Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

marta-lion napisał(a):
Hihi dobrze że te dzieciaczki zdecydowały za was 🤪 🤪 🤪

bardzo dobrze 🙂 bo pozniej różnie mogło by być ... u mnie w pracy np. jest para, co 2 lata się starają i nic... Dlatego moja tesciowa wciąż powtarza - dobrze że stało się jak się stało, bo pozniej chcielibyście i mogłoby juz nie być tak łatwo 😜

siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):

bardzo dobrze 🙂 bo pozniej różnie mogło by być ... u mnie w pracy np. jest para, co 2 lata się starają i nic... Dlatego moja tesciowa wciąż powtarza - dobrze że stało się jak się stało, bo pozniej chcielibyście i mogłoby juz nie być tak łatwo 😜
A widzisz teściowa i rację ma 🙂

marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):

hehe, pewnie większośc by powiedziała, że teściowa nigdy to nie ma racji 😁

• Mamusia
siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):

hehe, pewnie większośc by powiedziała, że teściowa nigdy to nie ma racji 😁

pierwsza się podpiszę pod tym, że nie ma racji (nawet ze 100 razy 🙂)

lydziaa84 napisał(a):
mnie zawsze denerwowało takie gadanie, żeby wyłączyć głowę itd, ale jestem żywym przykładem, że coś w tym jest 🙂
To prawda my z Majką dopóki myśleliśmy o tym, nic z tego nie było, kiedy w końcu odpuściliśmy. Okazało się, ze jestem w ciąży. 4 razy robiłam test, bo nie mogłam uwierzyć 🙂 🙂 🙂
A teraz powiedzieliśmy, ze przez pierwsze dwa miesiące nie staramy się specjalnie, bo jak uda się w styczniu to urodzi się w listopadzie (mąż ma urodziny). I od razy "zaskoczyło", i wygląda na to, ze to ja będę mieć prezent na urodziny 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Dziewczyny u nas dzidziuś jak najbardziej planowany 🙂 Wcześniej brałam 3 lata tabletki i jak odstawiłam, to od razu zaczęliśmy się starać. Zaszłam w ciąże w 4 cyklu, bo podobno 3 pierwsze po odstawieniu tabletek są bez owulacji 🤔 Gdy zobaczyłam te dwie kreseczki, to strasznie się popłakałam, a jak powiedziałam mężowi to nie uwierzył i kazał mi pokazać test 😁 A potem zaczął się śmiać. Ja na to w ryk, że czemu się śmieje, miał płakać ze szczęścia 😠 a on na to, że jest baaardzo szczęśliwy 😜
Wydaje mi się, że na początku nie zdawał sobie sprawy z sytuacji, dopiero jak zaczął mi się brzuszek zaokrąglać, to nagle zaczął bardzo się przejmować i stresować 😁

• Mamusia
Oj Brzuszki Brzuszki tak się tu dzieje, że doczytać się nie mogę 🙂 takie ogromniaste mam zaległości po tygodniu 🙂
Co do planowania dzidziusia to my się zdecydowaliśmy odstawiliśmy antykoncepcje i tak z doświadczenia znajomych myśleliśmy że co najmniej pół roku nam to zajmie a tu drugi miesiąc i już 2 kreski 🤪 i nagle wielkie zaskoczenie 🤪

Dla mnie obecna ciąża jest trochę zaskoczeniem tzn przez 5lat się nie zabezpieczaliśmy. Jak będzie to będzie takie nasze myślenie było 😁
Staraliśmy się uważać i przez te 5lat się udawało do czau... 😁 😁 😁 😁 😁

Inez napisał(a):
Dziewczyny u nas dzidziuś jak najbardziej planowany 🙂 Wcześniej brałam 3 lata tabletki i jak odstawiłam, to od razu zaczęliśmy się starać. Zaszłam w ciąże w 4 cyklu, bo podobno 3 pierwsze po odstawieniu tabletek są bez owulacji 🤔 Gdy zobaczyłam te dwie kreseczki, to strasznie się popłakałam, a jak powiedziałam mężowi to nie uwierzył i kazał mi pokazać test 😁 A potem zaczął się śmiać. Ja na to w ryk, że czemu się śmieje, miał płakać ze szczęścia 😠 a on na to, że jest baaardzo szczęśliwy 😜
Wydaje mi się, że na początku nie zdawał sobie sprawy z sytuacji, dopiero jak zaczął mi się brzuszek zaokrąglać, to nagle zaczął bardzo się przejmować i stresować 😁
Inez ja jestem żywym przykładem tego że pierwsze cykle po odstawieniu tabletek są owulacyjne hihihi 😁 😁 😁

• Mamusia
Daniela napisał(a):
Dla mnie obecna ciąża jest trochę zaskoczeniem tzn przez 5lat się nie zabezpieczaliśmy. Jak będzie to będzie takie nasze myślenie było 😁
Staraliśmy się uważać i przez te 5lat się udawało do czau... 😁 😁 😁 😁 😁

To na pewno nie przypadek, to miało być teraz i to miało być TO dziecko 😁 😁 😁

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Inez napisał(a):
Inez ja jestem żywym przykładem tego że pierwsze cykle po odstawieniu tabletek są owulacyjne hihihi 😁 😁 😁

Widzisz ja też tak słyszałam, że co kobieta to inaczej. Dlatego tak się stresowałam jak robiłam testy a tu nic. Na szczęście niecałe 2 miesiące po ślubie PYK i jest 😁

• Mamusia
a teraz foteczka z dzisiaj 🙂 jak "małż" z pracy wróci to zrobi mi lepsze 😉

[URL=http://img857.imageshack.us/i/zdjcie0095.jpg/][IMG]http://img857.imageshack.us/img857/4315/zdjcie0095.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

lydziaa84 napisał(a):
a teraz foteczka z dzisiaj 🙂 jak "małż" z pracy wróci to zrobi mi lepsze 😉

[URL=http://img857.imageshack.us/i/zdjcie0095.jpg/][IMG]http://img857.imageshack.us/img857/4315/zdjcie0095.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

lydziaa84 , Ty to prawie w ogóle brzuszka nie masz, chudzinko jedna 🙂

Inez napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Hihi Inez : 😆
Zobaczycie jak nam zleci, niedługo będzie poród- i PYK i dzidzia już jest na świecie 😁 😁 😁

Żeby to było PYK 😜
Nie jest tak źle 🙂 Mówi ci to matka, która urodziła dwoje dzieci bez kropelki znieczulenia 🙂