Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

W ciąży z Gabrysią miałam potworną zgagę od około 6-7mca i niestety nie znalazłam sposobu na tę dolegliwość-po prostu trzeba się przemęczyć 😞
Dodam że Gabi urodziła się z bujną czarną czuprynką a teraz jest blondyneczką 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Zabawna historia 🤪 Takie przesądy, że u niektórych się sprawdza a u niektórych nie 😁 Jak chyba wszystkie przesądy.
jolajola81 Ja mieszkam na parterze i mam wielką przybudówkę więc z wózkiem do klatki wejdę, wymontuję gondolę i z dzidzią wniosę i wrócę po stelaż, powiem że wózek jest ciężki i jest ogólnie duuuży, ja mam 162 cm i jest akurat, jakbym była trochę niższa to by lekko śmiesznie wyglądało. Ma największą gondolę na polskim rynku, więc wiadomo 🤪 Ja się tylko z jednego cieszę, że mieszkam na parterze i mam z 10 schodów do pokonania i jestem w domu.

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Mi tez sie zdaza, ze sie smieje w glos do kompa hehe i maz sie ciagle dopytuje co tam.... musze mu opowiadac wasze historie.
Kiedys mi powiedzial, ze nawet nie wiem z kim pisze, ze moze to faceci sie podszywaja hehe

Tak, wszystkie jesteśmy obleśnymi zboczeńcami opowiadającymi o ciąży 😁 😁 😁 😁 😁

jolajola81 napisał(a):
Mi tez sie zdaza, ze sie smieje w glos do kompa hehe i maz sie ciagle dopytuje co tam.... musze mu opowiadac wasze historie.
Kiedys mi powiedzial, ze nawet nie wiem z kim pisze, ze moze to faceci sie podszywaja hehe

teraz się uśmiałam hehehehe

• Mamusia
No to po wizycie maluszek zmierzony wzdłuż i wszerz- terminy trochę się różniły od 29.07- 10.08 no ciekawe jak to będzie 🙂 Najważniejsze, że wszystko w porządku- tylko tak trzymać 🙂
A co do terminu to babcia stwierdziła, że do daty pierwszych ruchów mam dodac 4 i pół miesiąca i jeszcze siedem dni- no i w okolicach tej daty mam urodzić heheh 🙂 Nie ma to jak stare sprawdzone sposoby 😁

Lydziaa super że wszystko OK. Ja idę na wizytę 18.03 ale u mnie tez mają beznadziejny sprzęt i nie wiem cz będą robić mi to usg czy nie, Ruchów dalej nie czuję 😞 tzn nicmnie nie kopie, bo coś mi się tam w brzuchu przelewa 🙂

Witajcie brzuszki 🙂

Lydzia cieszę się, że wszystko dobrze. A masz jakieś przeczucia co do płci ? Ja jadę na 3D w ten piątek 🙂

Pati mam nadzieję, że dziś wstałaś z uśmiechem ??

Diviana a ty przeczuwasz płeć ?? 😉