Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Pati123 napisał(a):
A ja zamówiłam sobie rajstopki kabaretki ciązowe i sukienke 🙂 Niebawem święta i trzeba jakoś wyglądać 🙂
Miałam nie kupować więcej na allegro bo ostatnio nie trafiłam z rozmiarem, ale...skusiłam się 🙂 mają też fajne spodnie i spódnice na innych aukcjach to mój następny zakup 🙂
http://allegro.pl/hit-ciazowa-sukienka-ogrodniczka-kary-r-36-i1519811270.html
http://allegro.pl/ciazowe-rajstopy-kabaretki-roz-2-m-sklep-w-wa-i1526507587.html

Fajna ta ogrodniczka a kabaretki naprawdę wypas 🙂 widzę że sklep mają przy willeńskim może się skusze i pojadę zobaczyć jak to wygląda. Co do ubranek ciążowych to ja nosiłam tuniki i legginsy ale jak oststnio mi brzuchol tak wypchało to się okazało że jednak w ciążówkach jest mi znacznie wygodniej choć zakupy przez internet są ryzykowne. Np. ja kupiłam u tego samego sprzedającego 3 rzeczy w tym samym rozmiarze 2 super a 3 jakby trochę mnie w biodrach uciska jak siedzę 🤨 najlepszy jest dresik no ale na to można sobie pozwolić tylko w domu.

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Diviana napisał(a):
A ja własnie wcinam przepyszny sernik na zimno 🙂 bo wróciłam już z pracy i nie mogłam się oprzeć 🙂
Hihi ja jem cały dzień 🤪 🤪 🤪

Ja się zaczynam martwić że zanim mój mąż ze szkoły wróci czyli koło 22.00 to już nic nie będzie 🙂

Diviana napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Diviana napisał(a):
A ja własnie wcinam przepyszny sernik na zimno 🙂 bo wróciłam już z pracy i nie mogłam się oprzeć 🙂
Hihi ja jem cały dzień 🤪 🤪 🤪

Ja się zaczynam martwić że zanim mój mąż ze szkoły wróci czyli koło 22.00 to już nic nie będzie 🙂
Jest szansa 🤪 🤪 🤪 To zadzwonisz niech kupi sobie po drodze w cukierni jak chce mieć do kawy 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Witajcie Mamuski 🙂

Ja dziś dostałam Turbo- Dymo- Sprzątacza 😁 😁 😁 Wysprzątałam cały wielki garaż 😁
W końcu wraca dawna "ja" , bo ostatnio miałam strasznego lenia 😞
Widzę, że przepis na sernik Wam podpasował 🙂 Cieszę się 🙂
Udanego dnia

Oj wy Łasuchy 😁 😁 mnie naszła ochota na kulki ziemniaczane (coś jak frytki) i sałatka z feta z sosem czosnkowym do tego ale nie mam składników 😞 😞 a na dwór dziś nie wychodzę a mąż na budowie i nie chce mu tyłka zawracać. kurde nie pamiętam żebym w 1 ciąży miała takie zachciewajki 😮

Diviana napisał(a):
Obiecana wielkość brzuszka, zdjęcie z wczoraj rana, wieczorem mam większy 🙂
" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

http://naforum.zapodaj.net/659bb2d2d4e2.jpg.html

Jaki piękny koteczek w tle 🙂 Ja mam dwa kocury 🙂
A brzusio fajny już widać 🙂

Diviana napisał(a):
Kociamber wszędzie się wepchnie 🙂
Jak się czujesz Daniela?

Dzięki dzisiaj zdecydowanie lepiej 🙂 gardło mniej boli no i najważniejsze kości nie łamią 🙂
Co do kotów to ja uwielbiam jakbym mogła to bym ich więcej miała 😁 😁 😜 a Twój śliczny taki bialutki....

Diviana napisał(a):
Ja też uwielbiam koty 🙂 zawsze z mężem marzyliśmy o białym persiku, ale Ci powiem że straszliwie sierści, szczególnie jak się ma coś czarnego 😠
To dobrze że już się lepiej czujesz 😁

Ja mam dwa dachowce jeden ma taką puszysta sierść i znam problem czarne ubranie+sierść 😁 😁 😁

• Mamusia
ja też zawsze byłam kociarą ale mieszkam na 9 piętrze i każy kot jakiego miałam to był chyba kaskaderem bo skakali z okna na balkon i jeden to nawet taki lot przeżył ale chyba mu się to spodobało i drugi raz to był jego ostatni 😞 dlatego przerzuciłam się na psy 🙂

• Mamusia
Dziś spokojnie tu u nas...jak co wekend 🙂
Ja chcąc sobotę przeżyć jak należy zajęłąm się totalnie zakupami 🙂
Ponieważ jeszcze nie wszystko w domku mamy bo mieszkamy od sierpnia i cały czas coś jeszcze brakuje zdecydowałam się powolutku kupować brakujące sprawy, bo jak maluszek się pojawi nie będzie to już takie proste 🙂

Witajcie dziewczyny. Ja dopiero wróciłam do domku 😁 😁 Od 9 rano nas wywiało. Synek od 7 rano krzyczał już że chce papa 🙂 Jak wcześniej wam pisałam byłam z synkiem u moich rodziców w gościach. Trochę pojeździliśmy po mieście robiąc małe zakupy. A potem mogłam zajadać pyszny obiadek mojej mamusi. Zrobiła zupkę jarzynową a na drugie gołąbki 🙂 Mniam mniam tak się objadłam, że leżę i ledwo oddycham 🤪 🤪

A mój mąż się nade mną zlitował i pojechał mi po kulki i sałatkę z sosem czosnkowym. Się najadłam, że szok.....
Madalena pewnie zmęczona jesteś po wojażach 🙂