Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Paninka napisał(a):
Dobry wieczór Mamusie! Moj lekarz tez oprocz kwasu foliowego zalecil mi naturalne witaminki. dzisiaj dzien zaczal sie nam stresujaco ale na szczescie wszystko potoczylo sie zaskakujaco dobrze. i za dwa tyg dostane moje upragnione prawo jazdy!!! 🤪 🤪 🤪 az sama nie moge uwierzyc ze mam juz to za soba i za pierwszym razem udalo mi sie zdac. jak egzaminator wypisywal mi zaswiadczenie i zobaczylam jak pisze "egzamin zaliczony pozytawnie" to poplakalam mu sie w aucie. wszystkie nerwy puscily i zero kontroli nad zachowaniem!!!

no to super wielkie gratulacje,zdolna mamuśka z Ciebie;;-)
A ciekawi mnie ,egzaminator wiedział że jesteś w ciąży,widać po Tobie?

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
existence napisał(a):
W moim przypadku (poronienie w 6 tygodniu) lekarz pozwolił od razu próbować. Mówił, żeby nie nastawiać się od razu na sukces a tu... dwie krechy na teście. Jest trochę jeszcze strach, ale czuję się w miarę dobrze i wychodzę z założenia, że jak cało przetrwaliśmy I trymestr to już wszystko będzie dobrze.

ja też poroniłam w 6tc,i też lekarz pozwolił od razu starać się o drugie,ale powiem Ci że jakoś ja chyba nie byłam gotowa tak od razu 🥴

Paninka napisał(a):
jak moge zamiescic moje zdjecie? bo kompletnie nie mam pojecia. wg mnie widac u mnie brzuszek ale on ani nie pytal ani ja nic nie mowilam.
Paninka jeśli to ma być zdjęcie w profilu, to musisz wejsc w Edytuj mój profil >>>
i tam Zmień zdjęcie >>>i tam dajesz przeglądaj i wybierasz u siebie zdjęcie z dysku >>> potem dajesz zapisz mój profil.

Jeśli chciałabyś wstawić zdjęcie w poście, to musisz załadować zdjęcie na jakimś hostingu obrazków a potem w poście wstawić adres url, który ci tam wygenerują.

• Mamusia
fajnie jak wstawiamy na forum fotki,jest co pooglądać,
szkoda tylko że nie wstawiamy swoich buziek,ciekawa jestem jak wyglądacie,kurcze gadamy ze sobą tak długi czas,i wydaje mi się że znamy się jak łyse konie,a nawet nie wiemy jak wyglądamy.
Mam pomysł 🤪 🤪 🤪,aparaty w dłoń,albo jakie starsze fotki z kompa brać i wstawiać na forum,będzie fajnie pooglądać 😁 😁 😁 😁 albo fotki z mężami,partnerami,chłopakami .Co wolicie?

• Mamusia
Dzień dobry! u mnie wlasnie wstaje piekny wiosenny dzien! myslalam ze po dniu pelnym wrazen bede spala jak niedzwiedz a tu niespodzianka, spac nie moge. chyba jeszcze jestem podekscytowana. jeszcze raz sprobuje wrzucic moja fotke. Milego dnia wszystkim zycze 😆

• Mamusia
DZIEŃ DOBRY 🙂
wstałam, nadrobiłam forum zaległości i spadam się lekko doprowadzić do porządku, umyć głowe...
Dziś odwiedzą mnie teściowie i rodzice i mój kochany mąż, który obiecał mi dowieść flipsy czekoladowe 😮 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Miałam dziś niezłą przygodę położna mnie budzi i mówi zapraszam na wysłuchanie tętna płodu...
Matko zerwałam się i wystraszyłam ,że coś nie tak 😞
Poszłyśmydo osobnej sali położyłam się, a ona do mnie z tekstem który to tydzień?
Ja mówie, że 16 a ona matko myślałam,że 30 tak długo Pani już u nas leży 😮 😮 😮 😮
I stwiedziła, źe nie będzie mi gniotła brzuszka i żebym wracała do łóżka 😲 🙂 🙂 🙂 🙂
🙂I w końcu nie wiem czy się cieszyć,że wszystko ok, czy płakać,że tak grubo wyglądam czy jeszcze co innego 😮 😮 😮 😮 😮

• Mamusia
mapa napisał(a):
Diviana opowiadaj jak po urlopie 🙂
Bo się stęskniłyśmy...

