Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja prawko zdawałam 10 lat temu, i były nas dwie dziewczynki w grupie i najlepiej bo tamta oblała ja wsiadałam po kolejnym chłopaku i tamten wysiadając do mnie tekst: uważaj bo on nienawidzi bab! - ja sie przeraziłam ale cóż, uwielbiam prowadzić, mam to po prostu we krwi hehehhe i wyobraźcie sobie że pan instruktor był przemiły i zdałam za pierwszym razem a na koniec mi powiedziął że już dawno nie widziął żeby kobieta tak dobrze jeździła.

W sumie nie wiem niespodzianka. Ja jestem dość szczupła i mała. Ciążę zaczynam od 48kg, ale zawsze kończę na 67-68kg. Zrzucam bardzo szybko, nic nie robiąc. I brzuszki takie mam 🙂. Choć mówią że co ciąża to szybciej widać.
Niespodzianka mieszkasz w UK?

marta-lion napisał(a):
A to mój brzuszek 🙂 🙂 🙂 Jak obiecałam 🙂[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/P3110061.jpg[/IMG]

woooow 😆 śliczny ten Twój brzuchol 😁

a tak w ogóle to wszystkie dziewczyny, które pochwaliły się brzuszkami, ślicznie wyglądają - wszędzie chudzinki tylko takie odstające brzucholki - mioooodziooo 😁

niespodzianka77 napisał(a):
a juz wiesz co nosisz pod serduchem? i czy ciaze planowalas? powiem ze podziwiam miec d malych i jeszcze byc w ciazy trzeba miec krzepe 🙂
Hihi tak. Będzie 3 dziewczynka 🙂 🙂 🙂 I wszystkie planowane. Wprawdzie o pierwsze dwie trzeba było się postarać, a teraz udało się za pierwszym razem 🙂
W tym momencie już jest lepiej, bo lepiej się czuję. Ale początki były trudne. Majeczka mała a ja musiałam prawie tylko leżeć 🙂

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
a juz wiesz co nosisz pod serduchem? i czy ciaze planowalas? powiem ze podziwiam miec d malych i jeszcze byc w ciazy trzeba miec krzepe 🙂
Hihi tak. Będzie 3 dziewczynka 🙂 🙂 🙂 I wszystkie planowane. Wprawdzie o pierwsze dwie trzeba było się postarać, a teraz udało się za pierwszym razem 🙂
W tym momencie już jest lepiej, bo lepiej się czuję. Ale początki były trudne. Majeczka mała a ja musiałam prawie tylko leżeć 🙂

to witam w klubie u mnie tez 3 dziewczynki byly a teraz (nieplanowany) synek heheh 🙂

justiks23 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
to witam w klubie u mnie tez 3 dziewczynki byly a teraz (nieplanowany) synek heheh 🙂
Hihi a ja mówię, że więcej dzieci nie planuję 🙂 🙂 🙂 I po co tu mówić 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
justiks23 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Hihi a ja mówię, że więcej dzieci nie planuję 🙂 🙂 🙂 I po co tu mówić 🤪 🤪 🤪

skad ja to znam 🤪 kochana tez nie planowalam nawet nie wiesz jakie bylo moje zdziwienie jak zrobilam test ciazowy i wyszedl pozytywnie 😮 zwlaszcza ze poprzedniej ciazy pol roku robilismy podejscie a jak nie planowane to wystarczyl raz i to w teoretycznie dni nieplodne hahahah

• Mamusia
na początek witam nowe mamuśki i całą resztę kobitek
brzuszki macie przepiękne- nic tylko fotki wstawiać i podziwiać 🙂 Ja też muszę się wreszcie zmobilizować i cyknąć sobie fotę- tylko jak tak patrzę na wasze brzuszki to zmieniłam zdanie co do mojego- wcale nie jest taki duży jak myślałam :P
Co do spodni to kupiłam ciążowe
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-jeans-rurki-granat-xs-i1489740612.html
bo inne już się dla mnie nie nadają 🙂
Na razie cały czas w getrach biegam, bo jedynie w tym mi wygodnie.
Nie wiem co jeszcze miałam napisać, bo tyle natworzyłyście, że już zapomniałam hehe 🙂

