 🤪 a i moja Mała też od środka mi wypycha wnętrzności, tak, że oddychać nie mogę...
Mapa - dużo miłości , wyrozumiałości i takiego uczucia jak w dniu ślubu 🙂
Diviana - a może jakiś elektryk za 50 zł podbiłby ci z data wsteczną tę gwarancję, ja tak kiedyś robiłam jak bateria w łazience nam się popsuła.. m zamontował ale gwarancja uwzględniała tylko montaż hydraulika, więc znalazłam jakiegoś delikatnie mówiąc pijaczka hydrauika i podbił mi papier, że to on montował... oczywiście z datą wsteczną ..........za pół litra 🙂
Diviana mnie nie droga zdenerwowała tylko cała plejada bo i tesc i tesciowa i jeszcze na nią musieliśmy czekac co prawda krótko ale jednak. A potem teściowa chciałą ze mną do gabinetu wejśc............nie na zapis bo już było po tylko na badanie.......... Ja rozumiem, że chce dobrze, że się martwi ale dla mnie to jest zbyt osobiste i stresujące i nie potrzebuję nikogo,, przy sobie" oprócz męża na korytarzu. No to się pożaliłam.
Paninka ja to już nie czekam nawet na te skurcze bo bym chyba zwariowała. Już sobie myśle, że co ma byc to będzie, żadne skurcze porodowe mnie nie dopadną tylko na wywołanie się teraz nastawic muszę a coś kurcze nie mogę. Ale kto wie, może my razem urodzimy nieswiadome co robi druga 🙂 Ja chcę to miec już za sobą.
A teraz wyprasuję sobie jeszcze ubranie na wyjście ze szpitala bo się zebrac nie mogłam jakoś. Mam jeszcze ubranka do prania ale pogoda do kitu to prac nie będę. Wczoraj dostałam 2 worki takich ubranek na teraz i na pózniej 🙂 Właśnie mąż dzwonił i mówi, żeby zełgac może, że się zle czuję, to może mnie zostawią bo on się już denerwuje. Ojojoj.........ja też się denerwuję ale łgac nie umiem. Pierwsze dziecko 12 dni po terminie urodziłam i teraz pewnie inaczej nie będzie, chyba że jak Eleeze mnie zbadają. To idę włączyc żelazko 🙂
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
A jaka to firma tak z ciekawości?
Paloma mi się chce, bo przez długi czas niewiele mogłam 😉
Ty się napracowałaś wcześniej to końcówka leniwa 🙂
moniczek dziękuję 😘
Paninka
Gość
bardzo mozliwe 😁
Diviana
Amica i miała naprawdę świetne recenzje w internecie, jak działała to tez narzekać nie mogłam, sprawdzała się tylko żeby tak po miesiącu użytkowania przestała działać 🤢 pewnie dostaliśmy taki popsuty model 😞 przecież oni to wożą samochodami dostawczymi po całej polsce coś mogło się zruszyć i teraz nie łączy, bo piekarnik działa nadal tylko płyta nie.
Gość
Gość
Ann - gratuluję......... i co teraz my z existence ostatnie do wypakowania 🤢 🤢 Existence - bardzo mnie przeraża ta myśl... ale nawet nie myśl o tym by urodzić przede mną.........nie chcę byc sama na końcu 🤪 a i moja Mała też od środka mi wypycha wnętrzności, tak, że oddychać nie mogę...
Mapa - dużo miłości , wyrozumiałości i takiego uczucia jak w dniu ślubu 🙂
Diviana - a może jakiś elektryk za 50 zł podbiłby ci z data wsteczną tę gwarancję, ja tak kiedyś robiłam jak bateria w łazience nam się popsuła.. m zamontował ale gwarancja uwzględniała tylko montaż hydraulika, więc znalazłam jakiegoś delikatnie mówiąc pijaczka hydrauika i podbił mi papier, że to on montował... oczywiście z datą wsteczną ..........za pół litra 🙂
Kornelka
Paninka ja to już nie czekam nawet na te skurcze bo bym chyba zwariowała. Już sobie myśle, że co ma byc to będzie, żadne skurcze porodowe mnie nie dopadną tylko na wywołanie się teraz nastawic muszę a coś kurcze nie mogę. Ale kto wie, może my razem urodzimy nieswiadome co robi druga 🙂 Ja chcę to miec już za sobą.
A teraz wyprasuję sobie jeszcze ubranie na wyjście ze szpitala bo się zebrac nie mogłam jakoś. Mam jeszcze ubranka do prania ale pogoda do kitu to prac nie będę. Wczoraj dostałam 2 worki takich ubranek na teraz i na pózniej 🙂
Właśnie mąż dzwonił i mówi, żeby zełgac może, że się zle czuję, to może mnie zostawią bo on się już denerwuje. Ojojoj.........ja też się denerwuję ale łgac nie umiem. Pierwsze dziecko 12 dni po terminie urodziłam i teraz pewnie inaczej nie będzie, chyba że jak Eleeze mnie zbadają. To idę włączyc żelazko 🙂
Gość
Gość
Justyna891 badanie rozwarcia odbywa się "ręcznie" i nie należy do przyjemnych - przynajmniej dla mnie hihi