Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pati123 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Pati, a czemu masz wpisany 18 tydzień ciąży ???

Właśnie nie wiem, pisałam już kiedyś o tym,że moje suwaki zwariowały 🙂
Czyli zaczęłaś 17?

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
k8_online napisał(a):
marta-lion hahahhaa 🤪 wspaniale - gratulacje!!!!! niesamowita sprawa 3 dzieczynki hihi wesoło bedziesz miała jak rozpoczną się po kolei spotkania z chłopcami 😮 🤢 😮 łatwo nie będzie 🤪
czekamy na foto 😁
Haha moja babcia mówi do mojego męża, że jak dorosną będzie szczęśliwy. Bo będą przyprowadzać chłopaków i z każdym będzie mógł się wódki napić.
Hihi, a mój mąż wódki nie lubi 🙂

hahaha 🤪 to nieźle! ale może chociaż oni w 3 będą pić a Twój mąż dotrzyma towarzystwa przy soczku, bądź piwku 😉

• Mamusia
Dziekuje czuje sie dobrze od dwoch tygodni nie mam wymiotow to byl okropny czas schudlam 7 kg no ale juz teraz przybywam pomalu na wadze.Pierwsza ciaze poronilam w 7 tygodniu 😞ale to juz przeszlosc teraz ciesze sie ta druga 🙂choc ta pierwsz tez nie zaczela sie zaciekawie...
Co do ruchow to wczoraj jedynie czulam takie mrowienie czy to sa juz objawy ruchow?

• Mamusia
😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
Masakra miałam być na moment w szpitalu a tu się okazuje,że jednak musze zostać bo mam złe wyniki załamka 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
Mam cały czas crp + i na dodatek te białe krwinki 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

Pati przepraszam, ze ja się tak dopytuję. Sama zgłupiałam patrząc na twoje "zwariowane" suwaczki 🙂 🙂 🙂 Pati jak długo musisz zostać szpitalu?

Monika835 to co czujesz to mogą być objawy baraszkowania maluszka, ale nie muszą. Masz jeszcze czas. W pierwszych ciążach bywa różnie. Ja pierwszą córę poczułam w 18 tygodniu, ale moja koleżanka dopiero w 24 😉 Także wszystko przed Tobą 🙂

Witajcie mamuśki 🙂

Witamy Nową sierpniową mamusię 🙂

Dołączam się do GRATULACJI Marta 🙂

Pati nie Ty ostatnia poznasz płeć dzidzi, ja mam termin na 24.08 i też mam nadzieję poznać płeć w kwietniu

Do Moniki ja w pierwszej ciąży od razu dostałam kopniaka około 20tyg, wcześniej nie czułam żadnych mrowień itp a może i czułam ale nie wiedziałam, że to dzidzia 🙂
Teraz jestem na pocz.16tyg i jakoś niespecjalnie czuję ruchy 😞

Dziewczyny mam pytanie, czy wy też macie ciągle krew w nosie a na wieczór jak się położycie to nos wam się zatyka. okropne uczucie 😞 zaznaczę że chora nie jestem.

Madalena specjalnie dla Ciebie 🙂 długie nogi Julii 🤪 🤪 🤪[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/img010i.jpg[/IMG].
Możesz dopatrywać się czegoś między nogami 🙂 🙂 🙂.
Próbowałam zrobić powiększenie, ale nie wychodzi zbyt wyraźne 🙂
A to buźka Julki 🙂 I małe rączki z widocznymi paluszkami 🙂 [IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/img009.jpg[/IMG]

frucade napisał(a):
Też mam często zapchany nos i krew lecie, ale to podobno hormony tak działają że naczynka nie wytrzymują
Ja też tak mam. I kicham jak szalona 😉

frucade napisał(a):
Oj marta jaka śliczne i nóżki rzeczywiście długie, to będzie modelką ale lekkoatletką może? 🙂
Hihi albo długonogim tłumaczem przysięgłym 🙂