Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Hihi jak to powiedziała Eleeza będzie królem 🙂 🙂 🙂 Jeden mężczyzna i 4 kobiety.... Hihi w tym 3 lwice 🙂 🙂 🙂
Za tydzień mam 3D, więc pewnie się potwierdzi. Ale powiem wam, że jesteśmy szczęśliwi 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Madalena nie chcę tutaj gdybać ale jak patrzę na zdjęcie Małej z wczoraj z usg, a to twoje teraz. Porównując to wcale nie jestem pewna, że widziałyśmy tam wargi sromowe 😉 😉 😉
Hihi wymyśl imię dla chłopca 🙂

No wiesz ja tak naprawdę też mam przeczucia, że będzie drugi synek, ale jak na razie nie mam 100 % potwierdzenia to się jeszcze łudzę... hihih
Mój brat ma dwie córeczki i mówi, że żeby była równowaga to ja muszę miec dwóch synków 🤪 hehehe

Ja tak tylko porównuję 🙂 🙂 🙂 Ale powiem ci że my bez względu na wszystko bardzo się ucieszyliśmy 🙂 🙂 🙂 Normalnie śmialiśmy się w głos 😁 😁 😁

marta-lion napisał(a):
Ja tak tylko porównuję 🙂 🙂 🙂 Ale powiem ci że my bez względu na wszystko bardzo się ucieszyliśmy 🙂 🙂 🙂 Normalnie śmialiśmy się w głos 😁 😁 😁

No my płakac też nie będziemy, przecież jak się ogląda ile dzieci rodzi się chorych to wtedy liczy się tylko, żeby dzidzia była zdrowa i tyle 🙂

Mogę wstawić jakąś fotkę, ale teraz dzidzia już była za duża i nie zmieściła się cała na ekranie, więc na zdjęciach są "części". Hihi jedno zajmują same nogi 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
czyli wieczorkiem sprawdzimy co obie będziemy maiły. mi mąż powtarza że ma przeczucie na chłopaka, ale mi naprawdę bez różnicy, choć synek chce mieć siostrę.
Co do marty to wam powiem że ma sytuacje podobną jak moja kumpela w styczniu urodziła 3dziewczynkę i jej mężuś dla równowagi przyprowadził kota i psa ale i tak jeszcze jednego faceta in brak może chomika mu podpowiem 🙂
ale tak na poważnie to mu współczuje niech wszystkie cztery będą miały naraz TE trudne dni to on oszaleje, ale i tak przewidział, bo jak dom budował to z dwiema łazienkami zrobił więc o łazienkę nie będą aż tak sie bić hihih

madalena20 napisał(a):
Marta-lion a masz zdjęcie z udokumentowaną bułeczką hihihih
Niby tak, ale nie wiem, czy na skanie będzie coś widać, jest taka "malutka" hihi... Spróbuje potem wstawić 😉

marta-lion napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Marta-lion a masz zdjęcie z udokumentowaną bułeczką hihihih
Niby tak, ale nie wiem, czy na skanie będzie coś widać, jest taka "malutka" hihi... Spróbuje potem wstawić 😉

OK!!! czekam.

• Mamusia
Cześć mamusie 🙂
Co do płci ja połówkowe będę miała dopiero 7 kwietnia. Ponieważ jestem końcową sierpnióweczką zapewne poznam płeć na końcu...(jak zdecyduje się na poznanie płci i jak dzidzia siyę wystawi
Fajnie bo zaczynam powolutku czuć mojego bobaska 😁 😁 😁 😁 😁
marta lion gratatuluję córki 🙂

k8_online napisał(a):
marta-lion hahahhaa 🤪 wspaniale - gratulacje!!!!! niesamowita sprawa 3 dzieczynki hihi wesoło bedziesz miała jak rozpoczną się po kolei spotkania z chłopcami 😮 🤢 😮 łatwo nie będzie 🤪
czekamy na foto 😁
Haha moja babcia mówi do mojego męża, że jak dorosną będzie szczęśliwy. Bo będą przyprowadzać chłopaków i z każdym będzie mógł się wódki napić.
Hihi, a mój mąż wódki nie lubi 🙂