Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A otom Ci ja 😜

[URL=http://img848.imageshack.us/i/p1103111448.jpg/][IMG]http://img848.imageshack.us/img848/9289/p1103111448.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Inez super brzusio.
Jakie to mile takie ogladanie waszych brzuszkow, az sama do siebie sie usmiecham... 😆 😆 😆

Dla mnie to w ogóle jest szok, bo mi on po prostu któregoś dnia ''wyskoczył'' 😁
Mąż się nadziwić nie może i koleżanki też 🙂

KOCHAM MÓJ BRZUSIO 😁 😁 😁

• Mamusia
Inez napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Inez super brzusio.
Jakie to mile takie ogladanie waszych brzuszkow, az sama do siebie sie usmiecham... 😆 😆 😆

Dla mnie to w ogóle jest szok, bo mi on po prostu któregoś dnia ''wyskoczył'' 😁
Mąż się nadziwić nie może i koleżanki też 🙂

KOCHAM MÓJ BRZUSIO 😁 😁 😁

Bo jest słodziutki bardzo 🙂 Jak wszystkie nasze brzuszki z ekstra zawartością 🙂

Cudne brzusie 😁[color=purple][/color]

Lydziaa ty to masz brzuszek mikroskopijny 😁 😁 😁 Ja też nigdy brzucha nie miałam i teraz odczuwam mały dyskomfort. I zastanawiam się -co niektórzy faceci mają brzuchy większe od nas jak oni funkcjonują ja się pytam 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

I tak sobie myślę wszystkie brzuszki w ciąży są piękne. Nie ma chyba brzydkich brzuszków, co? 😁

• Mamusia
no pewnie, że nie ma 🙂
A co do zawartości brzuszka, to ostatnio byłam u szwagierki oni mają ok 6 tyg bobasa i jak go tak trzymałam na rekach i z nim "dyskutowałam" (taki mały a już próbował coś gaworzyć) to, aż mi się mojego bardziej zachciało. Potrzymać go/ją w ramionach choć chwilkę

lydziaa84 napisał(a):
no pewnie, że nie ma 🙂
A co do zawartości brzuszka, to ostatnio byłam u szwagierki oni mają ok 6 tyg bobasa i jak go tak trzymałam na rekach i z nim "dyskutowałam" (taki mały a już próbował coś gaworzyć) to, aż mi się mojego bardziej zachciało. Potrzymać go/ją w ramionach choć chwilkę

jeszcze "chwila" i bedziesz trzymać 😉

• Mamusia
Diviana napisał(a):
Brzuszki tak mi się spać chce, że zaraz usnę w pracy 🤨 ehhhh

Jak ja pracowałam i chciało mi się spać to szłam do toalety, siadałam na podłodze, kładłam głowę na kolana i tak siedziałam z zamkniętymi oczami parę minut 🙂 Mi to pomagało 😁 😁 😁

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Diviana gdzie ty masz zamiar rodzic? w którym szpitalu?

Ja jeszcze sama nie wiem, nie zdecydowałam, a Ty masz już jakieś konkretne plany? Bo my mamy wizję przeprowadzki pod Warszawę, więc nie wiem czy nie Pruszków albo Żyrardów 🤔

• Mamusia
Inez napisał(a):
Diviana napisał(a):
Brzuszki tak mi się spać chce, że zaraz usnę w pracy 🤨 ehhhh

Jak ja pracowałam i chciało mi się spać to szłam do toalety, siadałam na podłodze, kładłam głowę na kolana i tak siedziałam z zamkniętymi oczami parę minut 🙂 Mi to pomagało 😁 😁 😁

Dobry patent o ile stan naszych pracowych toalet nie pozostawiał by tyle do życzenia. Ja mam takiego miśka w pracy przy biurku, ikeowego krokodyla, to czasem na nim kładę głowę, tylko boję sie że naprawdę zasnę i jeszcze z krzesła spadnę 😮

• Mamusia
Dziekuje dziekuje bardzo marzylismy o dziewczynce ale nawet jak by byl synus tez bym sie cieszyla bo nawet dla obu dwoch plci znalezlismy nawet imie wazne jest dla mnie zeby zdrowe bylo 🙂 a ty jak sie czujesz???
My jedziemy w rejony wroclawia dolnoslaskie...

monika835 napisał(a):
Dziekuje dziekuje bardzo marzylismy o dziewczynce ale nawet jak by byl synus tez bym sie cieszyla bo nawet dla obu dwoch plci znalezlismy nawet imie wazne jest dla mnie zeby zdrowe bylo 🙂 a ty jak sie czujesz???
My jedziemy w rejony wroclawia dolnoslaskie...
O to blisko mnie (ja ma 100km do Wrocławia) 🙂 🙂 🙂 Ja jadę do Wrocławia w piątek 18 marca na USG 3D 🙂 🙂 🙂