Jeszcze raz muszę powiedzieć, że macie prześliczne brzuszki
A!!!! marta-lion gratuluję Ci małej modeleczki 🙂)

tak Danielo to pierwsza i to niespodziewana

niespodzianka77 , nasza ciąża też jest niespodziewana 😉 tzn. powiem tak była brana pod uwagę już od roku (bo jeżeli świadomie robi się "coś" bez zabezpieczenia to ciąża musi być brana pod uwagę 😉 ) i w sumie od roku myslelismy że to już czas na dzidzię, ale zawsze było coś pilniejszego, ważniejszego i tak odkładaliśmy decyzję o tym, że "robimy dzidziusia" 😜 bo to kupiliśmy samochód, to mieszkanie... rozpoczęłam kolejne studia, do tego chciałam zająć odpowiednie stanowisko w pracy (karierowiczka 😜 ) i w sumie lepiej się stało, że ktoś na górze zadecydował za nas 😁 bo tak podejrzewam,że odkładalibyśmy to na kolejne lata... a latka lecą 😉
tak więc jak tylko dowiedzielismy się, że będziemy mieć dzidziusia - jesteśmy najszczęśliwsi na świecie 😁 bo tak na prawdę do pełni szczęścia tylko tego nam brakowało 🙂

aniaa876 napisał(a):

nie wiem jak się wkleja te zdjęcia
Ania musisz załadować-zapisać swoją fotkę na jakiś darmowy (najlepiej) hosting obrazków, a następnie w poście wkleić kod URL, który ci tam wygenerują.

• Mamusia
siehankowa napisał(a):

niespodzianka77 , nasza ciąża też jest niespodziewana 😉 tzn. powiem tak była brana pod uwagę już od roku (bo jeżeli świadomie robi się "coś" bez zabezpieczenia to ciąża musi być brana pod uwagę 😉 ) i w sumie od roku myslelismy że to już czas na dzidzię, ale zawsze było coś pilniejszego, ważniejszego i tak odkładaliśmy decyzję o tym, że "robimy dzidziusia" 😜 bo to kupiliśmy samochód, to mieszkanie... rozpoczęłam kolejne studia, do tego chciałam zająć odpowiednie stanowisko w pracy (karierowiczka 😜 ) i w sumie lepiej się stało, że ktoś na górze zadecydował za nas 😁 bo tak podejrzewam,że odkładalibyśmy to na kolejne lata... a latka lecą 😉
tak więc jak tylko dowiedzielismy się, że będziemy mieć dzidziusia - jesteśmy najszczęśliwsi na świecie 😁 bo tak na prawdę do pełni szczęścia tylko tego nam brakowało 🙂

100%RACJI
zawsze sie balam ze dzieci beda mowic mojemu dziecku fajna masz babcie i sie bedzie wstydzic... a co do braku zabezpieczenia to nam sie udawalo 7 lat! i gdyby nie wypadek przy pracy 😉 pewnie nigdy bym sie nie zdecydowala 😆

siehankowa napisał(a):

100%RACJI
zawsze sie balam ze dzieci beda mowic mojemu dziecku fajna masz babcie i sie bedzie wstydzic... a co do braku zabezpieczenia to nam sie udawalo 7 lat! i gdyby nie wypadek przy pracy 😉 pewnie nigdy bym sie nie zdecydowala 😆

no my w sumie bez zabezpieczenia to ponad 3 lata, wcześniej brałam tabletki ale zrezygnowałam 😉 z tym, że tak od roku przestalismy tak bardzo uważać - bo z jednej strony chcieliśmy już, a z drugiej jeszcze nie teraz 😜

• Mamusia
U mnie też w pewnym sensie była to niespodzianka- w sumie staraliśmy się z mężem przez 1,5 roku w końcu stwierdziłam- trudno jak nie ma to nie ma na razie odpuszczam poszłam do pracy i po m-cu już zrobiłam teścik a ty dwie krechy 🙂
Na początku byłam w małym szoku ale stwierdziłam co się dziwić- jak się człowiek nie zabezpiecza to takie rzeczy się zdarzają 🙂 Ale ogólnie bardzo się ucieszyliśmy

Ja jak zobaczyłam na teście dwie kreseczki to płakałam jak bóbr - ze szczęścia oczywiście 🙂
choć nie ukrywam, że zaskoczenie i lekkie zszokowanie też było 😉