O jej strasznie zabiegana ostatnio jestem.
Po urlopie super, fajnie wypoczęłam ale jak bym miała radzić to chyba jednak lepiej bez brzuszka gdzieś daleko lecieć, bo to jednak niewygodnie w samolocie. Miejsca mało brzuszek napięty i jeszcze ciągłe kursy do toalety 😮
Teneryfa faktycznie jest piękna, ocean cudowny aczkolwiek chłodny jak dla mnie choć niektórzy się kąpali. Pogoda była piękna taka wiosenna, dużo słońca. Byliśmy na wulkanie w w dolinie Masca w której jest przepięknie, odwiedzieliśmy też Loro park gdzie były pokazy delfinów, orek, papug i lwów morskich. Jak się tylko ogarnę odrobinę to wstawię zdjęcia obiecuję 🙂

Dzień dobry brzuszki !!!

Pati niczym się nie przejmuj. To czy masz duży brzuch czy mały nie wpływa na zdrowie maluszka. Ja też mam duży brzuszek jak na te tygodnie. I jak ktoś mnie widzi to od razu się mnie pyta na kiedy mam termin. Hihi jakbym już miała rodzić 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
gratuluję zdanego prawka- nie wiem czy bym chciała teraz zdawać. Nie wiem jak u was, ale jak jeździłam z przyjaciółką na egzaminy to byłam w szoku- egzaminatorzy koszmarni 🙂
Izez- widoki piękne ale tej zimy to Ci nie zazdroszczę- ja tam wolę ciepełko

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Paninka super brzusio 🤪

Dziewczyny ja dzisiaj poczułam pierwsze ruchy dziecka 🤪 🤪 🤪
Leżałam sobie koło męża, a tu PUK PUK w dole brzuszka 😁 Boże jakie to cudowne uczucie 😁 😁 😁
Mąż kładł rękę, ale maleństwo nie chciało się ujawnić 😜
Mam nadzieję, że to To i, że sobie nie wkręciłam, ale było to super przeżycie 😁

MIŁEJ NIEDZIELI MAMUŚKI

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):

Izez- widoki piękne ale tej zimy to Ci nie zazdroszczę- ja tam wolę ciepełko

Spoko, zima tutaj kończy się w maju 🤢
Ale za to w lato nie jest tak upalnie, jest ciepło, ale tak przyjemnie,no i są białe noce, które uwielbiam 😁

• Mamusia
ja jak sie zapisywalam na kurs to jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy. zdawalam sobie sprawe ze jak juz sie zapisalam to nie ma co odkladac w nieskonczonosc i bardzo mnie cieszy ze tak szybciutko sie z tym uporalam 😁 a egzaminatora mialam super bo jakby chcial mnie oblac to by to zrobil bo perfekcyjnie trasy nie przejechalam 😆

• Mamusia
Dzień Dobry Mamusie 🙂
Widac, że jest weekend bo nie ma takich zaleglości jak w tygodniu 😜 😜 😜
Paninka gratuluję zdanego prawka i to jeszcze za pierwszym razem. 😁 😁 😁
U Nas dzisiaj cieplo ale bez słoneczka. 😞 A laseczki zapomnialam wam się pochwalic że juz czuje swoja Oliwkę. Najbardziej to rano i wieczorem. Dzisiaj to obudzila mamusie takim silniejszym kopniaczkiem 😜 😜 😜 😜 Cudne uczucie. 🙂 Miłej niedzieli Kochaniutkie 🙂

Paninka gratulacje 🙂

Dziewczyny to super, ze wasze maluszki dają o sobie znać. O mojej Julci to można już powiedzieć, że nie daje o sobie zapomnieć 🙂

U nas dziś bardzo wiosennie +14 stopni 🙂 🙂 🙂