Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

aniolek82 napisał(a):
... ale wszsyscy do okoła mówia mi ze bedzie chłopiec bo ładnie wygladam 😠 A ja chce byc brzydka i miec dziewczynke 😁 😁 😁
Ja z Emilką wyglądałam brzydko-była dziewczynka, z Mają wyglądałam świetnie, wszyscy mówili, że będzie chłopiec, wyszła Majeczka. Teraz też wyglądam dobrze, i ma być dziewczynka 🙂 🙂 🙂
Więc możesz być ładna i mieć dziewczynkę 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
lydziaa mi tez to było obojetne dopuki lekarz dwa razy nie potwierdził dziewczynki. 😁 Juz tak sie nastawiłam na różowe ubranka, warkoczyki, sukieneczki, ze masakra. Ale oczywiscie jak będzie chłopczyk to tak samo bede kochac bo to tez moja pierwsza ciąża. 🙂
Martusia mam nadzieję, ze tak bedzie 😉

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):
Ja wam powiem, że mi to obojętne może dlatego, że to pierwsze dzieciątko, ale czuję, że jeśli będzie córeczka to będziemy mieli nie lada problem z imieniem 🙂

Mimo wszystko dla dziewczynek jest chyba dużo więcej ładnych imion niż dla chłopców, przynajmniej tak mi się wydaje.

• Mamusia
Mi według kalendarza wychodzi że dziewczynka, mi się śniło że chłopiec, mój mąż obstawia chłopca, a większość wokoło mówi że dziewczynka, więc tak naprawdę to nie wiadomo 🙂 Moja mama o mało sukieneczki takiej małej i słodkiej nie kupiła gdy zobaczyła no ale płci jeszcze nie znamy 😁

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
Inez-a jak Ci się udało dostać w Norwegii buraczki?? Moja młodsza siostra mieszka w Oslo i jakiś czas temu miała mega ochotę na buraczki i przez kilka dni łaziła po Oslo i nigdzie nie znalazła 😉

No u mnie w sklepie akurat są. Nie na wagę, tylko pakowane w przezroczyste paczki wśród innych warzyw. Jeżeli jest u niej sklep Coop, to ja tam właśnie kupuję 🙂

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):
Nie wiem, co zabieraliśmy się do imion żeńskich to odpuszczaliśmy, bo jakoś nic się nam nie podobało i stwierdziłam, że poczekamy z tym do czasu aż się dowiemy co będzie 🙂

My tak mieliśmy z imieniem dla chłopca 😉
Wszystkie, które mi się kiedyś podobały są już zajęte przez dzieci kuzynostwa lub bliskich znajomych....a nie chciałabym być posądzona o plagiat 😁 😁 😁

• Mamusia
Inez napisał(a):
Eleeza napisał(a):
Inez-a jak Ci się udało dostać w Norwegii buraczki?? Moja młodsza siostra mieszka w Oslo i jakiś czas temu miała mega ochotę na buraczki i przez kilka dni łaziła po Oslo i nigdzie nie znalazła 😉

No u mnie w sklepie akurat są. Nie na wagę, tylko pakowane w przezroczyste paczki wśród innych warzyw. Jeżeli jest u niej sklep Coop, to ja tam właśnie kupuję 🙂

To jej podpowiem- bo bidula cierpi katusze 😉 Zresztą większość jej pomysłów na pyszny domowy obiad spełza na niczym bo okazuje się, że nie może dostać jakiegoś kluczowego składnika 😞

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
Inez napisał(a):
Eleeza napisał(a):

To jej podpowiem- bo bidula cierpi katusze 😉 Zresztą większość jej pomysłów na pyszny domowy obiad spełza na niczym bo okazuje się, że nie może dostać jakiegoś kluczowego składnika 😞

Oj skąd ja to znam? 😜 Nie ma kapusty kiszonej, ogórków kiszonych, fasoli 😞 😞 😞
Ale słyszałam, że w Oslo są polskie sklepy, więc nie powinno być problemów 🙂

• Mamusia
Inez jak będziesz w Polsce rób zapasy 🙂
Przynajmniej na jakiś czas starczy 🙂
Co do imion dla chłopców zgadzam się,że jest mniej fajowych niż la dziewczynek 🙂
Ale z taką grupą wsparciową zapewne coś się wynajdzie w razie większych kłopotów 🙂
Grupa leczy z leukocytozy więc imiona przy tym to pestka 🙂 🙃 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Pati123 napisał(a):
Co do imion dla chłopców zgadzam się,że jest mniej fajowych niż la dziewczynek 🙂
Ale z taką grupą wsparciową zapewne coś się wynajdzie w razie większych kłopotów 🙂

Część grupy nawet przepowiada płeć...z różną skutecznościa 😁 😁 😁 😁

Hahaha 🤪 🤪 🤪 Co racja to racja Pati 🙂

Ja mam dwie córki, jak się okazuje będę miała trzecią 🙂 Każda ma po dwa imiona, to już 6 do wyboru hihi 😆 😆 😆

Eleeza napisał(a):
Pati123 napisał(a):

Część grupy nawet przepowiada płeć...z różną skutecznościa 😁 😁 😁 😁
Hahahahahaha 🤪 🤪 🤪 🤪