Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Marta-lion muszę Ci się pochwalic, że mój synek dał się w końcu przekonac do kubka niekapka. Od wczoraj już z niego pije. Ufff bo już się bałam, że będzie miał z tego problemy ze zgryzem.

Co do bóli brzucha. Pytałam i pani doktor mi powiedziała, że w sumie niepokojące powinny być te, które są niemal identyczne jak bóle przy miesiączce, one są spowodowane skurczami. Ukłucia to raczej rozrastanie się macicy, a prądy co miałam to kopniaki malucha.

• Mamusia
marta nie wiem jak długo zostane? Na razie co dzień mi krew pobierają 😞 Jak się wyniki poprawią to mnie wypuszczą chyba,że znów coś innego wyskoczy 🤨 🤨 🤨 🤨
Ja nawet jednego tygodnia w tej ciąży nie miałam bez stresu problemu i obaw 😲 😲 😲
MATKO!!! Kiedy mi się to skończy mam już normalnie serdecznie dość jak nie brzuch to ciśnienie to znów wyniki i tak w kółko 🤨 🤨 🤨
Pierdolca można dostać 😠 😠 😠
Musze dla dzidzi wytrzymać 🙂

• Mamusia
Fatalnie Pati1234 że muszą Ci zatrzymać... ale pamiętaj że robią to wszystko dla Ciebie i zdrowia Twojego Maluszka! musisz być dobrej myśli-a wszystko szybko minie-zobaczysz! 😉

marta-lion no no no nogi niczego sobie 🙂 Julcia będzie niczym Iruchna Szewińska 🤪 hahahahhaha 🤪

powiedzcie dziewczyny, bo mam z tym problem, jak liczy się - tydzień odnośnie do miesiąca ciąży? Ja dziś zaczynam 18 tydzień, to czwarty miesiąc (chyba ☺️ 😮 🤢) macie może taką rozpiskę, w których tygodniach zaczynają się kolejne miesiące ciąży?

• Mamusia
Fatalnie Pati1234 że muszą Ci zatrzymać... ale pamiętaj że robią to wszystko dla Ciebie i zdrowia Twojego Maluszka! musisz być dobrej myśli-a wszystko szybko minie-zobaczysz! 😉

marta-lion no no no nogi niczego sobie 🙂 Julcia będzie niczym Iruchna Szewińska 🤪 hahahahhaha 🤪

powiedzcie dziewczyny, bo mam z tym problem, jak liczy się - tydzień odnośnie do miesiąca ciąży? Ja dziś zaczynam 18 tydzień, to czwarty miesiąc (chyba ☺️ 😮 🤢) macie może taką rozpiskę, w których tygodniach zaczynają się kolejne miesiące ciąży?

A oto mój brzusio :P
[url=[URL=http://img824.imageshack.us/i/dscf4627pc.jpg/][IMG]http://img824.imageshack.us/img824/2649/dscf4627pc.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
ponawiam pyttttanko 😜
k8_online napisał(a):

• Mamusia
k8_online napisał(a):
ponawiam pyttttanko 😜
k8_online napisał(a):

znalazlam w necie
http://dzieci.civ.pl/tygodnie-miesiace-ciazy

• Mamusia
jest trochę z tym problem, bo jak np mężczyzna Cię pyta to przecież przeważnie nie ma pojęcia jak mu odpowiesz który to tydzień... 😮 i taką ma minę przeważnie 🤢 🤨 🥴
także łatwiej właśnie jak ktoś pyta mówić który miesiąć... ale jak sobie ktoś matematycznie pomyśli to jak powiesz że jesteś w 5 miesiącu to zapewne od 9 miesięcy odejmie pięć więc zostaną mu 4 miesiące. Natomiast jeżeli do Marca, który jest 3 miesiącem dodasz 4 miesiące to wyjdzie 7 czyli lipiec, a my mamy terminy na sierpień, właśnie dlatego miałam takie filozoficzne rozważania 😁 🙃 😁 🙃 😁 🙃 😁 🙃

• Mamusia
k8_online ale nakrecilas 😜 🙂 🙂 🙂
Ja to jak bratu powiedzialam ze jestem w 16 tyg np. to on sie pyta mnie, ale ktory to miesiac! a ja na to to sobie policz! hehe miesiac ma ok 4 tygodni to sobie dodaj zeby wyszlo 16 🙂 to sie juz przestal czepiac. 😁 😁 😁 faceci....