Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzien Dobry!!!
Daniela u nas bez zmian...wieczorem jakby mnie kilka skurczy zlapalo ale usnelam i przeszlo 😮 a nocka super przespana...11 godzin z przerwami tylko na toalete 🤪

dzisiaj sama w domu jestem i tesciowa wczoraj przylazla i mi gadac zaczela ze jak cos sie zacznie to mam do niej dzwonic i ona wszystko rzuca i przyjedzie 😮 pytam po co? a ona ze np. po karetke mi zadzwoni...i jak stwierdzilam ze sama tez umiem to sie obrazila 🤨 🙃 jej chyba bardziej chodzilo o to ze chcialaby sie do tej karetki ze mna wepchnac... 😁 😮

Zle sie czuje z tym \"uzytkownikiem\" 😞 🤢 😮 i jeszcze zapraszaja mnie na portal mamusiek...a Lilka nie chce 😜

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kornelka no to się zdziwiłam, puścili Cię?? Ja już myślałam że z Rysiem wrócisz 🙂
Ciekawe co u Pati i Crazzyy się dawno nie odzywała mam nadzieję że odzyskała siły 🙂

• Mamusia
Dziewczęta - własnie się odkorkowałam 🤪 😁 🤪
odszedł mi ten czop śluzowy - o rety ale emocje 😜 😎 moze do konca przezroczysty to on nie byl - ale to co - trzeba sie zglaszac do lekarza jak jest podbarwiony to tez spoko luzik?
i po ilu nastepuję akcja - do tygodnia - czy w ciagu paru godzin?????????
hahahahaa 🤪 ale szał 😎

• Mamusia
k8_online napisał(a):
Dziewczęta - własnie się odkorkowałam 🤪 😁 🤪
odszedł mi ten czop śluzowy - o rety ale emocje 😜 😎 moze do konca przezroczysty to on nie byl - ale to co - trzeba sie zglaszac do lekarza jak jest podbarwiony to tez spoko luzik?
i po ilu nastepuję akcja - do tygodnia - czy w ciagu paru godzin?????????
hahahahaa 🤪 ale szał 😎

Jak odchodzi czop, nawet podbarwiony krwią nie trzeba jeszcze jechać na porodówkę 😉 tylko cierpliwie czekać, czasem to kwestia godzin a czasem tydzień albo więcej 😉 Oby u Ciebie akcja rozwinęła się szybciej niż u mnie 🙂 Bo u mnie od wczoraj nic...

• Mamusia
ok Dziewczyny - dzięki za info ☺️ ☺️ Kochane Szałaputy
Paninka rozbawilas mnie - hahahhahha - gratuluje czopa hahahhahahaa no nie dam rady hahahhahahhaa chyba przyspieszysz moja akcje skurczową 🤪 🤪
Siehankowa to byłoby nieżle jak ok 2 dni - termin mam na jutro - zobaczymy jak z dyscypliną mojej Dzidzi 😉
Eleeza byc moze wstrzelimy sie w ten sam dzien 🤪

K8 - gratuluję, ja już sama nie wiem, co ze mnie wycieka... dziś np. jakaś wydzielina bardziej biała niż zółta... nie wiem co to... i na dodatek dostałam maila od pary z SR...... babka, która miała termin na 1 września już urodziła... fajnie ma 🙂 I mimo tego, że ma 36 lat i to jej pierwsze dziecko poród trwał tylko 6 godzin... z 2 godzinna przerwą na kroplówkę, bo skurcze jej ustały... Mówią, że wcale nie było tak źle.. ma nadzieję, że i u nas jakoś będzie znośnie... Stwierdzili, że położne były bardzo mile, ale panie od noworodków juz nie.. ale coś, za coś 🙂

Coś nie mogę się zdobyć na ogarnięcie mieszkanka.. jakiś leń mnie męczy a jeszcze bardziej myśl, że trzeba dziś do gina iść...........

• Mamusia
K8_online byłoby super, z tym, że w szpitalu raczej nie będę miała za dużego wpływu na rozwój wydarzeń. Jeśli zadecydują, że trzeba wywoływać to będę się musiała dopasować, bo chodzi o dobro Malucha a jutro już będzie tydzień po terminie 🤢 🤢

Ech...nie tak to wszystko miało wyglądać....wolałabym poczekać jeszcze w domku 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
Ech...nie tak to wszystko miało wyglądać....wolałabym poczekać jeszcze w domku 😞 😞 😞 😞

Kochana w domku zawsze lepiej 😎 ale się okaże na pewno wszystko dobrze pojdzie 😎
trzymam kciukasy 🤪 zobaczymy - jeszcze czekamy na Ryszarda Kornelki, Paninkę i Palome podobne terminy - zobaczymy 😁